SPIRITUALII DIN ROMANIA(material despre spiritualii pozitivi din "romania", care au pagini de internet)

Am tot asteptat vreo 5 ani, sa vad si eu ca incep sa spuna d-astea, directe, paginile romanesti de "spiritualitate". Da' vad ca nu misca nimic, nu sunt in stare. Nici macar sa zica la oameni sa nu mai inghita zahar, cafea, ciocolata si toate otravurile fabricate de negativi. Nici macar atat nu sunt in stare, toti "spiritualii" astia din "romania". Daramite sa mai explice cine sunt "cantaretii", "politicienii", "actorii", "personalul din televiziuni", "postasii", "politistii" etc. Nu sunt in stare, fiindca ori sunt Prosti, ori dorm cu ochii deschisi, "spiritualii" astia din "romania". NU SUNT IN STARE SA SPUNA CLAR CE SI CUM. Eu am vrut sa o fac de prin 2005-2007 dar am zis sa stau, sa nu le stric bucuria trezirii, altora. Sa-i las sa descopere singuri ce si cum, .. si sa se bucure ca se trezesc. Anii au trecut, bineinteles ca au aparut "paginile spirituale romanesti", dar care se misca cu viteza melcului, NU SUNT IN STARE SA SPUNA CLAR CE SI CUM.

Iar daca ii zici unuia dintre astia cu o astfel de "pagina de spiritualitate" romaneasca, ca de ce nu spune la populatie ce si cum, foarte clar .... ca de exemplu ca "politicienii" si "personalul din televiziuni" sunt niste fiinte intunecate care se prefac, sunt camuflate in oameni si mimeaza ca sunt oameni; ... sa-i vedeti cum fac, in ce fel reactioneaza ...! EXACT ca Prostii care vad ca nu mai merge sa faca pe desteptii. Cam asta e reactia lor. Astia sunt cei cu "paginile de spiritualitate" romanesti. Marea lor majoritate sunt niste mediocritati, la fel ca cea mai mare parte a umanitatii. La inteligenta si capacitatea lor de perceptie probabil ca vor intelege si ei ce se intampla in lumea asta cam in, inca 15-20 de ani, dupa viteza melcului, pe care vad ca o au. (Ii urmaresc pe unii deja de ani buni (1-5 ani) si pot sa estimez asta si sa vorbesc despre asta. Am vazut bine pana acum in ce hal sunt.)

PROBLEMA ESTE CA, voi cetatenii pozitivi superiori, le acordati prea multa atentie acestor mediocritati, pe unii chiar ii credeti persoane foarte spirituale. Stati prea mult dupa ei si pierdeti stand dupa ei si asteptand sa va spuna mai clar ce si cum. In loc sa va treziti din "somnul cel de moarte" cu viteza normala, voi stati dupa astia, care fac pe "spiritualii" si multi dintre ei sunt mai prosti ca voi. Doar ca au niste pagini pe care baga cu "copy-paste" materiale luate de pe alte pagini. Si cu asta cica gata, sunt si ei ... "spirituali".

Oricare din voi, daca-si facea o pagina de internet spirituala, era mult mai buna decat ale lor.

NU MAI STATI DUPA EI, ca pierdeti foarte mult. Aveti deja surse publice de informare foarte serioase, informati-va de acolo. Asimilati informatiile care rezoneaza cu dumneavoastra, de pe paginile de internet ale lucratorilor spirituali reali. Nu mai stati dupa aceste pretinse "persoane spirituale" din "romania" care au pagini ce se misca cu viteza melcului. Iar cand binevoiesc sa mai "explice" sau sa "spuna" ceva la populatie, se vede ca informatiile nu sunt de la ei, sunt copiate de pe alte pagini. Acesti pretinsi spirituali nu fac decat sa va franeze sau sa va tina pe loc. NU SUNT IN STARE SA SPUNA CLAR CE SI CUM, CU LUMEA ASTA. Pentru ca habar n-au, sau pentru ca sunt Prosti, sau pentru ca nu au interes sa o faca. Eu am stat 5 ani sa vad daca incep sa miste ceva, sa spuna lucrurilor pe nume. NU SUNT IN STARE.

Sfatul meu este sa nu mai stati atata dupa ei si sa nu le mai acordati atata atentie. Cautati pe internet paginile de lucratori spirituali reali si asimilati informatiile direct de acolo. Aveti la mine, in "LEGATURI", trimiteri la pagini destul de bune. Dar cel mai bine, cautati-le singuri pe internet.

Feriti-va de pagini "spirituale" care va trimit spre "biserica", orice "biserica". Este o porcarie intunecata aceasta "biserica". (La fel ca toata aceasta "lume", creata de fiinte intunecate.) Iesiti de sub vraja lor. Nu le mai acordati atentie si nu va mai uitati in gura lor.

Feriti-va mai ales de influentele "persoanelor spirituale" romanesti care au acces la "televiziuni" si fac "emisiuni de spiritualitate". Este logic cine sunt, din moment ce au acces la "televiziuni". Acestia nu fac decat sa va aprofundeze somnul, in nici un caz nu o sa va ajute sa va treziti. Ei nu o sa va zica niciodata ca "politicienii", "personalul din televiziuni", "politistii", "postasii" etc, sunt fiinte intunecate care fac pe oamenii. Ei nu o sa va zica niciodata ca zaharul, ciocolata, cafeaua si multe alte porcarii sunt facute special ca sa va scada vibratia si sa va distruga energetic. Ei nu o sa va spuna niciodata ce se intampla, de fapt. Fiindca si ei sunt tot fiinte intunecate care fac pe oamenii. Fac pe "spiritualii".

In acest teritoriu geografic, singura miscare serioasa de pana acum au fost cartile scoase de SRI, sub numele "radu cinamar" care intr-adevar, va ajuta sa va treziti. Dar nu suficient. Si au mai fost cartile scoase de "aryana havah", de asemenea comunicatele lui Lorin Fortuna si Gregorian Bivolaru, care au ajutat populatia sa se trezeasca, promovand adevaruri neplacute.

Ati avut pana acum si pagina mea, subteran.ro / orgone.ro, unde ati vazut de prin 2007 primele filmulete cu reptilieni care au probleme la camuflaj, primele filmulete cu demoni care isi schimba forma umana, primele generatoare orgone asamblate in "romania", primele expresii si materiale de reformare a realitatii, primele canale video romanesti pe Youtube, cu filme de calitate, pentru trezirea pozitivilor (productie proprie) etc. Prin aceasta pagina romanii au inteles ca se reformeaza realitatea si cineva se ocupa de treaba asta. S-a inteles si ca stam acuma pe ruina unei lumi false, o lume aproape disparuta. (Un caleidoscop holografic vechi, defect si care deabia mai functioneaza.)

Cam atat, pana acum, pe teritoriul "romaniei", la capitolul materiale serioase pentru trezirea pozitivilor: cartile "radu cinamar", "aryana havah", Lorin Fortuna, Gregorian Bivolaru, pagina subteran.ro orgone.ro.

(DOAR ATAT si pentru ca multe suflete de valoare, care acuma trebuiau sa faca lucru spiritual in "romania" s-au prostit si imediat dupa revolutie s-au dus sa bea cola, in alte tari, ca in "romania" inca nu se gasea cola si ei erau disperati, vroiau sa bea cola. Si bautori de cola au ramas, pana in ziua de azi. Da, multe suflete de valoare s-au intrupat in "romania", special ca sa faca lucru spiritual aici si sa-si aduca contributia spirituala aici, fiindca stiau ca or sa aiba treaba serioasa aici, dar din prostie au parasit aceasta zona geografica.)

IN REST, mediocritati care NU SUNT IN STARE sa spuna clar, ce si cum. Se dau drept mari persoane spirituale dar cand te uiti pe paginile lor observi ca, continutul este copiat de pe alte pagini. Exact ca niste paraziti, iau ce au facut altii, fiindca ei nu sunt in stare.

Paginile acestor "spirituali romani" (majoritatea lor) sunt de multe ori o amestecatura, un ghiveci de materiale luate de pe paginile altora, in care incepi sa te pierzi ca si cand te-ai rataci prin padure. Nu sunt spuse si subliniate chestiile cele mai importante, cititorul pierzandu-si atentia in alte directii, mai putin importante.

Indicatia mea este sa nu mai stati atata dupa ei si sa nu le mai acordati atata atentie. Cautati pe internet paginile de lucratori spirituali reali si asimilati informatiile direct de acolo. Aveti la mine, in "LEGATURI", trimiteri la pagini destul de bune. Si este bine sa va informati cautand adevarul pe internet, nu va poticniti in cateva pagini "spirituale" romanesti care mai mult bat pasul pe loc si va atrag atentia de la ce este cu adevarat important.

Situatia este grava de tot. Sunteti distrusi incetul cu incetul, intr-o lume falsa, de tip ferma de umanoizi, creata de fiinte intunecate avansate. Este grav de tot, ce va fac astia.


P. Radu Ernest - Lucrator Spiritual si Reformator de Realitate - 10.04.2012