PARASIREA ORASELOR - material pentru pozitivi

Am mai explicat si va repet:

Care nu mai suportati viata alaturi de intunecati (fiinte intunecate deghizate in oameni), puteti sa va izolati, luandu-va o casuta la munte in zona retrasa si linistita, sau refugiindu-va pe o insula tropicala pustie sau cat mai putin locuita.

Si in alte zone geografice tot asta se intampla, pozitivii au inceput sa se desparta de negativi. Parasesc orasele acestora, care sunt pline de fiinte intunecate deghizate in oameni.

La fel se intampla si la noi, multi pozitivi isi vand tot ce au la oras si se retrag la munte, in zona retrasa si linistita. Sau parasesc "romania" in favoarea unor insule tropicale. Unde nu au iarna, fiinte intunecate (asa multe) si viata este mult mai frumoasa si lipsita de griji. Se poate locui la casuta de lemn si se poate lua hrana gratis din ocean, zilnic.

Alta problema pentru voi, este ca, multe dintre aceste fiinte intunecate deghizate in oameni, sunt mai inteligente decat voi. Le este foarte usor sa va prosteasca si sa va faca. Si nu ezita sa execute asta zilnic, fara regrete. Asa cum o fac, de atatea mii de ani.


P. Radu Ernest - Lucrator Spiritual si Reformator de Realitate