PROSTITORIIProstirea pozitivilor inca continua, asa cum se intampla in fosta "lume" care a functionat aici.

Foarte multi negativi adora rolul de prostitor, mai ales cand sunt atatia Prosti de procesat. Iar Prostii, marea lor majoritate, habar nu au ce se intampla, dorm cu ochii deschisi.

S-au obisnuit sa fie prostiti in continuu si si-au pierdut instinctul de aparare. (Asta si datorita implanturilor si programelor instalate in ei. Si datorita entitatilor negative din ei.)

Vina pentru ce se intampla si ce s-a intamplat pana acum nu este a prostitorilor, care isi joaca rolurile lor. Vina este a Prostilor. Fiindca s-au lasat prostiti in asa hal, fara ca macar sa-si dea seama ce se intampla. Iar la multi Prosti, situatia s-a agravat din cauza lenii, ignorantei si lipsei de vointa.

Autoritatile Spirituale cunosc in detaliu situatia cu Prostii acestei foste "lumi".

Acestia trebuie sa se trezeasca acum, realizand ce le fac cei din "televiziuni" si cei din "politica", cei din "economie - banci", de la "monden", din "industria cinematografica", din "industria muzicala", din "presa si radiouri", din "invatamant", din "medicina", din "industria alimentara" si cei de la "biserica" etc. Dupa care trebuie sa se trezeasca si mai mult, realizand ce le fac prostitorii de prin jurul lor, deghizati in vecini, prieteni, oameni cumsecade, membri de familie, amanti si amante, colegi, amici, rude etc. Adica cei din rasele negative (intunecate), care fac pe oamenii cu ei.

Prostii care au inceput acum sa se trezeasca traiesc momente de disperare. Isi dau seama in ce hal au fost prostiti si ce a fost toata aceasta "lume", care a fost aici. Practic, negativii s-au sters la cur cu ei, iar ei nici macar nu si-au dat seama ce se intampla, atatea mii si mii de ani.

Victorie totala pentru prostitori, i-au prostit cu succes pe Prosti.


P. Radu Ernest - Lucrator Spiritual si Reformator de Realitate - 20.11.2012