VESTI BUNEBun, acuma si vestile bune pentru pozitivii superiori, cei care locuiesc in aceasta zona geografica. Nu am vrut sa scriu pana acuma, pentru ca nu am avut ce sa scriu. Nu au fost vesti bune.

Pana acuma ati fost in soc. V-ati dat seama printre ce monstrii deghizati in om traiti si cum va mananca demonii de vii si celelalte fiinte intunecate care fac pe oamenii prin jurul vostru. Si ati simtit cum incearca sa va inghita si sa va asimileze oceanul de Prosti al acestei "lumi", sa fiti si voi ca ei. Deabia ati realizat ca nu este nici o gluma, ati "trait" pana acum intr-o "lume" falsa, a fortelor malefice. Si inca "traiti" in ea.

Acuma deabia, a inceput sa se miste treaba, usor-usor inspre bine. Si asta numai mergand pe adevar. (cum merge si pagina asta)

_______

Va mai amintiti, vremea cand aparusera carti de "radu cinamar" si "aryana havah" ? Anii aceia cand toti Prostii radeau fiindca nu intelegeau nimic ? Si ii faceau in toate felurile pe acesti scriitori si ii manjeau si radeau de ei ?

Pai sa va explic .. au dat si de mine, aceiasi Prosti. Eu i-am facut aproape sa planga. Stilul meu de exprimare i-a expus foarte bine, au inteles ca nu e de gluma. Pagina asta ii expune si asta ii deranjeaza pe ei, din prostia lor comoda. Arata clar, cine sunt ei, de fapt. Toti acesti Prosti si animalizati. Cu mine, chiar nu le-a mers sa rada de mine sau de ce scriu eu. Eu i-am expus mereu iar pagina mea i-a facut sa regrete halul in care sunt, in sinea lor.

Toata Prostimea asta cu trupuri de om, care are mai MULTE "milioane de ani galactici" pana sa evolueze la nivelul unuia ca mine. Au inteles ca nu mai e nici o gluma. S-a spart vraja si nu le mai merge. Sunt ani-lumina intre mine si ei.

Am explicat in materialul "CRESTE DISTANTA", cum se separa acum pozitivii superiori de pozitivii inferiori.

De asemenea, in materialul "ADEVARUL SI PROSTII" am explicat foarte clar: "DA, cu asta gata, s-a spart vraja cu Prostii din jurul nostru ! Si ne putem vedea mai departe linistiti si fericiti de vietile noastre. Ca doar nu ne tin pe noi niste animalizati, sa nu spunem adevarul si sa nu ne distantam de ei."

Este o veste foarte buna, pentru toti pozitivii superiori din aceasta zona geografica (tara). Animalele vor sta cu animalele ... zeii vor sta cu zeii. Gata cu amestecatura. Gata cu Prostii care fac pe desteptii cu tine imediat ce-i bagi putin in seama.

Fiti fericiti, in curand va scapam de toate gainile astea cu cap de om de prin jurul vostru. Si de toate fiintele intunecate care fac pe oamenii cu voi. Pe scurt, va scapam de toti astia de prin jurul vostru, pe care nu-i inghititi si nu-i suportati inca din copilarie. Toti astia care vor sa para egali cu voi dar voi stiti, in sinea voastra, ca nu va ajung nici pana la glezna ca valoare. Beti acum vinurile cele mai bune, mancati bine si plimbati-va mult. Fiti fericiti. Relaxati-va din punct de vedere spiritual si detasati-va complet de agitatia inferiorilor de prin jurul vostru. Ei simt ca s-a terminat. Se agita asa ca sa se ridice la valoarea voastra citind carti, vazand filme si citind pe internet. Ei chiar cred ca recupereaza in 2-3 ani terrani o diferenta de 5-10 milioane de "ani galactici" sau multi ani lumina distanta. Vor sa se "ridice" repede, au simtit pericolul. Vor sa se "scoata" repede. ASTA este mentalitatea lor, asa cred ei si asta fac ei. Ii vedeti in special pe astia care incep sa va spuna neintrebati ce au mai invatat ei de pe internet, incercand sa va uimeasca cu cate "stiu" ei. Sunt adevarate gaini cu cap de om, cum bine zicea cineva.

Desprindeti-va de ei ca pleaca pe alte linii de realitate. Puteti sa-i considerati dusi deja. Fiti destepti si salvati-va zilele, nu-i mai lasati atata sa va manance zilele si sa se dea pe langa voi. Detasati-va, mariti-va distanta fata de ei. Fiindca oricum, in curand, tot aicea veti ajunge: ei sunt niste amintiri neplacute pentru voi. Ati trait printre gunoaie in lumea asta si multi dintre voi ati asteptat mii de ani sa se termine si sa va eliberati din oceanul de Prosti si din masa de gunoaie a acestei lumi. NU EZITATI acuma, sa le spuneti ca a sosit momentul sa iasa din viata voastra, celor care inca va deranjeaza si va stresseaza. Respingeti-i ferm si feriti-va de ei. Detasati-va si desprindeti-va de ei. Chiar acum, in aceste vremuri foarte importante, aveti nevoie de liniste, nu sa va manance ei viata. Sunteti doar vreo 5.000.000 in aceasta "lume", ei sunt .... restul, impreuna cu fiintele intunecate deghizate in oameni.

Cat despre Prostimea care se da drept "lightworker" doar ca intra pe "facebook" sau ca are un blogulet pe care ia cu copy-paste tot ce gaseste, a cazut traznetul adevarului in capul lor:

Ia uitati aicea, ce-i ala "lightworker", adica un lucrator al luminii: www.creationlightship.com ..Iar daca ascultati din "RADIO SHOWS & AUDIO" va faceti o idee despre cum lucreaza cu lumina.

Deci GATA cu toti Prostii astia de pe la noi din tara care se dau drept "lucrator al luminii", doar pentru ca stau si ei la calculator o ora pe seara. S-A AFLAT CA "TREABA CU LUMINA" este ceva de varf, este o treaba foarte serioasa. Nu e de nasul celor care stateau inainte pe MIRC si acuma stau pe facebook.

Este si asta o veste foarte buna, pentru ca lumea nu va mai putea fi acum manipulata de catre aceste nulitati si mediocritati care de fapt n-au nici o treaba cu lumina. Ei au poate treaba doar cu .. tastatura calculatorului. Era si momentul, lumea sa inteleaga odata ce-i ala "lucrator al luminii (lightworker), ca sa nu mai bage in seama pe oricine.

Si cred ca este momentul sa le mai dati peste nas la toti acesti pacalici care s-au dat drept "lightworker" la voi. Puneti-i la punct. Explicati-le ca sunt cel mult ... promotori si admiratori ai luminii, atat. (Multi au descoperit si ei cuvantul "lightworker" si li s-a parut cool (misto) ... si au zis ca sa se dea si ei drept lightworker, dara fara sa stie prea clar ce inseamna si cu ce lucreaza si ce face ala care se numeste "lightworker".) Si sa le fie rusine ca v-au mintit, ei in realitate neputand sa lucreze cu lumina. (Daca puteau, o faceau pana acum si se vedea asta.) Vor intelege si ei in curand probabil, ca treaba si lucrul cu lumina este ceva foarte serios si care le depaseste lor capacitatea de intelegere. Pe masura ce mai evolueaza... se apropie de adevar si inteleg despre ce-i vorba. Stati departe de toti acesti pacalici si dubiosi care "lucreaza cu lumina" fara ca macar sa stie ce-i aia. AVETI voi, in voi, mai multa lumina decat au vazut ei vreodata. Trebuie doar sa o sporiti.

Este o veste chiar foarte buna asta, fiindca asa scapati SI DE manipularea pe care incearca sa v-o impuna toti astia care se dau drept spirituali dar in realitate fac tot ce pot sa va adoarma, sa va tina pe loc, sau sa va atraga atentia cu prostii. Acestia sunt fiintele intunecate deghizate in oameni, care fac pe spiritualii cu voi. Ii vedeti in special pe la televiziuni dar este plin si internetul de voma lor interminabila. Astia nu au sa va lumineze niciodata, in caz ca nu v-ati prins inca ce-i cu ei. Nici macar nu folosesc energia pura a adevarului, ce sa mai vorbesc de lumina ...

Eu va spun, acuma despartirea valorilor de gunoaie si nulitati, in special animale cu trup de om care fac pe desteptele, SE FACE IN RITM ACCELERAT.

Este momentul in care intelegeti despre ce vorbeam eu cand ziceam "prostimea cu trupuri de om", "animale cu trup de om", "animalizati", "suferinzi de prostie", "prostii", "zombi fara spirit" si etc. Toti acestia devin din ce in ce mai vizibil azi. La fel si fiintele negative care fac pe oamenii prin jurul vostru. Totul devine din ce in ce mai vizibil, IN RITM ACCELERAT.

Se despart valorile, de cacareze. (Am explicat in materialul "CRESTE DISTANTA")

Si sa nu credeti ca cineva daca este pozitiv, e neaparat cine stie ce de capul lui, ca pozitiv. Poate sa fie doar 52% pozitiv si 48% negativ. Sau cam asa ceva.

Iar asa cum am mai explicat, distanta dintre un pozitiv superior (suflet extrem de avansat) si un animal cu trup de om al acestei lumi ... poate fi chiar si de "10.000.000 de ani galactici". Deci e normal ca nu puteti sta de vorba cu ei. Trebuie sa mai evolueze. Vedeti si pe internet ... tot felul de animale din astea care au PC, dar nu se poate discuta cu ele. Vedeti si pe sosele, tot felul de animale din astea care au masina dar nu inteleg cum se foloseste. Si asa mai departe, exemplele pot continua.

Eu unul pur si simplu nu ma pot intelege cu aceste animale pozitive. Fiindca ele nu pricep ce spun. Am incercat... toata viata si m-am linistit. Am realizat la un moment dat, ca in cazul multora, efectiv incercam sa le fac bine cu sila.

O alta veste buna: a aparut si ... "segmentul de mijloc", daca se poate numi asa. Adica acel segment de Prostime pozitiva care sunt de fapt superiori dar decazusera la nivel de animale / prosti cronici. Au inceput acuma sa se recupereze. Este un micro-segment de fapt, pentru ca acestia sunt extrem de putini.

ESTE SI MERITUL MEU si mai ales al celor ca mine. Dupa ce le-am tipat in ureche ca sunt Prosti, atatia ani de zile, au inteles poate, ca am dreptate. Iar eu chiar mi-am dat seama cand am inceput lucrarile pe aici, ca nu am 50 de ani la dispozitie ca sa-mi fac treaba. Deci este mai bine sa-i iau tare de tot pe cei intepeniti in prostie si pe Prostii cronici. Numai asa, pot aparea ceva sanse de rezultate cu toti astia blocati in prostie. Si stilul meu de lucru se pare ca a inceput sa dea rezultate. .... Era chiar necesar sa apara cineva care "sa-i ia tare" de tot, pe blocatii astia.

Pe mine nu m-a interesat niciodata cat ii doare adevarul sau cat se simt de "jigniti". Si cum se simt ei, cand intra sub influenta adevarului. Interesul meu a fost sa se trezeasca. ..Si nu e vina mea ca au ajuns in halul asta, eu doar lucrez pe aicea.

O alta veste buna este ca au crescut numeric divorturile intre cuplurile de negativ-pozitiva, pozitiv-negativa. Se despart, ca sa nu mai fie discutii de genul "cum esti tu si cum sunt eu, etc". Este bine si asta pentru ca in cele din urma despartim complet negativii de pozitivi, pe aici. Chiar si daca ei nu vor.

Spor la trezire !


28.03.2013