MAREA CURATENIE

https://www.youtube.com/watch?v=Z7doMxqFf9U&feature=youtu.beOk, acuma ati vazut cu totii ca multe persoane nu ascund ca sunt de origine extraterestra. Si multe astfel de persoane nu isi fac probleme daca apar erori din cand in cand la camuflajul pe care il folosesc.

PROBLEMA ESTE cu Prostii nostrii de pe aceasta planseta, care vor intelege asta peste mii de ani, daca ii lasam in continuare sa doarma in prostia lor comoda. Eu, care reformez realitatea aici in "romania", va confirm ca ii studiez inca din copilarie, din anii '80 pe acesti Prosti. Sunt o piedica enorma pentru procesul de reformare a realitatii si revenirea la lumina a acestei lumi. Sunt complet scufundati in ignoranta, lene si prostie. Si ce este mai grav, nu se poate discuta cu ei. Orice le spui, incep sa minta, sa spuna prostii, incep sa te intrebe de cand nu ti-ai mai luat medicamentele, incep sa te intrebe ce droguri ai luat sau ce ai mai baut, incep sa te intrebe din ce film le povestesti, incep sa faca talente cu tine ca si cand tu nu te ridici la inteligenta lor si ei sunt prea destepti ca sa se uite in gura ta, etc. Nu se poate discuta cu ei. Eu am o concluzie personala, in legatura cu toata aceasta Prostime a acestei lumi: CU CAT SUNT DUSI MAI REPEDE DE AICI, CU ATAT MAI BINE. Pentru ca ce urmeaza o sa-i socheze. Le depaseste complet inteligenta lor si capacitatea lor de intelegere. Nu numai faptul ca vor realiza ca au "trait" intr-o lume falsa, de tip ferma de oameni, conceputa de entitati malefice. DAR PRINCIPALUL MOTIV DE SOC va fi acela ca vor realiza cat de redusi si de inferiori sunt, in comparatie cu altii de pe aici. Sunt la nivel de larve, asa cum bine s-a mai explicat deja prin "romania". Sunt animale de crescatorie. Sunt gaini cu cap de om.

Eu cred ca va fi un moment in "inteligenta" lor, cand nu vor mai suporta adevarul si se vor gandi sa se suie pe blocuri ca sa sara in cap, sa "iasa de aici". Asa cum fac pinguinii, care se incoloneaza ca sa sara de pe banchiza. Asta v-o spune unul care lucreaza la reformarea realitatii.

Prostii... fac urat de tot, cand se afla sub influenta adevarului.

Eu am votat ca acestia sa fie mutati urgent de aici, sa continue sa evolueze in lumi de nivelul lor. Cu tot cu negativii care vor pleca de aici si cu alte categorii, este vorba de PESTE 95% din populatia acestei plansete. Care trebuie sa zboare urgent de aici. Vorbesc despre populatia reala a acestei plansete, incluzand 4D-ul si toate localitatile nevazute, incluzand tot ce-i intrupat in diverse forme sau neintrupat, care sunt cazurile urgente si care sunt acum in atentia Administratiei Spirituale. Este un loc suprapopulat, intr-adevar. Trebuie sa zboare multi de aici. Mai ales acum, ca se face curatenie pe aici.

(Am mai scris despre triere si sortare, evacuari, deportari etc, in materialele de pe pagina mea. In general, este bine sa aveti in cap ideea ca sunteti toti pe inventar, la Administratia Spirituala.)

In alta ordine de idei ... asta e o lume de 3D, e normal sa fie multe animale pe aici si prostia sa fie la ea acasa. Aici evolueaza acestia, in 3D. Este cuibul lor.

Am mai mentionat, multi pleaca acum acasa, dupa "sejurul" de aici. E roi de nave in jurul plansetei, in 3D, 4D, 5D. Ati observat ca sunt deja multi care si-au vandut tot ce au si acuma stau numai prin statiuni si pe nave luxoase de croaziera, sau prin diverse insule tropicale. (Ei nu muncesc ca mine, la reformarea realitatii. Nu stau sa intoarca cu lopata rahatii acestei lumi, zilnic, ca mine.) Pentru ei este sarbatoare si este superb in fiecare zi. Beau sampanie in fiecare zi si mananca mancaruri fine. Se plimba mult, se relaxeaza si petrec pana tarziu in noapte. Sunt fericiti. Se bucura ca s-a terminat aici si scapa odata pentru totdeauna de "lumea" asta.

(Probabil ca am sa mai adaug text sau modificari la materialul asta, dar sper ca ati prins ideea. Sper ca intelegeti.)


P. Radu Ernest - Lucrator Spiritual si Reformator de Realitate - 06.04.2013