PARASIREA ORASELOR 2Mergeti pe o cladire mai inalta si priviti cerul, intr-o zi mai senina. Sa vedeti multimea de aerocisterne, cum pulverizeaza substante peste voi. Dar nu 2-3 minute, incercati 15 minute sau mai mult, daca puteti. Sa va dati seama ca aceste fiinte intunecate fac eforturi sa va distruga si muncesc non-stop. Lucreaza non-stop la asta, pe toate caile posibile. Si va distrug usor-usor, incetul cu incetul.

Daca aveti vointa sa priviti cerul, 15 minute, sa vedeti aceste aerocisterne, sa intelegeti ce vi se face, veti pricepe repede ca pentru voi nu mai e de stat in oras. Trebuie sa plecati urgent.

Si ce inseamna 15 minute in comparatie cu cate ore v-ati uitat la filmele si la emisiunile tv, facute de aceste fiinte intunecate? (Ei v-au facut toate filmele si emisiunile TV, pana acuma). Eu nu cred ca e mult acuma, sa alocati pentru voi 15 minute, sa priviti sutele de aerocisterne care lucreaza sa va distruga, non-stop.

De jos, din strada, nu se vad, cat de multe sunt. Trebuie sa va suiti pe o cladire mai inalta.

____
____

Antenele gsm s-au inmultit si se inmultesc continuu. Cam 80% din ele sunt in plus, se vede clar ca nu sunt pentru gsm. Daca le-ar lua cineva, "peste noapte" pe aceste 80% din antene, nici nu s-ar simti la telefoane. Toata lumea ar avea semnal ok, ca si pana acum.

Mai cititi pe internet ce spun expertii. Cam 80% din antenele astea, puse din 2 in 2 blocuri sunt in plus, e clar ca sunt pentru altceva.

Si continua sa se inmulteasca.

____
____

Radiatia wi-fi, a sporit si ea.

Unde stau eu, imi treceau prin camera 4 retele wi-fi, anul trecut in primavara. Acuma sunt 7 constant si seara se fac vreo 12.

Este un motiv in plus sa plec din oras. Nu vreau sa traiesc iradiat cu atatea energii negative.

____
____

Apa de dus este complet otravita, cea de chiuveta la fel. Are agenti de inmuiere a pielii, ca sa intre substantele din ea in piele, sa ajunga in trup.

Aceste substante, puse in apa cu atata grija de fiintele intunecate...

Nici pe maini nu te poti spala, simti imediat cum iti intra in piele.

Am ajuns sa-mi pun apa plata intr-un pulverizator din ala de stropit florile... si asa ma spal.

____
____

Alt motiv pentru parasirea urgenta a oraselor, sunt semnele date de fiintele intunecate care inca mai fac pe oamenii.

Se vede si se simte din comportamentul lor, ca isi cersesc pieirea mai repede. Nu se poate trai pe langa ei.

____
____

Plecati acum, cat inca mai puteti.
Cand incepe exterminarea, in orase sunteti prinsi ca gandacii in capcana.
Cu siguranta veti fi decorporalizati.


22.02.2017