ZOOFILIAhttp://www.libertatea.ro/stiri/stiri-externe/socant-bordeluri-unde-poti-face-sex-cu-animale-cum-isi-apara-zoofilii-drepturile-821325

https://www.thesun.co.uk/archives/news/288038/germany-to-ban-sex-with-animals-after-huge-rise-in-farm-yard-pimping/

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2352779/Bestiality-brothels-spreading-Germany-campaigner-claims-abusers-sex-animals-lifestyle-choice.html

http://www.occupyforanimals.net/animal-rape-and-animal-brothel.html

http://animalsexprivate.com/

http://www.amateur-animalsex.com/

http://realzoomovies.com/

http://deutschanimalsex.com/

http://www.animal-pleasure.com/

http://animalsexmania.net/

http://www.animalsexfun.com/animal-sex-woman-raped-by-pig/

http://yespornplease.com/view/366979458

http://madanimalsex.com

http://zoosex.cc

https://www.thesun.co.uk/archives/news/288038/germany-to-ban-sex-with-animals-after-huge-rise-in-farm-yard-pimping/

http://animalporno.info/animalporn/she-loves-the-sex-with-animals.php

http://www.daytondailynews.com/news/state--regional-govt--politics/ohio-outlaws-sex-with-animals/NkYmZqD6k2sVJdGMhiGTNL/

http://beastiegals.com

https://www.thesun.co.uk/news/2212215/repulsive-woman-27-admits-having-sex-with-her-dog-while-her-boyfriend-filmed/

http://metro.co.uk/2016/12/02/there-are-still-some-us-states-where-it-is-legal-to-have-sex-with-animals-6296973/

http://hot-animal-porn.biz/crazy_sex_with_animals.php


Pai bineinteles ca fac sex cu animale. Ei insusi sunt animale.

Deci scoateti-va din cap expresia " - E si el om ..! " . Fiindca FOARTE MULTI pe aici fie zunt zombi fara spirit (organic portals), fie sunt fiinte intunecate deghizate in oameni, fie sunt animale cu trup de om ... si asa mai departe.

Daca ati sti cat de putini intrunesc conditiile pentru a fi numiti oameni .... ati face coada la usa mea sa va evacuez mai repede de aici.

Ii vedeti pe multi ca fac pe oamenii, vin si se baga in seama cu voi ... doar ca ei au o problema, sug pula la caini. (Sau alte probleme si mai grave.)

Toate aceste fiinte care se dau pe langa voi si ranjesc tot timpul, traiesc intens momentul in care va prostesc si va fac sa credeti ca sunt si ele oameni. In special cand se dau pe langa copiii dumneavoastra. V-ati gandit vreodata ce sunt educatoarele de la gradinita ...? Si multe alte personaje din viata dumneavoastra ? Cand mergeti pe strada si simtiti repulsie fata de cei din jurul vostru, v-ati gandit vreodata de ce nu va plac ?

Treziti-va si nu mai fiti asa Prosti si toleranti, sa-i considerati oameni pe toti din jurul vostru ! ! ! Nu va mai lasati prostiti nici macar.. un pic de tot. Pentru ca asa v-au prostit si v-au indoit: picul cu picul.

Si folosindu-si limbarita: "- E si el om..!!" si alte vorbe de programare si de indoire, de genul asta.

Este vremea sa mergeti pe adevar, sa nu mai ascundeti atata ceea ce va deranjeaza.

(Rasele care au cerut depopularea cu 90% a acestei plansete, stiau ce fac si au prezentat motive bine intemeiate pentru sustinerea proiectului lor. .... Si asta se face in ziua de azi, dar nu prin crima ci prin mutarea / deportarea necorespunzatorilor in alte lumi. Avem foarte multe categorii de deportabili aici. Si foarte multe categorii de necorespunzatori, care trebuie mutati / evacuati / deportati urgent de aici. Daca nu intra direct in grupa numita exterminabili.)


P. Radu Ernest - Lucrator Spiritual si Reformator de Realitate - 24.02.2013