VOCEA DIN CAPAcuma, ati observat, dimineata, cand va treziti si faceti primele miscari, deschideti ochii si simtiti nevoia sa va duceti la toaleta .... se mai intampla ceva.

Incepe sa se auda vocea din cap, care va preia ideile si impulsurile si vi le reda in cap, prin cuvinte vorbite.

Este un program. Vocea din cap nu sunteti voi, si nu este "mintea" voastra, care este in inima voastra energetica, in zona pieptului (depinde de la specie la specie).

Nu este nici pe departe "gandirea voastra", care este instantanee, ca blitz-ul unui aparat foto.

Voi, functionati rapid si in prezent. Cand va miscati dimineata in pat si simtiti nevoia sa mergeti la toaleta sa faceti pipi, ideea este instantanee, ca blitz-ul de la un aparat fotografic. Nu exista o voce in cap, care sa va zica cu cuvinte "- Tre sa merg la pipi ..."

Vocea din cap nu sunteti voi, nu apartine de voi. Este un program.

Si este unul din MULTELE programe cu care sunt imprimate gainile cu cap de om din aceasta ferma.

Este un program care porneste impotriva vointei voastre, dimineata cand va treziti. Si daca nu-l opriti asa va tine toata ziua: va macina in cap aceasta voce care va spune tampenii, prostii, explicatii, analize, povestiri, orice.. dar sa spuna ceva, sa nu va scape. Si nu se opreste toata viata.

"Linia de realitate" a creatiei.. este statul in prezent. Facand asta esti in creatie. Ai rationamentul tau, din inima, direct si instantaneu, ai claritate, focus, te simti o persoana prezenta si atenta la ce este prin jur. Existi in prezent. - - Si asta este o parte din felul tau de-a fi, ca pozitiv superior.

Daca iti merge vocea din cap ("mintea"), esti preluat de acest program si tinut in timp, adica nu mai esti in creatie, esti in Iad, in universul negativilor.

Faceti tot ce puteti si reveniti la rationamentul instantaneu, ca blitz-ul unui aparat foto. Fara nici o voce care va deruleaza cuvinte prin cap.

(va explica pe larg, cum sa faceti asta, "ron amitron" si "eckhart tolle")


09.01.2017