PROSTITORIIProstirea si distrugerea pozitivilor inca continua, asa cum se intampla in fosta "lume" care a functionat aici.

Foarte multi negativi adora rolul de prostitor, mai ales cand sunt atatia Prosti de procesat. Iar Prostii, marea lor majoritate, habar nu au ce se intampla, dorm cu ochii deschisi.

S-au obisnuit sa fie prostiti in continuu si si-au pierdut instinctul de aparare. (Asta si datorita implanturilor si programelor instalate in ei. Si datorita entitatilor negative din ei. Si a substantelor puse in alimente si bauturi, apa de dus etc. Si a iradierii electromagnetice.)

Prostii din aceasta "lume" percep orice minciuna drept adevar. Ei nu mai recunosc adevarul, nu mai stiu ce-i ala adevar. Existenta lor este bazata pe minciuni si traiul lor se desfasoara prin minciuni si pe minciuni. Care le sunt spuse si repetate in continuu de catre prostitori.

Vina pentru ce se intampla si ce s-a intamplat pana acum nu este a prostitorilor, care isi joaca rolurile lor. Vina este a Prostilor. Fiindca s-au lasat prostiti in asa hal, fara ca macar sa-si dea seama ce se intampla. Iar la multi Prosti, situatia s-a agravat din cauza lenii, ignorantei si lipsei de vointa.

Autoritatile Spirituale cunosc in detaliu situatia cu Prostii acestei foste "lumi".

Acestia trebuie sa se trezeasca acum, realizand ce le fac cei din "televiziuni" si cei din "politica", cei din "economie - banci", de la "monden", din "industria cinematografica", din "industria muzicala", din "presa si radiouri", din "invatamant", din "medicina", din "industria alimentara" si cei de la "biserica" etc. Dupa care trebuie sa se trezeasca si mai mult, realizand ce le fac prostitorii de prin jurul lor, deghizati in vecini, prieteni, oameni cumsecade, membri de familie, amanti si amante, colegi, amici, rude etc. Adica cei din speciile negative (intunecate), care fac pe oamenii cu ei.

Si trebuie sa iasa din vraja cu "planeta albastra", "sistemul solar", "civilizatia umana", "suntem toti una", "e si el om" si tot acest rahat gros in care chipurile "traiesc". Toata aceasta porcarie fabricata de prostitori. Ei nu fac altceva decat sa minta in continuu si sa puna substante de dormit si de prostit in bauturi si alimente. (Si alte activitati negative.)

(Toata aceasta porcarie de "lume" este fabricata pentru ca pozitivii sa fie mancati si distrusi aici, incetul cu incetul. Asta este singura "stire", singura realitate si singurul lucru important care se intampla in aceasta lume si pentru care e facuta aceasta "lume".)

Prostii care au inceput acum sa se trezeasca traiesc momente de disperare. Isi dau seama in ce hal au fost prostiti si ce a fost toata aceasta "lume", care a fost aici. Practic, negativii s-au sters la cur cu ei, iar ei nici macar nu si-au dat seama ce se intampla, atatea mii si mii de ani.

Victorie pentru prostitori, i-au prostit cu succes pe Prosti.