PARASIREA ORASELOR - material pentru pozitiviAm mai explicat si va repet:

Care nu mai suportati viata alaturi de intunecati (fiinte intunecate deghizate in oameni), puteti sa va izolati, luandu-va o casuta la munte in zona retrasa si linistita, sau refugiindu-va pe o insula tropicala pustie sau cat mai putin locuita. Puteti locui o vreme intr-o autorulota, casa plutitoare, casa pe roti. Se poate sa aveti internet la stick, un izvor de stanca in apropiere, o apa pentru pescuit, un loc de scaldat.

Totul e sa aveti vointa si sa vreti sa va desprindeti de rahatii astia.

Si in alte zone geografice tot asta se intampla, pozitivii au inceput sa se desparta de negativi. Parasesc orasele acestora, care sunt pline de fiinte intunecate deghizate in oameni.

La fel se intampla si la noi, multi pozitivi isi vand tot ce au la oras si se retrag la munte, in zona retrasa si linistita. Sau parasesc "romania" in favoarea unor insule tropicale. Unde nu au iarna, fiinte intunecate (asa multe) si viata este mult mai frumoasa si lipsita de griji. Se poate locui la casuta de lemn si se poate lua hrana gratis din ocean, zilnic.

Orasele sunt mediul in care aceste fiinte care fac pe oamenii, prolifereaza cel mai bine si va consuma cel mai eficient, incetul cu incetul, putin cate putin. De asemenea, va imbolnavesc si va innebunesc, incetul cu incetul, putin cate putin.

https://blazepress.com/2016/09/26-beautifully-isolated-houses-perfect-for-escaping-from-everything/

https://www.topsimages.com/images/secluded-homes-df.html

https://bit.ly/2EOoh8j

https://brightside.me/wonder-places/16-isolated-houses-that-can-bring-peace-to-your-soul-614510/

https://incrediblenat.com/worlds-spectacular-isolated-houses/

https://goo.gl/owTnh1

https://goo.gl/wZ8nVZ

https://goo.gl/9NtQxh

https://goo.gl/cX4dwn

https://goo.gl/5GaQBk

https://goo.gl/2Rs1r9

https://goo.gl/1JdNqS

https://goo.gl/5G4uaz

https://goo.gl/Lm3gDP

https://goo.gl/UXP4am

(text refacut la 08.12.2018)