VOI SI EIVoi sunteti ... cam 5.000.000 (nu neaparat in forma umana), in aceasta "lume" iar ei sunt restul.

Adica pozitivii inferiori si fiintele negative, indiferent ce forma (trup) folosesc la vietuit. Iar pozitivii inferiori va deranjeaza si va fac rau aproape la fel de mult ca fiintele negative. Sunt perfect integrati in frontul impotriva voastra. Si la fel ca negativii, nu suporta ceva cu mult superior lor.

Trebuie sa intelegeti ca astia toti fac gramada pe voi, va tin bine, sa nu miscati. Sa nu mai aveti nici o tresarire. Nu cumva sa va treziti, sa va dati seama ce se intampla.

Astea sunt zile de scarba si de groaza pentru voi, cand va uitati mai atenti la cei din jurul vostru. La membrii familiei, la "prieteni" si vecini, la amanti si amante, la colegi de servici sau cei care sunt unde va duceti, la "tovarasi" din copilarie, etc.

Negativii (fiintele intunecate) au ocupat toate functiile si posturile de unde pot interactiona cu voi si va pot procesa, va pot manipula si va pot face cat mai mult rau. Ei va preiau de dinainte de nastere si va planifica urmatoarea "viata", apoi va preiau la "maternitate" (o institutie total a lor si controlata de ei ca si toate celelalte) unde va aloca de obicei un cuplu de demoni ca parinti, au "grija" de voi toata "viata" si apoi va preiau la "biserica" (o institutie total a lor si controlata de ei ca si toate celelalte), cand va parasiti trupul uzat.

Sunteti procesati complet si au o "grija speciala" pentru voi, pozitivii superiori.

Asa cum rahatii au grija sa nu cumva sa straluceasca un lingou de aur si sa fie vazut. Se strang repede 500 si tin sub gramada lingoul de aur.

Asa fac ei gramada pe voi. Si asa va proceseaza.

Si mai ales au mare grija sa nu comunicati cu alt pozitiv superior. Sa nu va imprieteniti, sa nu va intalniti cu cineva de calibrul vostru. Strecoara minciuni, creaza intamplari, recurg la crima, fac scenete, fac tot posibilul sa va izoleze si sa va faca sa va acceptati "viata" asa cum e. Adica asa cum v-o fac ei. Si asa cum v-o servesc ei.

Stiu ei cum sa va indoaie, incetul cu incetul, sa va faca sa acceptati. Si sa va adoarma, sa va sedeze complet.

Si mai ales au grija sa fie mereu in contact cu voi, mereu calare pe voi. Sa stie ei tot ce faceti si ce ganditi. Sa va stie ei toate intentiile si ce miscati. Sa interactioneze cu voi in continuu. Sa nu va scape o zi. (Si lucreza in ture, azi unul, maine altii, apoi altcineva, iara unul, iara alta etc) Nu va lasa, nu va slabesc. Nu inceteaza si sunt foarte insistenti. Asa va tin toata "viata".

Stati undeva, (intr-un loc linistit) si ganditi-va cate zile frumoase din viata v-au mancat toti astia, pana acum. De fapt... v-au consumat viata si energia. Toti astia, de prin jurul vostru. Prietenasii astia...

I-ati vazut probabil ce disperati si ce crunt se uita cand simt ca va razvratiti si ca va opuneti la ceva, ce va servesc ei. Ca nu faceti ce vor ei. Imediat incep sa-si foloseasca limbarita, sa spuna minciuni, sa va indoaie sa faceti cum vor ei. (Nu va mai uitati in gura lor !)

Orasele, sunt capcane perfecte de distrus pozitivii.

Dar opereaza bine si la nivel de sat sau in comunitati izolate. Acolo e totul clar (cine e fiinta intunecata deghizata in om): primarul, doctorul (medicul de familie), dentistul, judecatorul, notarul, medicul veterinar, preotul, politistul, postasul, proprietarul hotelului, proprietarul supermarketului, personalul bancii, etc. Tot ce e important e luat de ei, e al lor si e folosit impotriva voastra.

De asemenea, ii folosesc cu usurinta si pe pozitivii inferiori, impotriva voastra. Acestia.. sunt animalele lor desavarsite. Bine obisnuite si antrenate sa fie prostite, ii asculta ca pe niste stapani absoluti.

Ei nu va lasa in pace, nu inceteaza sa va faca rau si nu inceteaza interactiunea cu voi, decat daca sunt exterminati.

Trebuie sa intelegeti bine asta, nu se poate discuta cu ei.


01.02.2017