MUSCA SI OMOARA - material pentru Prosti (dar pot citi si ceilalti)Acuma, mai Prostilor, sa va explic de ce NU sunt asa incantati extraterestrii, sa aterizeze si sa se coboare la nivelul vostru:

www.b1.ro/stiri/externe/atac-salbatic-intr-un-fast-food-un-tanar-a-ramas-fara-jumatate-dintr-o-ureche-dupa-ce-a-fost-mu-cat-de-un-barbat-47419.html

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/elev-de-clasa-a-opta-muscat-de-ureche-medicii-i-au-cusut-bucata-rupta.html

http://citynews.ro/eveniment-29/socant-politist-clujean-muscat-de-ureche-de-un-student-63773

www.tribuna.ro/stiri/eveniment/directorul-pietei-agroalimentare-medias-acuzat-ca-a-muscat-de-ureche-un-tanar-78048.html

http://vasile-antipa.blogspot.ro/2012/06/incredibil-tanar-din-medias-muscat-de.html

www.ziaruldevrancea.ro/actualitatea/70874-si-a-muscat-vecinul-de-ureche-suparat-ca-nu-repara-teava.html

www.antena3.ro/tag/l-a-muscat-de-ureche-121114.html

www.9am.ro/stiri-revista-presei/2007-10-06/un-baiat-de-13-ani-a-fost-muscat-de-ureche-si-de-buza-de-tatal-sau.html

etc...

www.b1.ro/stiri/externe/diploma-ia-americana-bashar-al-assad-este-inuman-i-ira-ional-46884.html

Asta ca sa inteleaga Prostii ca multi ... nu sunt oameni. Sunt altceva. Cum Prostii nu inteleg, ....atacurile, omorurile si disparitiile de persoane (copii), continua.

Sau masacrele in masa, cum s-a vazut in Irak. Unde s-au masacrat 2.000.000 de femei, barbati, copii si batrani, dupa datele surselor de presa independente.

Acesti Prosti, numiti si oameni, au decazut sub conditia de animal. NU INTELEG sa se uneasca si sa se apere, cand sunt atacati de alte rase. (De fiinte intunecate.) ...Animalele salbatice se unesc si se apara, cand sunt atacate. Fac tot ce pot ca sa sa se apere si sa supravietuiasca. In special, isi apara copiii.

Sa luam exemplul "siria", unde cineva omoara oameni, cu zecile de mii, de dimineata pana seara, deja de ani de zile. Toti Prostii stau si se uita .... si nu fac NIMIC. O planseta intreaga, plina de Prosti, sta si se uita. Si nici macar nu le trece prin cap ca puteau sa fie ei, in locul celor din "siria". Ca puteau sa fie copiii lor, in locul celor din "siria". Stau si se uita Prostii !

Stau si se uita la televizor cum sunt distrusi ai lor. Unii chiar mananca si beau, cand vad asta, ca la spectacol.

Ce sa mai vorbesc sa se uneasca, sa isi apere rasa, etc. Trebuie sa mai evolueze, ca sa aiba simturi d-astea. Trebuie sa le ajunga din urma pe animale, intai.

VA MAI MIRATI ca de ce nu aterizeaza extraterestrii, sa dea mana cu oamenii ..? Pai fiindca stiu ca sunt sub nivelul animalelor. Nici macar nu mai au instinct de aparare, instinct de supravietuire. .... Ii omoara sau ii mananca pe ai lor ... si ei stau si privesc. In asa hal de Prosti sunt.

De mii si mii de ani privesc cum ii mananca, ii inbolnavesc, ii tortureaza, ii omoara pe ai lor ... si ei stau si privesc. IN ASA HAL DE PROSTI SUNT ! ...Unii chiar se amuza, rad si fac glume ! Nu inteleg ce se intampla... (Si unii chiar fac talente pe la calculator: ca sa iubim natura, ca sa avem grija de animale, sa le protejam ... dar ei nu sunt in stare sa-si protejeze propria rasa. STAU SI NU FAC NIMIC. Mai au tupeul sa vorbeasca de animale .... care sunt mai presus ca ei. ... Si nici nu inteleg ca principala rasa care este distrusa pe aici sunt ei. Nu.. cutare sau cutare rasa de animale din padure.)

(Iar altii la fel, talente de la tastatura cu dragostea si cu facerea de bine. Pai despre ce dragoste vorbesc, cand ii mananca si ii omoara pe ai lor de mii si mii de ani pe planseta asta ..... si ei stau si privesc, NU FAC NIMIC ! O forma de dragoste de la tastatura la tastatura, ca altfel nu-mi explic despre ce dragoste vorbesc ei. Au impresia ca isi pot iubi si isi pot ajuta semenii stand ascunsi in spatele calculatorului.)

ESTE UN FENOMEN DE PROSTIE pe planseta asta ... greu de descris sau de imaginat. Este ceva aproape INCREDIBIL, ce se petrece aici de mii si mii de ani !!!

Si pentru Prostii care incercati acuma sa va suciti si sa va dati drept altceva decat ceea ce sunteti, am si eu o vorba pentru voi: Autoritatile Spirituale stiu exact in ce stadiu-conditie sunteti. S-a vazut clar, pana acum. Ati fost urmariti in detaliu. Degeaba incercati azi, de la tastatura, sa va dati drept ..altcineva. Voi sunteti Prostii acestei plansete.

Multe animale sunt mai destepte ca voi !

Salut Prostilor !


P. Radu Ernest - Lucrator Spiritual si Reformator de Realitate - 15.01.2013