TOTI GUNOAIEAsta e acum o lume de resturi, frimiturile care au cazut pe jos dupa ce s-au ospatat cei care au mancat suflete aici si au furat spirite.

Oamenii buni, oamenii ca lumea, care au fost odata, au fost mancati demult.

Asta e acum o lume de gunoaie cu chip de om, de scursuri, de jigodii si jivine cu trup uman, de animale bipede, de oratanii bipede, de lighioane bipede, de zombi, de cacati si de cacatoi, de gaini cu cap de om, de clone de proasta calitate, de demoni expirati, de fiinte de cacat care se cred intunecate, de roboti in holograme, de mutanti stricati, de hibrizi mizerabili, de frimituri din oamenii de altadata, de creaturi care deabia fac pe oamenii, de draci impielitati, de strigoi vii, de paraziti energetici, etc.

Toti astia cu chip de om, de prin jurul vostru. Nu-i vedeti ?

Voi, pozitivii superiori, sunteti cei mai valorosi din aceasta lume.

Ii vedeti doar p-astia cum se comporta, numai cand va vad. Ce disperati sunt.

Ii vedeti cat de insistent va cauta, sa va distruga, sa fie mereu in contact cu voi, mereu cu botul pe voi.

Toti sunt cu muia la supt, pe voi, pe energia voastra. Cu botul pe voi si pe viata voastra.

Nu-i mai lasati sa se apropie de voi.(!)

Ca este grav de tot, ce va fac astia.

Iar ei, fara voi, se usuca si crapa.

Si mai ales, nu ii lasati sa stie sau sa afle ce faceti. Nu le mai raspundeti la intrebari. Si taiati-le accesul la persoana voastra, nu le mai permiteti sa vina pe voi.

Da, este chiar asa de grav. Trebuie sa va izolati, de toti rahatii astia.

Unii dintre ei par ok (raritati). Dar va asigur eu ca sunt cacati in devenire. Ei nici nu isi dau seama ce li se intampla.

Toata treaba cu aceasta lume este urata si foarte neplacuta. Se vorbeste din ce in ce mai des de exterminarea acestor gunoaie.

Asta e acum o lume foarte greu de descris. Asemenea porcarie n-am mai vazut eu niciodata. Asemenea cacati cu ochi n-am mai vazut eu si nici nu imi imaginam ca exista, in asa hal. Iar aici este rahatul gros, gros de tot, cum nu am mai vazut eu niciodata.

Voi nu vedeti ce-i in jurul vostru? Numai rahati prefacuti care fac pe prietenii cu voi, ca sa va manance (energetic), ca sa va consume. Si toti cauta pretexte ca sa vina pe voi, sa fie in contact cu voi. Sau construiesc capcane (evenimente) unde sa va atraga si sa fie cu botul pe voi, sa se hraneasca si sa va recolteze.

Au construit toata aceasta "lume", ca sa va manance, sa va consume pe voi.

Iar acuma, sunt disperati ca li se apropie ceasul exterminarii. (Este singura modalitate prin care ei va lasa in pace, altfel nu inceteaza sa se gandeasca la voi si sa va faca ce va fac. Si este singura modalitate prin care pot "plati" pentru ce v-au facut pana acuma.)

Adica, foarte multi de prin jurul vostru nu numai ca sunt niste cacati bolnavi, ....dar sunt si exterminabili. Sunt niste fiinte aflate pe cale de disparitie.

Da, cat sunt ei de reptilieni, cat sunt ei de demonoi-cacatoi, astia dispar aicea, definitiv.

Nu-i mai lasati sa va caute, sa vina sa stea cu botul pe voi. Sunt de o perversiune si o prefacatorie iesite din comun. Se prefac ca sunt prieteni cu voi.

Si aproape tot ce va spun sunt minciuni, menite sa va tina in somn si sa va sedeze si mai mult. Minciuni repetate.

Sau minciuni menite sa va desparta de alti pozitivi si sa va invrajbeasca.

Nu-i mai lasati sa se apropie de voi, sa fie in contact cu voi.

Fiecare dintre voi are si.. un "handler". Adica unul care te intreaba mereu ce faci si ce ai facut, unde te duci si unde ai fost etc. Vrea sa stie totul despre tine. E mereu cu ochii pe tine si te cauta mereu. E de obicei deghizat intr-un prieten sau persoana foarte apropiata, sau cineva din familie.

Acuma stiu ca tot citind pagina asta ati inceput sa aveti o viziune de cosmar.... dar asa e "lumea" in care traiti. Am vrut sa va spun, din anii 90, cand a inceput internetul.

(Pe atunci ii studiam si eu, sa vad daca sunt sau nu exterminabili. Studiu cam lung, terminat acuma, de curand, in ianuarie 2018.)

N-aveti idee in ce hal sunt aceste fiinte, din punct de vedere spiritual. Cuvinte ca gunoaie, cacati bolnavi, scursuri, dejectii, deseuri etc, nu exprima nici 10% din halul in care sunt astia.

Complet irecuperabili, complet exterminabili.

La fel si pozitivii inferiori, sunt pe aceeasi cale. Merg pe aceeasi cale si se transforma toti, usor-usor, in cacati cu ochi.

Sunt foarte periculosi si acestia pentru voi, fiindca sunt animalele negativilor. Complet controlati si manipulati, ca niste papusi trase de sfori. Sunt complet programati si modificati, le asculta cu sfintenie minciunile. Si desigur, au fost complet animalizati, cu succes.

Feriti-va de ei.

Eu am tot mentionat pe pagina mea ideea cu parasirea oraselor. Nu mai puteti trai cu asemenea lighioane si jivine pe voi.

Gura si palma sunt porturi energetice la demoni si la multi alti paraziti energetici. Unii iti pot trage din spirit si suflet chiar si ...privindu-te in ochi.

Nu-i mai lasati sa va atinga.

Iar cand vorbesc cu voi, se racordeaza la voi (isi baga coarda in voi), sa va suga energia, asa de simplu cum voi conectati un cablu usb la un aparat.

Nu-i mai lasati sa se apropie de voi.

Sunt disperati dupa voi. Tot timpul se gandesc la voi.

Si tot ce fac este ca sa va tina adormiti, sa nu realizati ce vi se intampla si ce scopuri au ei cu voi, ce urmaresc ei de fapt.

Toate aceste fiinte, din jurul vostru.

Isi folosesc limbarita pentru a va mintii in continuu. Sa va tina sedati, adormiti. Si pentru a va manipula, sa faceti ce vor ei.

Nu va mai uitati in gura lor.

Si fac tot ce pot, muncesc in continuu, ca sa va atraga atentia de la ce este important. Sa fiti cu atentia numai pe prostelile lor si sa va uitati toata ziua in gura lor.

Lor le-a mers pana acum, pentru ca voi nu stiati ca ei sunt atat de multi si ca ceea ce fac cu voi este chiar atat de grav.

Si pentru ca se prefac foarte bine. Sunt intr-o continua actorie si mascarada, prinjurul vostru.

Din punctul meu de vedere, cred ca daca iau la intamplare oricare 5.000 de "oameni" din aceasta lume, sa ii compar cu un animal din padure, un biet iepure sa zicem, acela va fi mult mai pur si mai curat decat oricare din acesti ..."oameni".

Desprindeti-va din aceasta crema de rahati numita .."umanitate".

Nu uitati ca, multi dintre voi, pozitivii superiori de pe aici, nici macar nu sunteti fiinte umanoide. Folositi acum, la vietuit, forma d-asta, fiindca asta se da pe aicea.

Hai, curaj ! Desprindeti-va de aceste gunoaie ! Asta trebuie sa faceti.


05.03.2018