NEOLOGISME (din punct de vedere spiritual si ca expresii spirituale)- Prostii
- orgonite / orgone
- reptilieni
- luminosii
- intunecatii
- trezirea
- somnul cel de moarte
- reformarea realitatii
- lucrator spiritual
- lumina
- deportari
- factura spirituala
- Prosti aflati sub influenta adevarului
- animale cu trup de om
- tara neagra
- vietasi
- plutitori
- directiva divina
- autoritatile spirituale
- revenim la lumina
- revenirea la lumina
- anunturile oficiale
- sporirea luminii
- planseta in carantina
- suflete superioare
- negativii superiori
- pozitivii superiori
- mergem pe adevar
- inasprirea limbajului
- mergem spre bine
- mecanisme reformarea realitatii
- rasa folosita la vietuit
- creste distanta (!)
- ferma de oameni
- statul in prezent
- triere si sortare
- ani lumina distanta
- animalizati
- plecarea in carantina
- vocea din cap
- autorizari


Cam astea sunt neologismele introduse in "realitatea romaneasca" de mine (in sens spiritual), prin pagina mea de internet si prin alte metode si mijloace.

Este foarte greu aici, sa bagi asemenea termeni in viata localnicilor. Te simti ca unul care ii invata pe bastinasi sa faca focul ....

Prin 2007-2008 daca il intrebam pe unul cum sta cu lumina, zicea ca e la zi, a platit si ultima factura. Cam toti foloseau cuvantul lumina ca sa faca referire la factura de energie electrica. Si cam la fel stau lucrurile si azi, foarte putini folosesc cuvantul in sens spiritual.

Si nu existau deloc notiuni de genul "sporirea luminii", "revenim la lumina", "revenirea la lumina" etc.

Despre orgonite / orgone stiau doar foarte putini, care citisera pe internet. Am promovat foarte mult treaba cu generatoarele orgone si din 2007-2008 incoace de cand am inceput sa asamblez si sa promovez asa ceva, pot spune ca au devenit destul de cunoscute in tara asta, fata de alte tari unde lumea inca nu stie ce sunt. Dar nu am reusit si sa inving prostia unora care nu au inteles ca generatoarele orgone se asambleaza, nu se fac din vorbe.

Am introdus in realitate si termenii de "lucrator spiritual" si "reformator de realitate", care ii fac pe Prostii de pe aici sa rada cu gura pana la urechi cand le aud. Si eu am sa rad de ei cand ii deportez. Pana acum nu se foloseau acesti termeni.

As putea sa scriu 1.000 de pagini despre termenii de mai sus, pe care i-am introdus in realitate si care nu se foloseau pe aici sau nu se foloseau in sensul spiritual. Si am sa continui sa introduc, si alti termeni.

Multi termeni au nevoie de mai multe cuvinte din limba romana pentru a fi spusi. In alte limbi, se spun dintr-un singur cuvant.

In general vorbind, s-a inteles ca se reformeaza realitatea. Cand prin 2005-2008 nici macar nu se gandea cineva serios la reformarea realitatii. Nu se folosea acest termen.

Doresc sa subliniez ca cele de mai sus nu ii intereseaza pe multi care locuiesc aici. Sunt niste umanoizi pe aici care se uita unii la altii cat de mari au muschii de la brate si fac eforturi sa aiba unii muschii mai mari decat altii, asta ii intereseaza pe ei. Isi cumpara pastile de lungit penisul si se dopeaza cu ele, pentru a-si lungi penisul si a si-l face cat mai mare, asta ii intereseaza pe ei. Se uita unii la hainele altora si considera hainele ca pe ceva extrem de important, crezand ca sunt cineva prin hainele de pe ei. Se uita unii la altii ce ceasuri de mana si ce telefoane mobile au, facand eforturi sa se doteze cu astfel de lucruri cat mai scumpe, crezand ca le creste valoarea daca au lucruri mai scumpe decat au altii. Se uita unii la altii ce autoturisme au, ce case au, ce bunuri si alte obiecte mai au, incercand sa aiba cat mai multe si mai valoroase, crezand ca le sporeste valoarea prin lucrurile pe care le au si astfel se ridica deasupra celorlalti. Sunt preocupati si interesati ce desene pe trup sa isi mai faca si ce sarme sa isi mai bage in limba, nas, obraji, urechi si alte zone ale trupului pe care il distrug cu ocazia acestei "vieti" si de care isi bat joc. Sunt foarte interesati, aproape obsedati, de sex, hartii colorate (bani), bautura si mancare, meciuri sportive, jocuri de noroc, droguri, trafic si contrabanda, hotie si inselatorie, excrocherii si smenuri, pedofilie si zoofilie, dopaj cu orice dar negativ sa fie, razboi si violenta de orice fel, filme si jocuri pe calculator, orgii si masochisme, privit la cururi goale de femei, bautura si tigari, si orice alte prostii. .... De fapt, numai prostii ii intereseaza, nimica spiritual.

Daca apari printre ei si le zici ca esti lucrator spiritual si reformator de realitate, ... si incepi sa te exprimi in termeni spirituali (enumerati mai sus) despre revenirea la lumina si reformarea realitatii in aceasta locatie ..... TE SIMTI EXACT CA UNUL CARE II INVATA PE BASTINASI SA FACA FOCUL. Asta e senzatia printre Prostii si ignorantii astia de pe aicea. Si incep sa rada de tine fals, fara motiv. Aruncandu-ti priviri de parca ei ar fi foarte destepti .. si tu esti ultimul nebun de pe planseta. Aproape ca iti vine sa le dai cu o caramida in cap. Si regreti in sinea ta ca iti pierzi vremea cu ei.

Eu cred ca neologismele si termenii spirituali de mai sus, sunt intelese doar de sufletele suficient de avansate, nu are rost sa avem pretentii de la restul populatiei. Am scris mai sus ce prostii ii intereseaza pe acestia, restul populatiei.

Toate aceste "neologisme spirituale" si termeni spirituali, pe care eu i-am introdus cu greu in "romania" intunecata in care am intrat sa lucrez, vor spori numeric si in complexitate. Sunt foarte multi termeni si expresii spirituale care nici nu au corespondent in limba romana. Iar unii termeni cu greu se pot exprima si sunt necesare mai multe cuvinte, as acum vedeti mai sus.

Oricum, sunt multi pe aici care citesc pe pagina mea de ani de zile si tot nu inteleg nimic. Mai au de evoluat foarte mult, ca sa inteleaga macar despre ce e vorba. .... Dar sa nu ne facem griji pentru ei, eu va garantez ca in curand zeii vor sta cu zeii si animalele vor sta cu animalele, nu vor mai exista deranjamente ...

Vreau cu acest prilej sa subliniez ca "romania" nu mai este ca tara intunecata in care am inceput eu sa lucrez in mod public, in 2007. Acum este o zona gri. Am facut progrese cu reformarea realitatii.

A fost ceva mai greu, dar pana la urma lucrurile au inceput sa se urneasca ... am scos caruta din sant ! Zona asta geografica are acum distanta, fata de tari care sunt inca scufundate in intuneric.

Tari in care inca NICI NU A INCEPUT folosirea acestor neologisme si termeni spirituali. Tari in care inca nici nu s-a auzit de vreun lucrator spiritual sau reformator de realitate. Acestea sunt inca zone negre, pe harta spirituala a lumii.

M-am miscat si cu ... primele autorizari, pe zona. Este de lucru acum pentru toate grupurile.

Si in curand avem si primele anunturi oficiale si vor incepe, pe ici pe colo, aterizarile necamuflate.

Ritmul in care ne miscam cu zona asta geografica este bun.

Avem mari probleme cu luminosii. Pentru ca nu sunt suficient de luminosi la ora asta sau nici macar nu au inceput sa se lumineze.

Toti acesti "luminosi" care toaca frunze la caini, isi plimba cainii prin parcuri, stau la televizor si la calculator toata ziua, traiesc sub un val gros de ignoranta, prostie si inactivitate. Nu mai spun ca multi dintre ei nu au plantat un copac la viata lor sau sa-i faca vreun bine acestei lumi. Ei doar vorbesc, atat.

Astea sunt vremurile cand fiintele evoluate se exprima prin fapte iar primitivii .. doar vorbesc, confundand vorbele cu faptele.

Pozitivii inca dorm si sunt complet lipsiti de initiativa, nu sunt prea utili deocamdata. Si nu se poate discuta cu ei, sunt prea Prosti, au fost prostiti incetul cu incetul de fiintele intunecate. Nu inteleg ce li se spune, sunt incuiati in prostii rau de tot.

Nici in 2005-2007, cand cautam resurse utile, sa pornesc reformarea realitatii ... nu se putea discuta cu ei. Orice discutie degenera intr-o porcarie totala, cu insulte, jigniri si amenintari la adresa mea. Si am mai observat ceva: cand Prostii vad ca nu au argumente sa te atace si sa te manjeasca cu prostia lor, atunci incep sa spuna minciuni despre tine. Fabricandu-si astfel situatia cum ca ei ar avea dreptate. ... Si asa este si in ziua de astazi, Prostia lor este la acelasi nivel sau s-a agravat, tot nu se poate discuta cu ei.

Eu la vremea aia, 2005-2007, trebuia sa incep reformarea realitatii in zona asta geografica. Nu puteam sa stau dupa pozitivii care-mi dadeau spectacol de prostie, cum incercam sa discut putin cu oricare dintre ei. A fost normal ca am apelat la alte grupuri mai serioase, cu care am putut sa incep lucrarile de reformare a realitatii. (unele dintre ele) Aveam treaba, nu puteam sa stau dupa Prosti. Si la fel, aceeasi situatie, este si in ziua de azi.

Sper sa vina ziua cand pozitivii de rand, isi vor aduce aminte de pagina mea, care i-a ajutat foarte mult sa se trezeasca. Doar ca ei nu s-au trezit atunci cand trebuia.

Eu nu stau sa astept dupa Prosti, imi vad de treaba.

P. Radu Ernest - Lucrator Spiritual si Reformator de Realitate - 27.09.2013


-------------------------------------------------------------------------------------------------------


Adaos de text la 28.09.2013:

Vad ca nu am explicat suficient de bine, mai sus, problema cu pozitivii. Sa incerc din nou:

DECI TREBUIE SPUS ca ei nici macar nu sunt pozitivi. Eu cu unul care este 60-70% pozitiv si restul negativ nu am ce face, nu-mi este de nici un folos. Si asa sunt majoritatea, pe aici.

Treaba aici este foarte serioasa. Se readuce la lumina o locatie care a fost scufundata in intuneric vreme indelungata. Sunt necesari pozitivi 100% sau macar 90-95% sa fie pozitivi.

Si trebuie sa fie treji, nu din astia cum sunt pe aici, care vorbesc sa nu adoarma. Astia de pe aici chiar nu inteleg ca ei dorm cu ochii deschisi, chiar daca le-o spui in mod repetat si le-o explici; ei tot nu inteleg. Si te ataca pe tine, pentru faptul ca ei nu inteleg ce le spui.

Apoi trebuie sa fie destepti, nu in halul de prostie cum sunt cei de pe aici. Sunt unii la nivel subanimalic si in asa hal de prostie incat cainii si pisicile sunt mai destepti decat ei. Iar ei nici nu simt, nu realizeaza situatia.

Apoi trebuie sa fie cat de cat civilizati, nu la nivel de triburi cum sunt astia de pe aici. Vad tari in care zi de zi ei se gandesc numai pe cine sa mai omoare, unde sa mai puna bomba, la ce cladiri si masini sa mai dea foc, etc. Nici nu te poti apropia de ei daramite sa mai discuti cu ei.

Apoi trebuie sa stie sa se mentina pozitivi. Nu sa inghita zilnic "alimente" si "bauturi" preparate de negativi, PLINE de otravuri si substante care ii negativizeaza. De asemenea trebuie sa inceteze sa se mai drogheze / autodistruga cu zahar, tigari, cafea, alcool, droguri, medicamente si toate celelalte porcarii pe care le inghit zilnic. Pana si un animal simte hrana otravita si o refuza, ei inghit orice.

Apoi sa nu mai faca atata pe desteptii. Ca vad ca e un nou sport la toti Prostii astia pozitivi, din aceasta locatie: fac pe desteptii. I-a apucat acuma la sfarsit de lume sa faca pe desteptii, asa cu oricine ii baga putin in seama. Pana acuma au supt-o la demoni vreo 13.000 de ani, in aceasta locatie si acuma fac pe desteptii .... Daca ati sti cat de redusi sunt, cum "argumenteaza" ei atacurile la tot ce le spui si in ce hal sunt de atinsi psihic de prostie si alte afectiuni ... i-ati deporta de aici chiar mai repede decat vreau eu sa-i deportez. Nici nu avem un neologism sa numim halul in care sunt si situatia mentala in care au ajuns. SUNT ORIBILI ! Animalizati, e putin spus. Nu se poate discuta cu ei orice le spui sau incerci sa le spui. Se vede ca intunecatii pe a caror mana au fost aproape 13.000 de ani, si-au facut treaba foarte bine: i-au distrus aproape complet la cap. Mai usor te intelegi cu un animal salbatic decat cu ei.

Pe mine asta ma face sa rad cel mai mult cand ma gandesc la ei: i-a apucat acuma, la sfarsit de lume, sa faca pe desteptii, dupa ce au supt -o la demoni 13.000 de ani ! Au ajuns in halul in care au ajuns... dar ei fac pe desteptii.

Ii vedeti doar ce pagini de internet au, ce video fac, ce carti scriu ... adevarate recitaluri de prostie. In majoritatea cazurilor habar nu au despre ce scriu sau vorbesc acolo, si ei din auzite ... Iar daca le spui ca nu e bine ce fac sau ca nu au dreptate, sau ca mint prea mult, sau ca sunt prosti si dezinformeaza .... IMEDIAT TE FAC "nebun" si incep sa spuna minciuni despre tine !

Este PLIN pamantul asta de animalizati, suferinzi de prostie.

Cum o sa reformez eu realitatea cu asemenea persoane ...? Mai ales in zona grea unde mi-am ales sa lucrez ...? Mie imi trebuie VALORI, fiinte evoluate ! NU omuleti innebuniti si prosti, care cum le zici ceva ti-o arunca ca esti "nebun". Nu am ce face cu d-astia ...


P. Radu Ernest - Lucrator Spiritual si Reformator de Realitate - 28.09.2013