SINDROMUL "LIGHTWORKER" - material pentru pozitivii superiori care se trezesc acum (ca de altfel, cam toate materialele de pe pagina asta de internet.)Deci acum, ... la acest final de lume si sesiune de dualitate, dupa cum observati, locatia impreuna cu multe suflete de aici, revine la lumina de la intuneric. In conformitate cu directiva divina data pentru aceasta locatie (lume).

In acest material, am sa detaliez despre o afectiune ce observ ca a cuprins foarte multe suflete ce revin la lumina acum (sau incearca sa revina): sindromul "lightworker", adica se cred lucratori ai luminii. Aceasta afectiune consta la multi, in imitarea si in incercarea de insusire a meritelor lucratorilor reali ai luminii.

Vedeti probabil, la acesti lucratori reali ai luminii un stil de viata complet schimbat, lucreaza cu energiile naturii, aura le straluceste, comunica telepatic, sunt din ce in ce mai puri, au pagini de valoare pe internet, scot carti si DVD-uri, participa si sustin in mod activ procesul de revenire la lumina a acestei lumi.

Si apoi ii vedem pe imitatori, care incearca sa-i imite si sa-i copieze pe toti acesti lucratori reali ai luminii:

1. Nu au pagini de valoare pe internet, cu continut original. Paginile lor sunt niste biete bloguri fara valoare si fara continut original. (Nu inregistreaza domeniu, pentru pagina de internet. Nu dau importanta. Paginile lor sunt atarnate pe serverele publice gratuite, unde sunt la mana proprietarilor acelor servere - majoritatea fiinte intunecate.) Fiindca ei nu sunt in stare sa-si faca o pagina de internet, de valoare. Sunt prea primitivi. Si atunci ... isi fac o fasaiala de blog pe care incarca continut copiat de pe paginile lucratorilor reali ai luminii. Impanat usor cu "mesaje galactice" si alea copiate de la altii si tot felul de bazaconii si prostii, toate copiate de pe la altii. Apar si dispar aceste bloguri, cu rapiditate. Multi imitatori se trezesc cu rusine din ceea ce fac si abandoneaza operatiunile de copiere. Isi abandoneaza in cele din urma prostia de blog. Isi dau seama probabil ca nu le ajung nici pana la glezna celor pe care ii copiaza. ... Paginile lucratorilor reali ai luminii cresc acuma cu repeziciune iar ei deabia mai tin pasul sa copieze materialele si comunicatele ce apar pe ele. ... Asta vroiam sa subliniez despre ei, la capitolul internet: NU sunt in stare sa-si faca pagini de valoare, cu continut original.

2. Falsul si mimetismul acestor imitatori. Vedeti cate un astfel de specimen, atins bine de sindromul "lightworker", cum da lectii la necunoscuti, pe internet. Cu nutritia, cu stilul de viata, cu lumina si cu tot ce vrei. In timp ce el, este un toxicoman terminat, fumeaza si bea de 20 de ani sau mai mult, inghite zilnic ness si cafele, se imbraca in negru, pute a toxic de la distanta, are cearcane si fata aproape cenusie de cate toxine are in trup, nu mai poate vorbi fara sa zica mereu cuvantul "dracu" ...etc. Insa la calculator, e cel mai tare .... este un "lightworker" ! Intra pe forumuri sa spuna la altii ce sa faca si sa dea lectii neintrebat, se baga singur in seama cu necunoscuti incercand sa li se suie in cap ..etc. El nu intelege ca a fi de lumina e una si a vorbi despre lumina ... e alta. SUNT MULTI CA EXEMPLUL DAT MAI SUS, FOARTE MULTI. Isi pun porecle care incep cu cuvantul "light", isi pun la profil poze cu fiinte de lumina si citate din ce a zis unul sau altul din lucratorii reali ai luminii, etc. Falsul si mimetismul acestor imitatori a devenit evident in ultima vreme, chiar si pentru copii.

Ca lucrator spiritual va pot spune tuturor celor care ati ales calea luminii: aveti incredere doar in cei pe care ii cunoasteti, ii puteti intalni si simti energetic ..si ii puteti privi in ochi. Ii simtiti rapid pe cei cu adevarat evoluati si care merita sa le acordati atentie si sa urmariti ceea ce spun. Este firesc, nu se poate sa nu ii remarcati.

Dati-i uitarii pe toti acesti imitatori de pe internet, cu bloguri ce apar si dispar. Sunt foarte putine pagini pe internet de lucratori reali ai luminii. Restul sunt mai mult primitivi din astia ... atinsi de sindromul "lightworker", care se baga si ei in seama, sa fie la moda. Iar multi dintre voi aveti "milioane de ani galactici" avans, in fata acestor primitivi, nu le permiteti sa va spuna ei voua ce sa faceti ! Va altereaza si va murdaresc experienta trezirii, pe care ati asteptat-o atata !

3. Vorbe, zero fapte. O alta caracteristica a imitatorilor atinsi de sindromul "lightworker".

Ati observat probabil la multi lucratori reali ai luminii ca muncesc si fac generatoare orgone (orgonite), pe care le duc apoi in natura, in zonele cele mai afectate de negativitate. Iar altii muncesc si fac video de trezire minunate, pe care le incarca pe serverele video publice, pentru a ii ajuta pe cei care au inceput sa se trezeasca. Altii, muncesc si scot carti si DVD-uri, de asemenea au deja pagini de internet, de valoare. Altii, ies in natura si planteaza puieti de copaci, pun cuiburi de lemn pentru pasari, vorbesc si explica la grupuri de pozitivi aflati in trezire, etc. O caracteristica a lucratorilor reali ai luminii: REALIZARILE, MUNCA SI FAPTELE DE CALITATE.

Pe cand la imitatorii atinsi de sindromul "lightworker", caracteristica lor este: VORBE, ZERO FAPTE. Au pretentia sa spuna la toti ce sa faca, fara ca ei sa faca nimic.

4. Scrierea cu "L" mare a cuvantului lumina. Ati observat probabil si acest fenomen, prin care un primitiv incearca sa se ridice la nivelul superiorilor. Da.. doar ca este o diferenta de "milioane de ani galactici" si ani-lumina distanta, intre el si sufletele ultra-avansate pe care primitivul incearca sa le imite si sa le copieze ..asa deodata. Adica, ce vreau sa spun: daca cineva scrie "lumina" cu "L" mare, asta nu inseamna neaparat ca e cine stie ce de capul lui. De ce nu scria "lumina" cu "L" mare in anii '80, in anii '90 ..? Ce s-a intamplat acum, a vazut la altii, de cateva luni, ca scriu cu "L" mare si s-a apucat si el sa ii imite si sa ii copieze ? Este doar una din afectiunile sindromului "lightworker", despre care va explic in acest material. VA ASIGUR EU, ca lucrator spiritual, ca daca era ceva de capul lor, scriau "lumina" cu "L" mare inca din anii '80 sau inca din anii '90, asa cum scriau atunci adevaratii lucratori ai luminii.

Asta am vrut sa subliniez la acest punct: daca cineva scrie "lumina" cu "L" mare, asta nu inseamna neaparat ca e cine stie ce de capul lui.

5. Cota de lumina (light quotient). Cota de lumina a unui suflet are legatura cu gradul de evolutie al acelui suflet, vechimea in creatie si multi alti factori. ...DECI, care sunteti superiori si deabia ati inceput sa va treziti, stati linistiti. NU v-o poate lua inainte un imitator fiindca scrie deja "lumina" cu "L" mare, are doua bloguri pe care baga cu copy-paste ce fura de la adevaratii lucratori ai luminii, are canal youtube inaintea voastra (pe care tot asa, incarca video facute de altii mai de valoare, fiindca el nu e in stare de nimic). Stati linistiti ... cota de lumina nu sporeste cu asa ceva si imitatorul nu va poate ajunge din urma sau depasi cu asa ceva.

Daca sunteti unul din realii lucratori ai luminii, care deabia acum se trezeste, o sa simtiti imediat diferenta dintre dumneavoastra si un astfel de imitator, indiferent ce ar face el. Si o sa zambiti mult .... :)

Va asigur eu de asta. Ca lucrator spiritual, am avut si am "pacienti" care sufera de sindromul "lightworker". Multi sunt cam vai de ei ... si m-au facut si pe mine sa zambesc. Ei nu inteleg, ca nu se pot intinde mai mult decat le e plapuma. Lumina este "treaba" serioasa, nu este o joaca la tastatura calculatorului, asa cum cred multi dintre ei.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adevarul este ca se s-a intamplat aici numai in ultimii 10 ani terrani, in alte lumi se intampla pe parcursul a multe mii de ani. Deci este normal sa avem foarte multi care o iau razna.

NU VA FACETI GRIJI, Autoritatile Spirituale or sa-i puna in curand pe toti la punct. Inclusiv acestora, atinsi acum de sindromul "lightworker", li se va aduce la cunostinta care le este valoarea si nivelul, ca sa stie cat le este lungul nasului, cum se spune pe romaneste. Sa inteleaga odata cam pe unde sunt, ca nivel de evolutie SI CA VALOARE. Si sa nu se mai considere egali cu suflete MULT superioare lor, doar fiindca scriu si ei "lumina" cu "L" mare. Sau ca au un blog "spiritual" pe care baga cu copy-paste, toata voma demonica pe care o gasesc pe internet. Este momentul sa se rezolve aceasta problema, adica acestia sa fie pusi la punct. Sa le spuna cineva ca nu au valoare, ca sunt foarte Prosti si ca mai mult incurca treaba si lucrarile de aici, ar fi cazul sa se abtina. Ca ne deranjeaza pe noi, lucratorii care lucram aici.

Acuma, stiu ca asta este un adevar neplacut pentru ei. Dar eu lucrez pe adevar. Adica, acuma, ganditi-va si voi cum e situatia cu mine, de exemplu, (dar si cu alti lucratori ca mine). Intru sa lucrez intr-o ferma de gaini cu cap de om, dar deodata gainile se dau mai destepte si mai spirituale decat mine, prin materiale video, carti si pagini de internet pline de prostii si voma demonica, luata cu copy-paste. Va dati seama cum ma simt... aproape ca imi cam iese pe nas job-ul... Sunt impiedicat sa lucrez chiar de cei pe care trebuie sa ii ajut si sa ii salvez. Si de asemenea, imi fac scarba.

As putea sa continui sa numerotez si sa explic in acest material multe probleme legate de acesti imitatori ... dar nu am ajuns in asa hal, sa stau sa le miros eu fundul. Am vrut doar sa va atrag atentia despre ei si ce "invart" ei cand stau la tastatura. Am autoritatea sa fac asta si face parte din activitatea si datoria mea profesionala.

(Experienta trezirii este unica pentru fiecare dintre voi si este un bun de pret al fiecaruia dintre dumneavoastra. Parcurgeti aceasta experienta mult asteptata, asa cum vreti voi si dupa cum va dicteaza forul vostru interior.)

Va repet, multi dintre voi aveti avans "milioane de ani galactici", in fata acestor primitivi. NU le permiteti sa va spuna ei voua ce sa faceti ! Va altereaza si va murdaresc experienta trezirii, pe care ati asteptat-o atata !


P. Radu Ernest - Lucrator Spiritual si Reformator de Realitate - 04.07.2012