VESTI BUNE 4Ati observat, probabil, ca se discuta despre "semne ale ascensiunii":

https://www.youtube.com/results?search_query=signs+of+ascension

Si apar tot felul de "destepti" care incearca sa va zica voua ce si cum.

(Sunt multe gunoaie si rahatei cu ochi, care pe internet fac pe cunoscatorii in chestiuni spirituale. Multi chiar au scos carti si DVD-uri, pagini de internet, in incercarea de a va spune voua ce si cum, ce sa faceti si etc. ...

Iar acuma, cand au vazut ca nu s-a intamplat nimic din ce au vrut ei si au scris ei, se comporta ca si cand nu au facut nici un rau. Multi chiar continua sa incerce sa va zica voua ce sa faceti, desi au inceput sa simta ca sunt milioane de "ani galactici" si foarte multi "ani lumina" distanta intre ei si voi, iar ei sunt niste gunoaie, carora li s-a incins probabil mintea prea puternic.)

Problema cu aceste materiale informative, despre semne ale ascensiunii sau altceva, este ca nu spun si cui se adreseaza. Sunt sute de specii care vietuiesc pe aici, de dupa paravanul numit "trup uman" sau forma umana facuta prin diverse mijloace. Si de dupa alte forme, de "animale". De asemenea, cateva (destul de multe) specii complet neumanoide si complet dezinteresate de oameni si de problemele lor.

(O mare parte dintre voi, pozitivii superiori din aceasta locatie, sunteti neumanoizi.)

O alta problema cu aceste materiale informative, despre semne ale ascensiunii sau altceva, este ca .. nu este clar cine este autorul. Din ce specie este, de la ce grup si de ce orientare este. S-a ajuns la circoteca, ca sunt mesaje adresate negativilor, deghizate in mesaje pentru pozitivi si invers, mesaje pentru pozitivi, deghizate in mesaje pentru negativi. Este un circ total, cu toate mesajele si materialele astea. Iar la majoritatea .. autorul este neidentificabil. Este de obicei un omulet, care s-a inspirat si a copiat din alte materiale de pe internet cu autori neidentificati. Sau este un alt omulet care se crede clarvazator si zice ca are vise cu entitati si etc, dar daca il iei la bani marunti, el nici nu stie cine este si din ce specie este.

Si aici, in Tara Neagra (cu numele de paravan "romania"), am avut si avem cazuri de astfel de persoane care "au mirosit cate ceva" si apoi au scos carti, dvd-uri sau materiale video, pagini de internet, crezand ca ... gata, este cum spun ei si cum vor ei. Iar dupa ce "anii" au trecut si nu s-a intamplat cum au vrut si cum au zis ei .... astazi tac si se prefac ca nu au facut nimic, nu au incercat sa ne faca nici un rau si nu au nici o vina.

In asemenea vremuri spirituale importante, ei au manjit lumea cu minciuni si prostii, in incercarea de a "fi si ei cineva" sau de a-i face pe toti sa accepte ce zic ei si ce vor ei, facilitand astfel sa se intample ceea ce vor ei si ceea ce zic ei.

Dar cine sunt ei, acestia care incearca sa va zica voua ce si cum ..? Pai, sa o luam logic. Dupa cum afirm eu, majoritatea din aceasta locatie, sunt niste bieti rahati cu ochi sau niste biete animale. Voi nu aveti nici o treaba cu ei sau cu ce zic ei sau cu ce vor ei. Sunteti pozitivii superiori ai locului, cu mult sub 1% din toti cei de pe aici. Repet, cu MULT sub 1%, foarte mult.

Respingeti-i ferm si aparati-va sau feriti-va de ei. Nu-i mai lasati sa va zica voua ce si cum, nu le mai dati acces la fiinta voastra. Evitati-i pe cat posibil. Mai ales, nu-i mai lasati sa va caute, sa va intrebe ce faceti si sa vina pe voi, sa va deranjeze. Este foarte important sa va detasati de toti astia. Sa rupeti complet legatura cu ei. Chiar nu au ei ce sa va spuna sau sa va invete. Poate doar prostii si minciuni. ... Iar majoritatea lor va cauta ca sa va faca rau, nu bine.

Dar sa revin la "semne ale ascensiunii", un subiect destul de discutat in aceste vremuri, de catre locuitorii acestei locatii.

https://www.youtube.com/results?search_query=signs+of+ascension

Deci voi, nu faceti ascensiune. Voi plecati pur si simplu acasa, in 6D sau 5D-ul superior. Nu sunteti animale de 3D, sa faceti ascensiune.

Iar aceste "semne ale ascensiunii" la voi se numesc "semne ale plecarii".

Si va ajutam la maximum sa plecati, fiindca, rahatii astia de pe aici nu vor sa va lase. S-au legat de voi cu mii de corzi si lanturi invizibile, au facut gramada pe voi si deabia va lasa sa respirati. Fac tot ce pot sa va atraga atentia cu prostii si minciuni, de la ce este important. Fac tot ce pot ca sa va otraveasca prin mancare, sucuri si ape plate, conserve, dulciuri, medicamente. Fac tot ce pot ca sa va programeze prin toate mijloacele posibile si sa va oblige fortat sa ganditi cu mintea, nu cu inima. Fac tot ce pot ca sa va fure felii din spirit sau chiar tot spiritul si sa va manance sufletele clonate de catre ei. Fac tot ce pot ca sa va tina in crema asta de rahati numita "umanitate" si sa va faca sa inghititi realitatea falsa pe care v-o servesc ei fortat. Fac tot ce pot sa va traga la nivelul lor, sa fiti si voi ca ei.

Este enorm de lunga lista de porcarii, orori si crime pe care vi le fac astia zi de zi. Asa cum fac ei aici de mii de "ani" terrani, in continuu.

Si continua sa va faca asta si azi, cand planseta este inconjurata si tinuta in carantina. Ei continua sa va distruga, sub privirile celor veniti sa va salveze, dar stau in nave si privesc.

(Si sunt vinovati pentru distrugerea voastra, fiindca au stat foarte mult in nave si au privit, in loc sa va salveze. Degeaba fac ei pe activii acuma, in ziua de azi..... Stiau demult de ferma asta de oameni si au permis sa se intample toata porcaria asta de aici, nu au intervenit cand trebuia. Principalii vinovati sunt Federatia Galactica 5D, pentru distrugerea voastra, trebuie sa-i dati in judecata.)

Ei nu va lasa in pace, nu inceteaza sa va faca rau si nu inceteaza interactiunea cu voi, decat daca sunt exterminati.

Voi sunteti ultimii, de valoare, de aici. Pe toti ceilalti i-au mancat. Iar spiritele lor au fost duse in universuri intunecate, unde lumina nu-i poate gasi. Au fost inghititi si distrusi de intuneric. Voi sunteti frimiturile cele mai importante, ramase dupa ospatul si mancatoria de pozitivi care s-a desfasurat aici, mii si mii de ani. .... Tot restul de pozitivi, "oamenii" pe care ii vedeti prin jurul vostru, sunt clone (din punct de vedere spiritual) de joasa calitate.

Dar sa revin la animalele care fac materiale cu "semne ale ascensiunii", fara ca macar sa stie ei ce e aia si fara ca macar sa stie din ce specie sunt ei, cine sunt ei si daca e cazul sa faca vreo ascensiune.

(Si printre ei sunt multi demoni manipulatori, care jubileaza fiindca au Prosti de prostit si de manipulat in aceste vremuri atat de importante. Prosti care inca ii baga in seama, se uita in gura lor si inca le inghit minciunile si porcariile. Prosti obisnuiti sa traiasca numai pe si prin minciuni, nu pe adevar.)

Deci toti acestia, sunt genul de fiinte care nu va ajung nici pana la glezna, ca valoare.

ASTA sunt ei de fapt si trebuie sa intelegeti situatia si sa stiti sa nu-i mai bagati atata in seama.

(Spiritul vostru este tot ce aveti nevoie, ca sa va ajute. Si il obtineti, eliminand entitatile din voi, blocajele, codurile si seriile de bare, programele, gandirea cu mintea, parazitii din voi si energiile negative care au fost pompate in voi. Dar mai ales rupand complet legatura cu rahatii cu ochi si cu animalele de prin jurul vostru. (Si multe altele, este o lista foarte lunga.) Trebuie sa-i faceti loc spiritului sa intre in voi, eliminand gunoaiele puse in voi, de catre toti acestia rahati de prin jurul vostru (fiinte intunecate care fac pe oamenii cu voi). Si de catre conducatorii lor. Daca nu va descurcati ... cereti ajutorul fiintelor de lumina, am explicat cum, la punctul 38 din MANUALUL SUPRAVIETUITORULUI URBAN POZITIV, de pe pagina mea.)

(Pe langa intunecati, sunt mai nou si tot felul de grupari de "oameni pasnici si iubitori", disperati ca "s-a aflat" ca ei sunt de fapt rahati cu ochi si animale. .... Incepe sa iasa la lumina situatia cu "oamenii" care locuiesc Tara Neagra ("romania") in ziua de azi, se afla cine sunt ei de fapt si asta ii dispera si ii deranjeaza cumplit. Nu suporta adevarul, rahatii. Sau sa se afle adevarul.)

Este o veste foarte buna ca intelegeti in sfarsit cine sunt toate aceste fiinte de prin jurul vostru. Toti astia care au trup de om sau forma umana, obtinuta prin diverse mijloace.

Mascarada si prefacatoriile lor expira complet pentru voi, acum. Nu va mai afecteaza. Nu le mai merge cu voi. Atat intunecatilor cat si "luminosilor" care tot cauta sa interactioneze cu voi.

(Ati observat asta mereu, cei din jurul vostru sunt intr-o continua actorie, o continua prefacatorie. Si v-a fost scarba de ei. Astazi .. intelegeti cine sunt ei, de fapt.)

Nu le mai merge nici macar sa va spuna ei care sunt "semnele ascensiunii". Este ca si cum furnica incearca sa ii spuna zeului care sunt semnele ascensiunii, crezand ca zeul este si el din aceeasi specie cu ea.

Este o veste buna ca nu le mai merge cu voi. Cu minciunile si dezinformarea, cu eforturile de a va tine adormiti si a va atrage atentia cu porcarii si minciuni.

Adevarul este ca ei (negativii) VA MANANCA zi de zi si s-au obisnuit sa faca asta de mult. Inclusiv animalele pozitive de prin jurul vostru, va mananca zilele si va fac sa va simtiti prost. Va creeaza disconfort si scarba (prin inferioritatea, primitivismul si prostia lor), in aceste vremuri spirituale atat de importante.

Dar sa revin la "semne ale ascensiunii", in cazul vostru semne ale plecarii din groapa asta cu rahati, ce este aceasta locatie.

Iata cateva din principalele "semne":

1. Multi dintre voi ati inceput sa accesati materiale de genul acesta:

https://ia902503.us.archive.org/28/items/CreationLightshipHealing-BbsRadioArchives2014

https://ia601605.us.archive.org/25/items/CreationLightshipHealing-BbsRadioArchives2013

www.creationlightship.com/radioa.php

Desi nu va sunt adresate special, intelegeti ca situatia este grava de tot. Adevarul inlocuieste minciuna. Si este un adevar ... foarte neplacut, pentru voi. Toata aceasta "lume" falsa se prabuseste acum. Spre disperarea celor care au beneficiat de ea. Din ce in ce mai multe adevaruri sunt acum informatie publica.

Este un semn important al plecarii voastre din acest mediu si de printre aceste fiinte.

Faptul ca ati inceput sa intelegeti din ce in ce mai clar ce este cu aceasta "lume" si cine sunt locuitorii ei.

2. Un alt semn este ca nu-i mai suportati pe rahatii cu ochi de prin jurul vostru.

(Eu unul am inceput sa am stari de agravate de greata si senzatie de voma, cand ma aflu prin multimea de "oameni" si de fiinte deghizate in "oameni". Uneori nici nu ma mai intereseaza sa citesc sufletele din jur, pentru ca stiu ca sunt toti rahati cu ochi (demoni expirati etc) sau jivine-animale / clone-zombi etc. ... Veti ajunge cu siguranta in aceeasi conditie ca mine, cand veti sti ce sunt aratarile de prin jurul vostru si ce gandesc cand interactioneaza cu voi. Veti fi complet scarbiti. ..... Eu va spun inca odata si imi place sa o repet: sunt ani lumina distanta intre dumneavoastra si ei.)

Este ceva valabil atat pentru intunecatii cat si pentru "luminosii" din jurul vostru. Faptul ca nu-i mai suportati.

3. Un alt semn este faptul ca ati inceput sa va ganditi (cu inima voastra energetica) la plecarea de aici.

Realizati ca fiecare zi stata aici este o zi pierduta pentru voi. Si inca o sansa pentru cei care fac tot ce pot ca sa va manance si sa va distruga, ...sa va manance si sa va distruga si mai bine.)

Multi ati inceput sa considerati ideea de a vinde tot si a va muta pe o insula tropicala cat mai pustie sau intr-o cabana situata intr-o zona foarte foarte izolata. ... Asa cum recomand si eu, pe pagina mea.

(La cat de putini sunteti, MULT sub 1% din locuitorii acestei "lumi", aproape ca nici nu o sa vi se observe lipsa. ... Singurii care or sa planga dupa voi vor fi cei obisnuiti sa va suga energia zilnic (sa va manance), adica acestia deghizati in "prieteni" si vecini, iubiti si iubite, colegi, rude, amici etc. De asemenea, intunecati ceva mai superiori, obisnuiti sa va cloneze (sa va felieze sufletul si spiritul ca sa va consume sau ca sa va vanda).)

4. Un alt semn este ca ati realizat ca sunteti cele mai importante fiinte (ca valoare si prioritate) de pe planseta, la ora asta.

Puteti da ordine la fortele care tin in carantina planseta, puteti da ordine Administratiei Spirituale, puteti da ordine intunecatilor care inca mai administreaza diverse treburi pe aici, puteti da ordine vizitatorilor si neutrilor care sunt aici sau care vin pe aici, etc .... Dar bine, acum, asta nu este cine stie ce... sa descoperiti ca sunteti sefi peste groapa asta de rahati ce este aceasta "lume".

Nu cred ca va intereseaza asa ceva, poate doar ca sa procedati la exterminarea celor care au lucrat ca sa distruga fiinta dumneavoastra.

Asa cum procedez si eu.


P. Radu Ernest - Lucrator Spiritual si Reformator de Realitate - 30.12.2014