VESTI BUNE 3Acum sunt zilele cand v-ati plictisit si saturat de crema asta de rahati bipezi care inca misuna prin jurul vostru. Toata aceasta ... "umanitate". Acum va desprindeti de ei. Sunteti una din prioritatile majore ale acestei locatii (foste lumi). Autoritatile Spirituale si lucratorii spirituali va acorda atentie maxima si au grija de voi.

Astea sunt zilele cand facem sa se intample in viata voastra evenimente si intamplari care va ridica mult si va ajuta sa va desprindeti de printre gunoaiele bipede ale acestei foste lumi. Sunteti ajutati din ce in ce mai vizibil. Iar asta include entitatile pozitive care va apar "in vis" si va instruiesc ce sa faceti in aceasta perioada.

Stiu, sunt vesti bune. Si vor continua sa vina, pentru voi, numai vesti bune de acum incolo.

Este foarte important acum sa stati cu vointa pura, cat mai dreapta. Nu va lasati culcati la pamant de gunoaiele cu chip de om care inca atenteaza sa va manance zilele si sa se scalde in viata voastra, ca si cum ar avea dreptul sa faca asa ceva si asa ar fi normal. Pe ei ii intereseaza doar sa va manance viata, de aia se dau atata pe langa voi si sunt atat de insistenti.

Respingeti-i ferm si aparati-va sau feriti-va de ei. Si spuneti lucrurilor pe nume, mergeti pe adevar, sa inteleaga ca s-a spart vraja. Nu este nimica negativ sa-i spuneti unui parazit ca este expirat si ca ii cereti sa va lase in pace, ca va deranjeaza viata. Nu este nimica negativ sa-i spuneti cuiva ca este un animal si ca a sosit momentul sa iasa din viata dumneavoastra. Nu este nimica negativ sa-i spuneti unui demon ca este "demon expirat" si ca a venit ziua sa incerce sa manance viata altcuiva, sa va lase in pace. Si nici vreo urma de rautate.

Este dreptul vostru sa va aparati si sa-i respingeti pe cei care va deranjeaza si incearca sa va faca rau. Asta nu inseamna ca dati dovada de negativitate si rautate. Ci dimpotriva, aratati ca aveti grija de voi si ca va iubiti, stiti sa tineti la voi si sa va protejati.

Iar in legatura cu inasprirea limbajului nu va faceti griji. Trebuie sa spuneti lucurilor pe nume, sa mergeti pe adevar. Nu-i problema dumneavoastra ca adevarul suna foarte urat la acest sfarsit de lume falsa iar cuvintele cu care trebuie exprimat sunt urate si suna rau. Asa este adevarul, in acest caz. Trebuie sa spuneti lucrurilor pe nume, nu-l puteti ocoli. Veti folosi putin cuvinte negative, care exprima si reflecta acest adevar neplacut in ceea ce piveste aceasta fosta lume / ferma de umanoizi. Dupa care va veti simti descatusati, complet eliberati din mizeria (crema de rahati cu ochi) de prin jurul vostru. Veti simti intr-adevar ca ... "s-a spart vraja" si ca v-ati desprins de ei. O sa incepeti sa va uitati cu atentie la pasari, la pisici, la delfini si multe alte fiinte superbe.

Fiinte pe care pana acum aproape ca nici nu le-ati observat, deoarece ati acordat toata atentia parazitilor si animalizatilor care erau calare pe voi si va mancau viata. De asemenea, veti redescoperi natura, veti incepe sa o simtiti energetic, veti privi flori si peisaje frumoase, va veti bucura. Va veti acorda foarte multa atentie, voua insiva si veti avea gija de dumneavoastra.

O existenta complet diferita fata de in ce v-au tinut pana acum parazitii din jurul dumneavoastra, atragandu-va atentia de la ce este important cu prostii si minciuni. Si facand pe voi gramada, ca sa nu puteti misca, sa va sufoce si sa va manance viata.

Este si asta o veste foarte buna, va recapatati viata.

De acuma, cand o sa va plimbati calmi si foarte linistiti .. si o sa inceapa sa va latre un "caine" fara nici un motiv, o sa vedeti ca nu va mai afecteaza. Nu va mai deranjeaza. Nu va clinteste calmul si suveranitatea. Nu ii veti mai da atentie. Iar demonul care foloseste acel trup ca sa pompeze in voi energie negativa (prin latrat) isi va da seama ca e un inutil, un expirat. Tot suflul lui de ura si gunoi din sufletul lui, va trece pe langa voi fara sa se lipeasca si fara sa va afecteze. Nu va mai functiona sa va negativizeze prin asaltul energetic negativ, pe care il sufla spre voi. Si nici nu o sa va mai sfasie calmul si fericirea. Nu ii va mai merge, asa cum vrea el. S-a spart vraja. Stiti acum ce sunt gunoaiele de prin jurul vostru si ce incearca sa va faca. Indiferent ca au forma de om sau de caine.

Lasati-i pe demoni si pe celelalte fiinte intunecate, sa se manance intre ei. V-am mai scris despre parasirea oraselor. Chiar nu mai are rost sa stati printre aceste fiinte intunecate inferioare de pe aici, indiferent ce forma au si ce mascarada fac prin jurul vostru. Folositi-va vointa si detasati-va de ei si de ruina "lumii" lor false pe care au creat-o aici. Si mai ales.. nu mai faceti ce vor ei si nu va mai uitati in gura lor (!).

Si asa ati stat prea mult printre ei si i-ati bagat prea mult in seama. Iar noi acum, curatam aceasta planseta de ei si de gunoiul lor.

Desprindeti-va si de pozitivii inferiori, care sunt animalele lor desavarsite. Bine obisnuite si antrenate sa fie prostite, ii asculta ca pe niste stapani absoluti.

De asemenea, evacuam de aici si restul de animale bipede si fiinte, in vederea marii curatenii.

Numai vesti bune, nu-i asa ..? :).....

Haideti, zambiti acuma si aveti grija de voi insiva. Acordati-va prioritate maxima. Lasati-i pe primitivii si gunoaiele pe care inca ii mai aveti prin jurul vostru. Sunt ani lumina distanta intre dumneavoastra si ei.


12.03.2014