PRIVITORII DIN NAVE 2 - mesaj pentru victimele pozitive ale acestei foste "lumi"

(In special, pentru pozitivii superiori, carora le este adresata aceasta pagina de internet.)

__
__


Aici desigur, avem o gama larga de privitori, care stau in nave, in special in 5D si "nu se baga" sau privesc si nu fac nimic, etc.

Vreau sa detaliez despre gruparea numita Federatia Galactica, despre care am observat si am simtit ca e ceva foarte in neregula cu ei.

(Ei sunt principalii vinovati pentru toata porcaria cu ferma de aici. Pentru ca au permis sa functioneze si sa se intample toate crimele si ororile de aici. Stiau demult de ferma asta.. dar nu au intervenit, sa opreasca porcaria si sa-i salveze pe cei de aici.)

Aceasta grupare este principala forta care tine in carantina aceasta planseta (in ziua de azi), care inca mai functioneaza ca ferma de umanoizi pozitivi (clone, din punct de vedere spiritual).

Iar membrii ei, de ceva vreme, sa zicem 20-25 de "ani terrani" stau si privesc cum sunt aici distrusi cetatenii pozitivi, cum le este furat spiritul si cum sunt clonati intensiv si mancati. S-a ajuns azi la situatia ca peste 95% din cetatenii pozitivi, victime ai acestei "lumi" au fost rapiti de negativi (le-a fost furat spiritul) iar in locul lor au fost puse clone fara spirit care deabia ii imita pe cei care au fost odata.

Iar lucrarile negativilor continua fara probleme, in curand vor fi luati probabil toti cetatenii pozitivi. Iar ferma de umanoizi isi desfasoara activitatea in continuare, ca si cand nu s-a intamplat nimic.

Federatia Galactica priveste ... si priveste si probabil ca va mai privi inca 20 de "ani terrani" pana cand negativii isi termina ospatul de suflete de aici si nu mai este nimica de mancat. Si nu mai este nici un spirit de furat.

Eu am impresia ca aceasta grupare, a confundat operatiunea de ajutare si salvare a pozitivilor de aici cu ... asigurarea carantinei plansetei si izolarea ei. Treaba pe care au facut-o destul de bine, punerea in carantina a acestei locatii. Dar ce mare realizare este asta, avand in vedere efectivele imense si resursele aproape nelimitate de care dispune gruparea ..?

Cat despre a ii ajuta efectiv pe cetatenii pozitivi, victime ale acestei foste "lumi", situatia la ei este cam in felul urmator: unul face ceva (lupta cu negativii / incearca sa salveze sau sa ajute pozitivi) iar 500.000 stau in nave si privesc. Cam asta e situatia cu ei, vazuta acum 10 ani, acum 15 ani sau acum 25 de "ani terrani" pe aicea. Iar in ziua de azi, chiar daca "se forteaza" sa faca ceva, este prea tarziu.

Vor intelege asta cand vor ateriza (daca au curajul) printre populatia de clone a acestei plansete, (care nu mai au deloc spirit sau mai au 1-3% din el) iar toate aceste victime ii vor intreba ce au facut pana acum, de ce au stat si au privit ?

Nu stiu daca ati observat, dar toate aceste grupari galactice "luminoase", nu spun deloc adevarul in ceea ce priveste situatia de aici si ce se intampla aici. Si nu l-au spus nici acum 10,15,25 de "ani terrani" etc. Si nu cred ca il vor spune nici maine. Pentru ca vor fi trasi la raspundere pentru dezastrul de aici. Vor fi intrebati de ce au stat in nave si au privit, cand puteau lejer sa ii salveze poate chiar pe 60%-70% din amaratii de aici, care au sperat, s-au rugat si au asteptat atata dupa ajutor ?

Si vor fi intrebati ce fac ei in ziua de azi, cand negativii rapesc persoane (spirite) si ferma de aici merge ca si cand nu s-a intamplat nimic ? Merge aproape la fel ca si pana acum. In curand procentul celor luati de negativi de aici (spirite rapite) va depasi 95% din populatia de victime pozitive ale acestei "lumi".

Deja se vede, FOARTE CLAR, ca nu mai sunt... oamenii care erau odata. In locul lor au ramas niste clone palide si o multime de rahati cu ochi pe care eu nu ii consider oameni. Si pe strada, cand merg, foarte rar mai vad cate un om ok, cum stiu eu ca erau pe aici. Au devenit o raritate.

Este de inteles de ce tac si nu spun adevarul aceste grupari "luminoase". In special gruparea numita Federatia Galactica. Dar si celelalte.

Fiindca vor fi acuzate de participare la distrugerea celor de aici. Pentru ca au stat si au privit, nu au ajutat, asa cum ar fi trebuit. Si stand si privind, AU TINUT SI OCUPAT LOCUL SALVATORILOR, impiedicand astfel, alte grupari mai competente, sa intervina, se se implice in stilul lor si sa ii salveze pe cei de aici.

(Acuma, de exemplu, ei pur si simplu tin sub talpa locatia asta. Au refuzat sa ii anunte pe cei din rasa mea despre situatia mea aici. Ca nu cumva sa intervina si sa-i traga de urechi pentru ce au facut cu locatia asta si cu persoana mea. ... Si bineinteles, prin asta, isi confirma participarea la distrugerea fiintei mele si confirma uneltirea la distrugerea fiintei mele.)

Chiar si in ziua de azi foarte greu rasufla acest trist adevar, cu porcaria de aici, prin pagini ca www.creationlightship.com si alte pagini de lucratori care merg pe adevar si se zbat sa ii salveze pe putinii pozitivi ramasi "salvabili".

Veti afla cu totii in curand ca acestia, numiti Federatia Galactica sunt de fapt niste incapabili si niste inutili, in ceea ce privea situatia de aici si ceea ce trebuia facut aici. (Ca astazi degeaba mai "fac" ei ceva, deoarece este prea tarziu.)

Ei, de fapt, nici nu trebuiau sa vina la ferma asta de umanoizi, trebuiau sa lase pe altii mai competenti, sa se ocupe de problema. (!)

(Persoanele ca mine ar fi fost mult mai potrivite si mai calificate, rezolvam eficient totul pe aici. Atat cu negativii cat si cu pozitivii de aici.)

Eu am simtit ca este ceva in neregula cu ei, mai demult.

Daca scapati de aici, chiar si asa in forma de clone fara spirit sau care mai au 1-3% din spirit, sper ca veti sti sa ii dati in judecata pentru participare la distrugerea voastra. Si uneltire la distrugerea voastra.

(Ce au facut aici acesti pacalici "luminosi" este aproape inimaginabil:

lasa sa functioneze un mare centru de torturat si de distrus pozitivii, dupa multa vreme isi aduc aminte ca trebuie sa vina sa ii salveze pe putinii ramasi, care au mare nevoie de salvare .. si vin ca sa ii "salveze".. dar ei stau in nave si privesc. Din luxul si confortul navelor lor, privesc cum ai lor sunt torturati, mancati si distrusi, chiar sub ochii lor.

Practic de fapt, au continuat si continua distrugerea celor de aici, inceputa atunci cand au permis ca ferma asta sa functioneze in continuare.

Sunt de fapt, niste nemernici si niste criminali cum rar s-a mai vazut, acesti "luminosi".

Trebuie dusi urgent la judecatorie si la tribunalul spiritual. Sa dea socoteala si sa-si primeasca penalitatile si pedepsele.)

Eu unul am inteles perfect situatia cu negativii care s-au straduit pe aicea sa ma distruga, inca din ziua in care m-am nascut. Acestia trebuie exterminati. Au continuat sa se straduiasca si sa faca eforturi sa ma distruga chiar si dupa ce le-am zis sa nu muste mana care le da cate ceva de mancare. Dar se pare ca nu se poate discuta cu ei.

...... Dar nu inteleg situatia cu pozitivii (Federatia Galactica 5D) care s-au straduit sa ma distruga, neajutandu-ma si avand grija sa nu se afle de mine ca sunt aici, sa nu se stie ca am probleme, sa nu afle rasa mea de situatia in care m-au adus si in care am fost adus, sa nu stie nimeni de mine ca sa nu vina nimeni sa ma ajute. Au tacut, au pastrat tacerea in legatura cu situatia mea, ca sa nu vina nimeni sa ma ajute. Practic m-au tinut sub talpa si au incercat cu buna stiinta sa ma sufoce, sa ma izoleze si sa faca in asa fel incat sa nu fiu ajutat, participand astfel la distrugerea mea si asigurandu-se ca eu sunt distrus, de asemenea creind conditii optime ca eu sa fiu distrus. ..Pe acestia, trebuie sa-i dau in judecata, pentru participare la distrugerea fiintei mele. Si pentru uneltire, la distrugerea fiintei mele.

M-au scarbit complet. Mi-au facut foarte mult rau, aiurea si fara motive. Doresc sa plateasca foarte scump. FOARTE SCUMP.

Singurul meu noroc a fost ca este Moartea pe aici, lucreaza si ea. Daca nu era ea, cine stie ce mai pateam ...

Iar altceva favorabil pentru mine, este ca, foruri superioare au inceput sa-i observe in detaliu, pe acesti criminali si nemernici (Federatia Galactica 5D) si tot ce fac ei de fapt si mai exact.

De-a lungul acestei "vieti" pe care am facut-o aici, mi-au aparut ca siluete printre nori cativa din conducerea lor, mi-au aparut si in vis, mi-au trimis si nave sa le vad in nori etc. Mereu aveam o senzatie scarboasa de genul: "- Da, suntem "alaturi de tine" ! Nu-ti face griji, privim cum esti mancat si distrus.." Cam asta am simtit mereu la contactele cu aceasta grupare oribila.

Nu stiu de ce nu m-au lasat in pace, au continuat sa "se ocupe de mine" ca si cand eu as fi "jucaria lor", (asa considera ei). Si nu inteleg de ce nu i-au anuntat si nu le-au permis membrilor rasei mele, sa vina sa ma ajute si sa ma sprijine. ..Probabil stiau ca vine procesul, momentul in care trebuie sa dea socoteala pentru porcariile fara motive pe care mi le-au facut. Si pentru uneltirea si participarea la distrugerea fiintei mele.

Cer si doresc din toata inima, sa plateasca FOARTE SCUMP, pentru "glumele" cu persoana mea. Nu aveau nici un motiv sa-mi faca vreun rau, sa-si bata joc de mine si sa-mi faca atatea porcarii.

Scriu asta si in numele mosilor si stramosilor mei, fiindca suntem o rasa veche si foarte mandra, nu permitem sa ni se faca porcarii aiurea si rau fara motive. Mai ales tentative de distrugere a fiintei si uneltire si participare la distrugerea fiintei, fara nici un motiv (!). Cine indrazneste asta, plateste FOARTE SCUMP.

Care dintre voi vreti sa-i dati in judecata, ma puteti cita ca martor la proces. Pot veni sa confirm dezastrul de aici si sa povestesc exact cum a fost. Sa depun marturie, in favoarea voastra. ..Sunt fiinta care a primit pentru vietuitul pe aici numele "polcovnicu radu-ernest" si am trait o singura "viata" pe aici, in zona geografica numita "romania", acum in ultimele vremuri, intre 27.07.1974 si pe undeva prin "ziua de azi" nu stiu exact, ca pot sa ies si acum. Eu unul mi-am terminat treaba pe aici si sunt complet scarbit.

Este foarte important ca acestia sa fie dati in judecata. Nu trebuie lasati sa scape.

(Sper ca intelegeti ce spun, voi, pozitivii superiori, carora va este adresata pagina asta de internet.)

Federatia Galactica nu numai ca a permis, la vremea respectiva, sa continue porcaria cu ferma de aici, permitind sa se desfasoare toate crimele si ororile de aici, executate de intunecatii care exploateaza locatia. DAR A PERMIS si pana in ziua de azi sa se desfasoare acestea, dupa ce au "blocat" si pus in carantina locatia. Si au tinut ocupat locul salvatorilor, nepermitand altor grupari mai competente, sa intervina in stilul lor, sa ii salveze pe cei de aici.

In ochii mei, ei sunt principalii vinovati pentru tot dezastrul cu locatia asta. Au o vina mai mare chiar si decat intunecatii care o exploateaza.

Ei sunt sursa raului de aicea. Pentru ca au permis sa se intample, ce s-a intamplat aici. Si permit, chiar si in ziua de azi.

Acesti nemernici si criminali, Federatia Galactica 5D. Acesti incapabili si inutili care fac mai mult rau decat bine si mai mult incurca lumea, decat sa ajute cu ceva.


P. Radu Ernest - Lucrator Spiritual si Reformator de Realitate - 31.01.2015

_____
_____


Adaos de text la 05.02.2015:

Acesta este unul dintre ei, Alaje din Pleiade, care nu ascunde ca este de la Federatia Galactica: ( https://www.youtube.com/user/777ALAJE/videos )

Intrebarea este: de ce nu sunt 50 ca el, in fiecare tara, la ora asta ???

Ni se face cumva portia.. de ajutor? Ni se da cu ratia ? Suntem gatuiti, suntem sufocati cumva, sa nu primim ajutor ??? Ni se da cu pipeta.. nu am inteles ??

Si unde-i ajutorul pe care trebuia sa-l primesc in anii 70 ? Unde-i ajutorul pe care trebuia sa-l primesc in anii 80, 90 ? Unde-i ajutorul pe care trebuia sa-l primesc in ultimii 20 de ani ..? Unde-i ajutorul pe care trebuia sa-l primesc in ziua de azi ..?????

Eu, ca victima a acestei lumi, nu mai suport porcaria asta cu "luminosi" care "ma ajuta".

Cer sa raspunda cei vinovati, pentru toata asta ! Sa ajunga la forurile de judecata si sa dea socoteala pentru toata porcaria asta ! Nu numai criminalii si nemernicii de la Federatia Galactica 5D (condusi de uriasi umanoizi) dar si toti ceilalti "luminosi", vinovati de dezastrul de aici. Dezastru care continua chiar si in ziua de azi, sub ochii lor si cu aprobarea lor.