SPIRITUALII "POZITIVI" DIN ROMANIA(material despre spiritualii "pozitivi" din romania, care au pagini de internet)

Am tot asteptat, de cand a aparut internetul in RO, sa vad si eu ca incep sa spuna d-astea, directe, paginile romanesti de "spiritualitate", de orientare "pozitiva". Da' vad ca nu misca nimic, nu sunt in stare. Nici macar sa zica la "pozitivi" sa nu mai inghita zahar, cafea, ciocolata, bere si toate otravurile fabricate de negativi. Adica toate aceste "alimente" si "bauturi" din supermarket-uri.

Nici macar atat nu sunt in stare, toti "spiritualii" astia "pozitivi" din romania. Daramite sa mai explice cine sunt "cantaretii", "politicienii", "actorii", "personalul din televiziuni", "postasii", "politistii", "VIP-urile", "bancherii" etc.

Nu sunt in stare, fiindca ori sunt Prosti, ori dorm cu ochii deschisi, "spiritualii" astia "pozitivi" din romania. NU SUNT IN STARE SA SPUNA CLAR CE SI CUM. Eu am vrut sa o fac de prin 1998 cand imi pusesem cablu de net cu modem lancity, de la rdsnet, dar am zis sa stau, sa nu le stric bucuria trezirii, altora. Sa-i las sa descopere singuri ce si cum, .. si sa se bucure ca se trezesc. Anii au trecut, bineinteles ca au aparut "paginile spirituale romanesti pozitive", dar care se misca cu viteza melcului, NU SUNT IN STARE SA SPUNA CLAR CE SI CUM.

Nu am vazut nici o pagina care sa spuna ca aici pozitivii sunt distrusi de catre negativi sistematic, incetul cu incetul. Si ca aici, negativii ii consuma si ii mananca pe pozitivi.

Iar daca ii zici unuia dintre astia "pozitivi", cu o astfel de "pagina de spiritualitate" romaneasca, ca de ce nu spune la populatie ce si cum, foarte clar .... ca de exemplu ca "politicienii" si "personalul din televiziuni" sunt niste fiinte intunecate care se prefac, sunt camuflate in oameni si mimeaza ca sunt oameni; ... sa-i vedeti cum fac, in ce fel reactioneaza ...! EXACT ca Prostii care vad ca nu mai merge sa faca pe desteptii. Cam asta e reactia lor. Astia sunt "pozitivii" cu "paginile de spiritualitate pozitive" romanesti. Marea lor majoritate sunt niste mediocritati, la fel ca cea mai mare parte a umanitatii. La inteligenta si capacitatea lor de perceptie probabil ca vor intelege si ei ce se intampla in lumea asta cam in, inca 15-20 de ani, dupa viteza melcului, pe care vad ca o au. (Ii urmaresc pe unii deja de ani buni (1-7 ani) si pot sa estimez asta si sa vorbesc despre asta. Am vazut bine pana acum in ce hal sunt.)

Si multi dintre ei, sunt parte din crema asta de rahati de pe aicea, numita si "umanitate", dar nu isi dau seama. Sunt intrati in transformare, sunt acum pui de rahati si vor deveni in curand Cacatoi.

Iar o alta parte din ei, sunt fiinte intunecate deghizate in oameni, care fac pe "spiritualii pozitivi". (In special astia care au acces la "televiziuni" si sunt sprijinitii de negativii de acolo.)

PROBLEMA ESTE CA, voi cetatenii pozitivi superiori, le acordati prea multa atentie acestor mediocritati si acestor deghizati, pe unii chiar ii credeti persoane foarte spirituale. Stati prea mult dupa ei si pierdeti stand dupa ei si asteptand sa va spuna mai clar ce si cum. In loc sa va treziti din "somnul cel de moarte" cu viteza normala, voi stati dupa astia, care fac pe "spiritualii pozitivi" si multi dintre ei sunt mult mai prosti ca voi. Doar ca au niste pagini pe care baga cu "copy-paste" materiale luate de pe alte pagini. (Sau alte pagini pe care isi varsa voma demonica, cei care sunt deghizati.) Si cu asta cica gata, sunt si ei ... "spirituali".

Oricare din voi, daca-si facea o pagina de internet spirituala, era mult mai buna decat ale lor. Cu mult mai buna.

NU MAI STATI DUPA EI, ca pierdeti foarte mult. Aveti deja surse publice de informare foarte serioase, informati-va de acolo. Asimilati informatiile care rezoneaza cu dumneavoastra, de pe paginile de internet ale lucratorilor spirituali pozitivi, reali. Nu mai stati dupa aceste pretinse "persoane spirituale" din "romania" care au pagini ce se misca cu viteza melcului. Iar cand binevoiesc sa mai "explice" sau sa "spuna" ceva la populatie, se vede ca informatiile nu sunt de la ei, sunt copiate de pe alte pagini. Acesti pretinsi spirituali nu fac decat sa va franeze sau sa va tina pe loc. NU SUNT IN STARE SA SPUNA CLAR CE SI CUM, CU LUMEA ASTA. Pentru ca habar n-au, sau pentru ca sunt Prosti, sau pentru ca nu au interes sa o faca. Eu am stat multi ani (de cand a inceput internetul in romania) sa vad daca incep sa miste ceva, sa spuna lucrurilor pe nume. NU SUNT IN STARE.

Sfatul meu este sa nu mai stati atata dupa ei si sa nu le mai acordati atata atentie. Cautati pe internet paginile de lucratori spirituali reali POZITIVI si asimilati informatiile direct de acolo. (Foarte foarte foarte, rare, intr-o lume negativa, de rahati si cameleoni ca asta.)

Feriti-va de pagini "spirituale" care va trimit spre "biserica", orice "biserica". Este o porcarie intunecata aceasta "biserica". (La fel ca toata aceasta "lume", creata de fiinte intunecate.) Iesiti de sub vraja lor. Nu le mai acordati atentie si nu va mai uitati in gura lor.

Feriti-va mai ales de influentele "persoanelor spirituale" romanesti care au acces la "televiziuni" si fac "emisiuni de spiritualitate". Este logic cine sunt, din moment ce au acces la "televiziuni" si lucreaza prin "televiziuni". Sunt toti fiinte intunecate deghizate in oameni. Acestia nu fac decat sa va aprofundeze somnul, in nici un caz nu o sa va ajute sa va treziti. Ei nu o sa va zica niciodata ca "politicienii", "personalul din televiziuni", "politistii", "postasii" etc, sunt fiinte intunecate care fac pe oamenii. Ei nu o sa va zica niciodata ca zaharul, ciocolata, cafeaua si multe alte porcarii sunt facute special ca sa va scada vibratia si sa va distruga energetic. Ei nu o sa va spuna niciodata ce se intampla, de fapt. Fiindca si ei sunt tot fiinte intunecate care fac pe oamenii. Fac pe "spiritualii".

In acest teritoriu geografic, singura miscare serioasa de pana acum au fost cartile scoase de SRI, sub numele "radu cinamar" care intr-adevar, va ajuta sa va treziti. Dar nu suficient. Si au mai fost cartile scoase de "aryana havah", de asemenea comunicatele lui Gregorian Bivolaru, care au ajutat populatia sa se trezeasca, promovand adevaruri neplacute.

Ati avut pana acum si pagina mea, subteran.ro / orgone.ro, unde ati vazut de prin 2007 primele filmulete cu reptilieni care au probleme la camuflaj, primele filmulete cu demoni care isi schimba forma umana, primele generatoare orgone asamblate in "romania", primele expresii si materiale de reformare a realitatii, primele canale video romanesti pe Youtube, cu filme de calitate, pentru trezirea pozitivilor (productie proprie) etc. https://www.youtube.com/watch?v=5wu-P1K7j6k (asta e singurul canal de youtube ramas, din 4 cate am avut, cu continut original, muncit si produs de mine.) - - Prin aceasta pagina romanii au inteles ca se reformeaza realitatea si cineva se ocupa de treaba asta. S-a inteles si ca stam acuma pe ruina unei lumi false, o lume aproape disparuta. (Un caleidoscop holografic vechi, defect si care deabia mai functioneaza.)

Cam atat, pana acum, pe teritoriul "romaniei", la capitolul materiale serioase pentru trezirea pozitivilor: cartile "radu cinamar", "aryana havah", Gregorian Bivolaru, pagina subteran.ro / orgone.ro.

(DOAR ATAT si pentru ca multe suflete de valoare, care acuma trebuiau sa faca lucru spiritual in "romania" s-au prostit si imediat dupa revolutie s-au dus sa bea cola, in alte tari, ca in "romania" inca nu se gasea cola si ei erau disperati, vroiau sa bea cola. Si bautori de cola au ramas, pana in ziua de azi. Da, multe suflete de valoare s-au intrupat in "romania", special ca sa faca lucru spiritual aici si sa-si aduca contributia spirituala aici, fiindca stiau ca or sa aiba treaba serioasa aici, dar din prostie au parasit aceasta zona geografica.)

IN REST, mediocritati care NU SUNT IN STARE sa spuna clar, ce si cum. Se dau drept mari persoane spirituale dar cand te uiti pe paginile lor observi ca, continutul este copiat de pe alte pagini. Exact ca niste paraziti, iau ce au facut altii, fiindca ei nu sunt in stare.

Paginile acestor "spirituali romani pozitivi" (majoritatea lor) sunt de multe ori o amestecatura, un ghiveci de materiale luate de pe paginile altora, in care incepi sa te pierzi ca si cand te-ai rataci prin padure. Nu sunt spuse si subliniate chestiile cele mai importante, cititorul pierzandu-si atentia in alte directii, mai putin importante.

Nu pot sa spuna ca pozitivii sunt mancati si distrusi aici. Si asta este singura stire, singura realitate si singurul lucru important care se intampla in aceasta lume si pentru care e facuta aceasta "lume".

Indicatia mea este sa nu mai stati atata dupa ei si sa nu le mai acordati atata atentie. Cautati pe internet paginile de lucratori spirituali reali pozitivi si asimilati informatiile direct de acolo. Si este bine sa va informati cautand adevarul pe internet, nu va poticniti in cateva pagini "spirituale" romanesti care mai mult bat pasul pe loc si va atrag atentia de la ce este cu adevarat important.

Situatia este grava de tot. Sunteti distrusi incetul cu incetul, intr-o lume falsa, de tip ferma de umanoizi, creata de fiinte intunecate avansate. Este grav de tot, ce va fac astia.

Iar voi, POZITIVII SUPERIORI, cei carora le este adresata aceasta pagina, sunteti tinta si ocupatia lor Nr.1, pentru toata crema asta de rahati de pe aicea, numita si "umanitate".