VESTI BUNE 2In sfarsit, a venit si vremea adevarului, vremea pe care ati asteptat-o de mult !

Acum puteti spune Prostilor si primitivilor de prin jurul vostru, ca sunt prosti si primitivi. Si ca sa va lase in pace, sa nu mai atenteze ei atat sa va manance zilele. Sa nu mai incerce ei atat sa se scalde in viata voastra. V-am mai spus si va incurajez inca odata: Respingeti-i ferm si feriti-va de ei. Detasati-va si desprindeti-va de ei.

Si nu este deloc gresit sa va inaspriti limbajul, daca se lasa greu sau se prefac ca nu inteleg. Unor animale, trebuie sa stii sa le vorbesti pe limba lor. Si este preferabil si indicat sa o faceti, ca sa nu va mai caute atat si sa se mai dea pe langa voi sa va manance viata. Sa inteleaga ca s-a terminat. Aveti ani lumina in fata lor si nici o obligatie sa ii mai tolerati sau sa-i mai suportati.

La fel si cu intunecatii, este recomandata aceeasi strategie: Respingeti-i ferm si feriti-va de ei. Detasati-va si desprindeti-va de ei. Aveti ani lumina in fata lor si nici o obligatie sa ii mai tolerati sau sa-i mai suportati. NU II MAI LASATI sa fie mereu in contact cu voi, mereu calare pe voi. Sa stie ei tot ce faceti si ce ganditi. Sa va stie ei toate intentiile si ce miscati. Sa interactioneze cu voi in continuu. Sa nu va scape o zi.

Eu am avut probleme inca din copilarie cu cei din jurul meu: pe toti ii percepeam ca pe niste animale sau ca pe niste rahati cu ochi. Nu imi placea nimeni. Si simteam instinctiv ca trebuie sa ma feresc de ei si sa-i tin cat mai la distanta. Iar ei simteau ca sunt ceva extrem de rar in lumea asta si ma cautau mereu, nu ma slabeau, faceau aproape gramada pe mine zilnic, sa nu ma lase sa respir si sa ma bucur de viata. Erau ahtiati dupa persoana mea. Nu stiau ce sa mai inventeze ca sa vina pe mine si sa imi manance viata. Ma cautau in continuu, zi de zi, seara de seara si chiar si noaptea. ...... A fost o confirmare pentru mine ca sunt "ceva foarte bun de mancat", pentru rahatii cu ochi ai acestei lumi, o prospatura si o bunatate rara. De parca mai aveam nevoie de vreo confirmare. Ii simteam din pat cum se gandesc la mine si stiam ce va urma, zi de zi. La varsta de 14 ani am inceput sa-i pocnesc si sa le sparg capul, celor care veneau pe mine desi le ziceam sa nu se apropie. Reusisera sa ma irite. Ieseam pe afara si nici nu faceam bine cativa metri ca si venea spre mine un rahat cu ochi, "sa intre pe felie". Ii strigam sa nu se apropie, sa stea locului, sa nu vina la mine .. si el nimic. Continua sa se indrepte spre mine si nu se oprea decat la 20-30 cm de mine, apoi se prefacea ca incepe o discutie / conversatie cu mine ca si cand nimic nu s-a intamplat. Asta in timp ce mie mi se zbarlea parul de pe brate de scarba si de iritare. Am invatat repede ca nu merge cu vorbe, ei tac si fac. Vin in continuu pe tine, sa te distruga. Singura metoda este sa le dai cu ceva in cap, altfel nu inteleg sa te lase in pace. Insista, insista, insista si incearca sa te indoaie in continuu, sa faci ce vor ei si sa-i accepti. Iar alt lucru pe care l-am observat la ei, este ca sunt constienti ca ai o valoare imensa fata de ei. Aproape ca fac spume la coltul gurii de invidie si ura, rautate animalica si primitiva, circareli de paraziti expirati etc. Atat pozitivii cat si negativii, sunt foarte inraiti, infecti si primitivi. Nu suporta sa fie altul mai bun ca ei, mai evoluat si mai superior. Sunt in stare sa-ti doarma pe presul de la usa, ca sa fie primii care sar pe tine cand incepi o noua zi, sa iti manance viata de la prima ora.

Asta a fost copilaria mea, pe planseta asta plina de rahati si animale.

Dar a trebuit sa fac "viata" asta, ca sa-i vad bine in ce hal sunt. Sa ma pot justifica de ce ii deportez si unde ii deportez. (printre alte activitati de ale mele) Si mai ales sa ma pot justifica de ce-i extermin, pe cei care sunt cazuri de exterminare, in urma interactiunii lor cu persoana mea. Si in urma "activitatilor" lor cu persoana mea.

Sunt sigur ca fiecare dintre voi, ati avut "senzatii asemanatoare" si inca le aveti si in ziua de azi, cu cei din jurul vostru.

Diferenta dintre voi si mine este ca nu lucrati aici ca mine, ci sunteti victime ale acestor fiinte intunecate care opereaza ferma de aici. Si a Federatiei Galactice 5D, care a permis sa se intample toata porcaria asta de aici, desi stiau de mult de ferma asta.

Oricum, acum s-a terminat. Toti pleaca pe alte directii, va scapam de ei.

Negativii acestei lumi sunt acum aproape complet demascati iar Prostii acestei lumi si-au dat seama ca sunt victimele si fac acum crize de prostie (demonstratii) pe peste tot prin lume. Si in continuare, oceanul de Prosti al acestei lumi va fi din ce in ce mai agitat, pentru ca afla cum sta treaba cu ferma de oameni si in ce hal au fost de prostiti pana acum, in aceasta locatie. De asemenea, le creste ura pe fiintele inteligente, cu mult superioare lor. Isi dau seama ca sunt niste bieti soareci de laborator, in comparatie cu alte fiinte de pe aici, inclusiv voi.

Asa ca, eu zic ca e mai bine sa parasiti orasele urgent, sa ii lasati sa se zbata in zeama lor de prostie si primitivism. Pentru ca in curand vor face urat de tot. Si oricum, voi sunteti doar vreo 5.000.000 in lumea asta, nu mai aveti ce cauta printre ei.

(Luati-va o casuta la munte in zona izolata, sau retragati-va pe o insula tropicala cat mai pustie, ca aveti nevoie de liniste la ora asta, NU sa va manance viata toti rahatii cu ochi si animalele cu trup de om ale acestei plansete. Ii vedeti ce insistenti sunt si cum va cauta, in continuu. Si mai ales cum va trag de limba, sa le spuneti lor tot ce faceti si ce intentionati.)

Este o veste buna: scapati in sfarsit de rahatii cu ochi si animalele de prin jurul vostru. Iar eu, inca odata va incurajez: Respingeti-i ferm si feriti-va de ei. Detasati-va si desprindeti-va de ei. Aveti ani lumina in fata lor si nici o obligatie sa ii mai tolerati sau sa-i mai suportati.

NU EZITATI acuma, sa le spuneti ca a sosit momentul sa iasa din viata voastra, celor care inca va deranjeaza si va stresseaza. Respingeti-i ferm si feriti-va de ei. Detasati-va si desprindeti-va de ei. NU LE MAI PERMITETI sa fie mereu in contact cu voi, mereu calare pe voi. Sa stie ei tot ce faceti si ce ganditi. Sa va stie ei toate intentiile si tot ce miscati. Sa interactioneze cu voi in continuu. Sa nu va scape o zi.

Oricum, vedeti bine ca nu se poate discuta cu ei. Si v-ati plictisit sa va prefaceti ca sunteti la nivelul lor, doar pentru a purta cu ei o banala conversatie.

Este si vremea cand realizati ca multi dintre voi nici macar nu sunteti din rasa umanoida si nu aveti nimic in comun cu majoritatea locuitorilor acestei "lumi". Este si unul din motivele (multele motive) pentru care nu v-a placut de ei, pana acum. Oricum, sunteti cu mult prea superiori, ca sa fie cazul de vreo comparatie cu ei.

(Si eu sunt una din persoanele care nu este din rasa umanoida. Si deabia astept sa scap de gunoiul de trup pe care il folosesc acum. Desi nu este clona, tot nu sunt multumit de el. Cred ca este cel mai jalnic trup pe care l-am folosit vreodata, in existentele mele.)

Este si asta o veste buna, ca va reveniti la reala identitate si va reveniti din acest cosmar cu oameni si tot felul de alti "oameni" si toata porcaria care s-a intamplat si care inca se intampla aici.

Bine ca s-a ajuns la sfarsit, crizele de prostie pe care le fac cei care au fost prostiti sunt un indicator al acestui sfarsit. Asa a fost si asa este mereu: dupa ce sunt prostiti bine de tot, cateva mii de ani, Prostii tasnesc brusc in crize de prostie (demonstratii, revolte sau chestii asemanatoare). Si atunci li se vede adevarata fata si cum cauta sa ii distruga pe cei mai destepti ca ei.

In lumina adevarului, se vede bine ca ei nu ii suporta pe cei destepti. Pe cei superiori, mai evoluati ca ei. .. In astfel de situatii, cauta pretexte ca sa ii atace si sa ii distruga PE TOTI cei care sunt mai destepti ca ei. (Inclusiv pe voi.) Sunt disperati fiindca si-au dat seama brusc, cat de Prosti sunt. Vor sa fiti voi victime si sa suferiti voi, din cauza prostiei lor. TREBUIE sa intelegeti bine urmatorul lucru: Prostii nu suporta desteptii. .. Orice destepti, indiferent ca sunt pozitivi sau negativi. Nu ii suporta pe cei superiori lor.

(Iata doar un mic exemplu, cand Prostii intra putin sub influenta adevarului si incepe sa refuleze prostia din ei. Cum fac, cand isi dau seama ca au fost prostiti: (https://www.youtube.com/watch?v=XS4KvGFGf44 )

Sunt in stare sa va eticheteze drept "satanisti", "reptilieni", "asupritori intunecati", "masoni", ORICE, numai ca sa aiba pretext sa va atace si sa va distruga, sa se descarce pe voi de rahatul acumulat in ei, de prostia de care sufera si de problemele lor. Asa ca luati distanta si lasati-i sa se zbata in prostia lor, sa stea in zeama lor. Cand sunt sub influenta adevarului, Prostii fac urat de tot.

Nu va lasati antrenati in zbuciumul de realitate si refularile de prostie care se petrec cu ei. Nu va lasati supti in energiile dramei care se petrece acum cu ei. .... Mai ales ca ei nu deslusesc bine cine sunteti voi, pozitivii superiori. Percep doar ca le sunteti cu mult superiori .....si riscati sa va dea in cap, pentru asta. Ei sunt niste animale de crescatorie incoltite si disperate acuma, incep sa inteleaga treaba cu ferma de oameni de aici si cine sunt ei de fapt, care le este nivelul.

Cand vor realiza din ce in ce mai multi cum sta treaba cu ferma de oameni de aici, nu vor mai recunoaste "guvernele" si "legile" nu isi vor mai plati taxele si facturile etc. Nu vor mai recunoaste "politia" si alte forme de autoritate si asuprire., etc. Multi isi vor lua copiii si vor fugi la munte sau in padure. Se vor refugia pe insule etc.

Din nou va incurajez, sper sa intelegeti seriozitatea acestui indemn: Respingeti-i ferm si feriti-va de ei. Detasati-va si desprindeti-va de ei.

Aveti ani lumina in fata lor si nici o obligatie sa ii mai tolerati sau sa-i mai suportati. Sau sa stati in mizeriile lor, in primitivismul si prostia lor.

Creste distanta ! Si chiar este momentul sa va distantati de ei, este o veste buna si asta. Sunteti mult prea superiori si mult prea diferiti, ca sa mai "traiti" alaturi de ei.


P. Radu Ernest - Lucrator Spiritual si Reformator de Realitate - 05.07.2013