NU EXISTA MERCEDESULAcuma.. stiu ca ati intrat in starea aceea de soc si suparare. Va dati seama ca ceea ce va doreati sunt iluzii, sunt chestii care nu exista in mod real.

Nu exista mercedesul sau jeep-ul, nu exista ceasul rolex sau alt ceas, nu exista vila pe o insula tropicala, nu exista blonda sexy care este star sau vip, nu exista aurul, nu exista soarele de pe cer, nu exista planeta albastra, nu exista civilizatia umana, nu exista sistemul solar, nu exista pc-ul performant cu care intrati pe internet, nu exista banii, nu exista actorul / actrita preferata, nu exista cantaretul / cantareata preferata .. si asa mai departe.

Ati fost momiti cu tinte false.

Trebuie sa intelegeti ca voi acuma, nu aveti realitate. Si de aceea, vi se serveste altceva, in locul ei.

(Un fals, un inlocuitor, o minciuna.)

"Traiti" intr-un cosmar total.

Ce exista pe aici este asta:
- cine pe cine mananca (mancatul de suflete)
- cine pe cine tortureaza, in continuu (pt recoltarea, comprimarea, mixarea si rafinarea de energii cautate de intunecati)
- cine pe cine exploateaza, in continuu (energetic / spiritual)
- cine pe cine prosteste / minte (fiintele intunecate isi prostesc victimele cu limbarita, mint in continuu)
- cine pe cine recolteaza (cloneaza spiritual)
- cine pe cine omoara, in continuu
- cine pe cine extermina

Asta, exista pe aici. Restul.. sunt iluzii, minciuni, inlocuitori, momeli si prostii, denumite generic La La Land.

Dar, sa detaliez putin despre iluziile si momelile enumerate ca exemplu, mai sus. Pentru cei dintre voi, care deabia acuma, incepeti sa intelegeti mai clar, cum sta treaba, cu toate chestiile astea.

Puteam sa fac asta inca din anii 90, cand se lansase internetul prin dial-ul, si intram pe internet prin linie telefonica internationala, cu modem 56000 kbps. Aveam pagina de internet inca de atunci si cumparam domenii, ca sa imi asigur prezenta pe internet.

Dar nu era cazul, ca nu ati fi inteles atunci, ce spun. Erati prea blocati in prostii si minciuni, momeli si iluzii. Atat de blocati, incat credeati ca asa e "realitatea" si asa e "viata" voastra. Si mai ales, erati blocati (si sunteti si azi) in modul de acceptare a torturii si raului care vi se face zilnic, in continuu, de catre aceste fiinte intunecate. Tehnica si modul lor de lucru cu voi este picul cu picul, incetul cu incetul. Usor-usor, de la o zi la alta...Putin cate putin.

Ok acuma, sa detaliez despre iluziile si momelile enumerate ca exemplu, mai sus. Pentru cei dintre voi, care deabia acuma, incepeti sa intelegeti mai clar, cum sta treaba, cu toate chestiile astea.

Deci mercedesul / jeep-ul, nu exista. Nu exista un mijloc de transport la care sa dai la pedale si sa invarti la carma. Care invarte tamburi la sol si merge numai pe piste special amenajate. Si care sa faca atatea victime. Si care sa se defecteze mereu, sa aiba o perioada foarte scurta de utilizare, sa consume piese si materiale consumabile care se termina si atunci nu mai merge etc. Nu exista asa ceva. In realitate, la nivel de lume de 3D, masina e zburatoare, e foarte sigura si nu are parti care se strica sau se consuma. Te sui in ea, ii spui unde sa te duca (verbal sau telepatic) si zboara foarte rapid pana acolo. Asta e masina, asa cum o vedeti in unele filme cu masini de pe youtube, unde i se zice "ufo". Sunt acele video in care vedeti masina/vehiculul necamuflat al uneia dintre fiintele intunecate care lucreaza in ferma asta. (De obicei un cazan metalic, zburator... sau o holograma zburatoare. Dar nu folosesc plasma / lumina in constructia vehiculelor lor.)

Mai departe, ceasul rolex. Deci nu exista pentru voi, timp. Voi existati intr-un moment permanent. Timpul, este specific fiintelor intunecate si universurilor lor. Voi nu aveti treaba cu asa ceva si nu existati in asa ceva. Iar pe voi incearca sa va atraga in asa ceva, astia de pe aici, cu implanturi si programe (vocea din cap). Iar ca valoare a obiectului.. puteti sa il considerati un gunoi metalic, dintr-o lume falsa.

Vila pe o insula tropicala. Nu exista nici o insula tropicala. Sunt varfurile de la gramezile de deseuri, gunoi si resturi de cariera, ramase in urma exploatarilor masive care s-au desfasurat pe aici. Varfurile care ies din apa.

Mai departe, blonda sexy. ... Deci, nu exista asa ceva, este un fals. Ceea ce vedeti e camuflajul unei fiinte intunecate, deghizata in om. Vedeti setarile, acelui camuflaj (cloacking device). Toate publicatiile, posturile de tv si de radio sunt ale lor, ale fiintelor intunecate. Si ii promoveaza.. pe ai lor, numai fiinte intunecate deghizate in oameni. Ok.. mai ramane blonda sexy de pe strada, de pe o alee din parc, intalnita la biblioteca sau intr-un sat de la munte. Sa stiti ca nu e loc, nici de asa ceva. De mii si mii de ani, rasele intunecate recolteaza asa ceva, de pe planseta asta. Credeti ca astazi, mai gasiti voi asa ceva ...? Adica exact produsul, dupa care sunt in limba toti astia ? Ar fi in stare sa-si taie o mana si un picior, ca sa incarce nava cu asa ceva, blonde sexy. Voi nu stiti cata foame este dupa asa ceva, in randurile lor. Este materialul lor de tortura preferat, da energie aproape pura, perfecta pentru capsulat/comprimat, vanzare rapida. Daca nu gasesc produsul, ca a cam secat sursa, la ora asta, sunt in stare sa ia spirit la aproape orice de pe aici, sa intrupeze in blonde sexy, ca sa recolteze (prin tortura) energiile lor preferate. Treaba se face cand atinge varsta de 9-10 ani. ... Deci sper ca intelegeti, dupa atata recoltare si exploatare, locatia nu prea mai are blonde sexy. (Acestea sunt luate inca de la nastere, de la maternitate.) Si ca sa nu se observe lipsa, fiintele intunecate dispun, ca unele dintre ele sa se deghizeze in blonde sexy, sau femei foarte frumoase, in special in posturile de staruri tv, actrite, cantarete, dive mondene, sportive, dive fitness, staruri xxx, mistress, dominatrix, fotomodele, vip-uri, etc. Trebuie sa umple golul, ca sa para ca totul este ok. Dar, ce le da in vileag, pe multe dintre ele, este faptul ca sunt masiv promovate de televiziuni, reviste si publicatii, posturi de radio, care sunt toate ale fiintelor intunecate. .. Poate vi se pare o treaba de anvergura, dar ganditi-va ca ei ruleaza toata lumea asta falsa. Si in unele zone geografice sunt 50% din populatie. Au mancat si au recoltat tot ce a fost bun.. Va repet inca odata: in unele zone geografice, aceste fiinte intunecate deghizate in oameni sunt 50% din populatie.

Mai departe, aurul. El este.. un metal. Unul din multele metale. Are valoare fiindca voi credeti, ca are valoare. Si desigur, fiindca este mai bun decat alte metale, la unele dispozitive tehnice. Ca de exemplu, procesoarele intel sau tot felul de alte prostii din lumea asta. Dar navele se fac din lumina sau plasma, chestiile tari sunt energie pura, etc. Nu ne intereseaza.. metale. Nu ne trebuie si nu sunt folosite metale. Poate doar, pentru primitivi.

Soarele de pe cer. Vedeti si voi deja video pe youtube cu 2 suns, etc. Sunt afisati 2 sori, in caleidoscopul asta holografic. Eroare grava. De asemenea, il vedeti filmat, in toate aceste video (cu flat earth) facute cu camera ridicata cu balon, deasupra norilor. E un glob luminos, cu care isi lumineaza astia ferma de oameni. Vedeti pe youtube video cu fake sun, flat earth, 2 suns, daca sunteti mai in urma, cu nivelul informatiei publice. Nu e nici un soare, este doar alt fals, la fel ca tot ce va inconjoara aici, in acest rahat gros, gros de tot, numit lume.

Planeta albastra. Nu exista nici asta, atata cat va merge programul din cap, acea voce numita si mintea. Sunteti intr-o copie holografica, intr-un univers intunecat. Cum iesiti din acest rahat va explic in capitolul CE AVETI DE FACUT. Voi nu intelegeti cat de gros e rahatul in care va zbateti, in care "traiti" aici. Eu va asigur ca este atat de gros.. cum n-am mai vazut eu niciodata.

Civilizatia umana. Nu exista nici.. asa ceva. Nu a evoluat nimeni din maimute. Toti sunt veniti aici sau adusi aici. Eu, de exemplu, am venit ca sa lucrez aici. Sunt extraterestru.

Sistemul solar. Nu exista nici el. Nu sunt planete care se invart in jurul unui glob luminos ce se misca un picut deasupra norilor. El e aici, deasupra norilor. Nu e .. o stea.

Pc-ul cu care intrati pe internet. Nu exista. In realitate e un mare panou holografic, care e interfata unui mare computer, pe care il accesati si care va afiseaza date, prin acest mare panou holografic. Care apare in aer, in fata voastra sau unde doriti. Iar computerul raspunde la comenzi verbale sau telepatice. Si acest mare computer este bineinteles total gratuit si nu este fizic. Nu este ceva la care sa apasati pe un buton, sa il porniti. E un bun gratiut, precum hrana, hainele, locuinta, mijlocul de transport etc.

Banii. Nu exista nici ei, bineinteles. Pe fiintele intunecate le costa doar hartia si cerneala ca sa produca aceste hartiute .. valoroase. Valoarea lor, vine de la prostia ca voi credeti ca ar avea vreo valoare. Voi credeti ca aceste hartii colorate ar fi.. ceva. Ati fost prostiti cu succes. La fel cum ati fost prostiti, cu toata aceasta lume falsa.

Actorul / actrita preferata. Sau cantaretul / cantareata preferata. Nu exista. La fel ca blonda sexy, cum am explicat mai sus. E la fel, nu are rost sa repet.

Si asa mai departe. Asta am scris eu, ca sa .. acopar, tot restul de gunoi de pe aici. In acest si asa mai departe, am sperat eu ca includ tot rahatul neexplicat. Dar inca odata va spun, aici rahatul e gros, gros de tot, cum nu am mai vazut eu niciodata. Sub acest si asa mai departe, cred ca scriu lejer 50 de pagini. De explicatii si de demontari, de rahat si componente de rahat, ce constituie aceasta lume. Cum ai demonta un imens ceasornic, piesa cu piesa, rotita cu rotita. Sa stiti ca nu vreau sa fac asta, sa intru in asemenea detalii, fiindca ma copleseste scarba. Incepe si refuleaza in mine scarba, fata de tot acest rahat din jurul meu, fata de fiintele intunecate din jurul meu si mai ales fata de faptul ca eu sunt pe aici si lucrez aici.


07.02.2017