MESAJE ELECTRONICEVreau sa va atrag atentia acum si cu mesajele electronice, prin telefonul portabil sau calculator.

Pentru demoni si reptilieni e o joaca de copil sa va controleze / contrafaca aceste mesaje.

Sa nu aveti incredere, daca simtiti ca un mesaj e suspect, de la o persoana apropiata.

Poate fi contrafacut, ca sa va certati cu persoana respectiva, eventual sa ajungeti chiar sa va omorati intre voi.

Verificati mesajul vorbind fata in fata cu persoana respectiva.

Vocea umana de asemenea, e o joaca de copii pentru astia sa o copieze.

Cand vorbiti cu cineva prin telefon nu se stie daca chiar e, persoana care credeti voi. Poate fi o fiinta intunecata care a copiat vocea acelei persoane.

Intelegeti ca ce-i in jurul vostru, aici, este o parte din "darkside". Tot rahatul asta gros care este in jurul vostru. Si cam toate aratarile cu chip de om de prin jurul vostru (adica marea majoritate).

(Enorm de multi dintre "oamenii" din jurul vostru, din cei pe care-i credeati pozitivi, nu mai sunt pozitivi de mult, au fost negativizati (si modificati in altceva). Ei sunt acuma fosti pozitivi. Sunt ceva de genul 70% negativi si 30% pozitivi, in interiorul lor, desi pe dinafara inca arata bine. Ei sunt acuma o parte din "darkside" si tot una cu acest mare rahat gros care e peste tot in jurul vostru, numit "lume".)

Telefonul portabil si calculatorul, sunt o parte din acest rahat gros.

Intunecatilor de aici le e foarte usor sa faca un mesaj prin posta electronica si sa-i apara la trimitator pe oricine vor ei sa puna. Primitorul mesajului se va uita de la cine e si va crede ca acea persoana i l-a trimis. Nici nu va banui ca este fals.

La fel si prin sms, se poate falsifica orice mesaj, facand sa-i apara ca trimitator oricine.

Ganditi-va ca astia copiaza aici persoane cu totul, este o ferma de oameni. Aici se mananca suflete de oameni si trupuri. Nu le este greu sa va falsifice niste mesaje electronice. Mai ales ca detin toate companiile si ei v-au furnizat si aprobat spre folosire calculatoarele si telefoanele portabile (parte din acest rahat gros).

Aveti grija, nu intrati in razboi cu o persoana la care tineti... datorita unor mesaje suspecte.


02.04.2018