PRIVITORII DIN NAVE - material pentru pozitivi, despre "luminosii" care stau si privesc din nave

Am observat in ultima vreme o abundenta de mesaje luminoase, inaltatoare, mesaje de bine.

Dar vreau sa explic ceva despre cei care trimit aceste mesaje, din luxul si confortul navelor lor, de acolo de unde privesc.

Deci ei stau, nu fac nimic, privesc ... si dau mesaje. In vreme ce ai lor sunt mancati si exterminati aici, chiar sub ochii lor.

Si ce-i grav, multi dintre acesti privitori se cred importanti fiindca ei privesc, au chiar impresia ca "participa la joc". Se cred importanti si fiindca ei mai dau mesaje din cand in cand cate unei biete victime a acestei lumi sau altei victime, care este mancata sub ochii lor. Ei stau, privesc cum este mancata si distrusa, ... si ii dau mesaje. Si din cand in cand isi mai arata navele putin prin 3D, asa... ca de spectacol incurajator si benefic.

Sper sa citeasca acest material, toti acesti privitori.

AICI SE LUCREAZA, SE MUNCESTE. Nu este un loc unde vii sa privesti, sa dai mesaje si sa-ti arati nava din cand in cand. Si sa-ti imaginezi ca .... tu esti miezul, dirijezi de sus totul, privind si nefacand nimic.

Daca n-au avut vointa si curaj sa se coboare in aceasta groapa cu fecale, sa lucreze aici, ATUNCI SA-SI TINA GURA toti acesti privitori. Sa ne lase cu mesajele si cu intentiile de a ne spune noua ce sa facem.

Ca ei nu rezista aici jos nici 2-3 zile si nu sunt in stare de nimic. Si le este frica sa intre sa lucreze in astfel de locuri. Si nici nu sunt capabili sa lucreze aici sau sa faca ceva pe aici.

Sunt deja vreo 20 de ani terrani, (din punctul de unde scriu eu acuma), de cand li s-a format aceasta obisnuinta / habit: privesc, dau mesaje ... si au impresia ca ne fac ei realitatea prin mesajele lor.

La fel ca negativii acestei lumi care fac cateva filme, le distribuie prin cinematografe ... si au pretentia ca toata lumea sa danseze dupa cum li se arata prin acele filme. Acesti privitori dau mesaje .... si au pretentia ca toata lumea sa fie dirijata si coordonata prin mesajele lor.

Este cazul sa le explice cineva ca pentru a face realitatea aici, trebuie sa fii prezent aici, sa traiesti aici. Nu merge sa stai in confortul unei nave, 2 dimensiuni mai sus, sa privesti .... sa mai dai un mesaj din cand in cand, sa iti mai arati nava din cand in cand .... si gata, sa ai impresia ca tu esti "miezul" si ca faci realitatea pe acest pamant.

Cei care fac asa ceva ar fi bine sa plece, sa ne lase in pace. Nu avem nevoie de privitori fara bilet (si neinvitati) la suferinta si problemele noastre.

Nu au facut nimic pana in ziua de azi si nici azi nu fac nimic. Si probabil nici maine nu vor face nimic. Doar privesc.

Nu avem nevoie de ei. Pe noi ne ajuta entitatile de nivel si persoane care fac distinctia intre "a privi" si "a face ceva". Toti acesti privitori ar face bine sa plece, pana nu sunt intrebati la modul serios de ce au venit pana aici si ce cauta aici, in afara de a privi ca la un spectacol gratuit.

Eu unul ma simt foarte deranjat, muncind si traind aici din greu, sa fiu privit din confortul si luxul navelor, de astfel de privitori. Au mai avut si tupeul sa imi semnalizeze ca ei sunt prezenti si sa-mi arate o nava sau alta din cand in cand. Ultima nava mi-au aratat-o cand lucram in localitatea "poiana horea", analizam in direct situatia cu cacatii cu ochi de pe acolo.

Ar trebui sa-mi dea 50.000.000 de euro, cel putin, fiindca imi urmaresc viata. Si fiindca eu nu le-am dat voie sa faca asta.

Si inca 50.000.000 de euro fiindca ei stau in confortul navelor lor, ma privesc si imi semnalizeaza, in timp ce eu ma zbat in groapa asta cu rahati, muncind din greu sa fac realitatea si viitorul. Probabil ca de aia ma si urmaresc si privesc atata, si-au dat seama ce invart si ce fac.

Sau poate privesc, ca sa invete si ei cum se face. In acest caz ar trebui sa-mi mai dea inca 200.000.000 euro, despagubiri morale pentru spionaj si pentru ca incearca sa imi "fure" meseria. Si asta repede, pana nu dispar hartiile astea colorate, numite "bani".

Dar ce vreau sa spun (si subliniez acest lucru) .... este ca acesti privitori nu trebuiau sa se deranjeze sa vina pana la planseta asta. Sa ne priveasca, sa ne studieze si sa ne faca sa ne simtim prost, prin asta. Mai ales acuma, cand noi trebuie sa ne simtim bine ca doar aducem la lumina locatia asta - conform directivei divine, nu dam spectacol pentru privitori. Ce se intampla aici nu este un spectacol facut pentru ei, sa stea ei sa priveasca.

AVEM TREABA AICI, MUNCIM DIN GREU. Ne este foarte greu. Noi facem niste sacrificii si niste eforturi aici. Nu ne trebuie si nu dorim privitori neinvitati pe spinare. Sa se uite ei ca la spectacol, la noi.

Dupa ce termin de lucru aici, am sa raportez situatia cu acesti privitori. Si cat disconfort si mi-au provocat si cat de prost m-am simtit din cauza lor. Am sa raportez cum au stat si nu au facut nimic, atata vreme. Cum au privit cum sunt mancati ai lor, sub ochii lor. Cum ei stateau si priveau, in timp ce eu si cei ca mine munceam din greu si in conditii mizere si uneori disperate, cu ajutor si sprijin minim si uneori inexistent. Si multe altele, am sa raportez tot. Mi-a fost foarte greu pana acuma, am sa raportez tot. Si am primit foarte putin sprijin si suport pana acuma, bineinteles nu de la acesti privitori.

Acesti privitori considera pe aproape fiecare de pe aici, un fel de "truman show", foarte bun de privit, de catre ei. De asemenea se considera profund implicati, in readucerea la lumina a acestei locatii, fiindca ei sunt prezenti aici si stau si privesc din luxul si confortul navelor lor. De asemenea, vor sa fie considerati, printre altii, "salvatorii" celor care au suferit aici, fiindca au venit pana aici, sunt aici si privesc din nave. Si desigur, vor sa fie considerati printre cei care au "luminat si salvat" aceasta locatie, tot pentru ca au venit si ei pana aici si stau si privesc din nave.

Cand va mai dau mesaje si fac pe "luminosii" cu voi, spuneti-le sa isi mai tina gura, ca n-au miscat un deget pana acuma sa va ajute sau sa va faca vreun bine. Au stat si au privit cum sunteti distrusi, chiar sub ochii lor.

STIAU demult de ferma asta de oameni si de toata porcaria care se desfasoara aici. Si nu au luat masuri, au permis negativilor sa-si desfasoare activitatile criminale.

Sunt chiar complici si participanti la distrugerea voastra si la dezastrul de aici. Fiindca pana acum, in loc sa va ajute, au stat si au privit din nave.


P. Radu Ernest - Lucrator Spiritual si Reformator de Realitate - 03.12.2014