LUMINA SI CALCULATORULAlta prioritate a mea, este sporirea luminii pe teritoriul "romaniei", pentru cei interesati de lumina. Am vazut ca nici pana acum nu s-a dus cineva la o judecatorie sa inregistreze "Asociatia Luminii" sau "Clubul Luminosilor", de exemplu. Stau la calculator, stau pe bloguri, dar nu inteleg ca reformarea realitatii nu se face pe vorbe de la tastatura, trebuie fapte. Eu de vreo 5 ani astept sa vad ca incep sa apara noile institutii care sa se ocupe de viata spirituala a cetatenilor pozitivi. Si sunt destul de multi ingeri in forma umana in "romania", ar putea cineva sa mearga la o judecatorie si sa inregistreze ce trebuie. Nu inteleg de ce se sta atat.

Maine-poimaine o sa aterizeze o gramada de nave cu cetateni galactici pozitivi, iar acestia se vor uita lung, fiindca nu vor vedea institutiile care sa se ocupe de viata spirituala a cetatenilor de orientare pozitiva. Daca ma intreaba pe mine de ce, am sa le zic, ca, pe aici pozitivii stau imobilizati la calculator, pe bloguri si pe pagini de internet. Atata inteleg ei ca pot sa faca si atat fac. Vorbe la tastatura, zero fapte. Sunt multumiti cu atata si asta e nivelul lor. Trebuie sa se coboare cei care tin planseta in carantina, sa le infiinteze institutiile spirituale. Ca ei stau lipiti, la calculator (PC).

La noi, in "romania", exista iluzia ca, reformarea realitatii este un fenomen care se petrece stand la calculator, pe cateva pagini de internet. Iar acolo, trebuie sa te inscrii, sa devii membru pe pagina lu "X" sau a lui "Y" care cica iti fac portia de trezire + reformare a realitatii si incearca sa-ti impuna ceea ce cred ei. De multe ori textele sunt pur si simplu copiate de pe paginile altora, din alte tari, al nostru cetatean "X" sau "Y" neavand nici un merit. Dar ei se cred foarte importanti, ei cred ca sunt cineva si ca le sporeste valoarea pe masura ce se inscriu cat mai multi la pagina lor.

O caracteristica a sufletelor mici, neevoluate si primitive, in special la cele negative, este nevoia de manipulare, putere si control asupra altora. Adica exact ceea ce-i vedeti ca fac pe internet, sub masca "grijii" pentru dumneavoastra. Li se vede obsesia de influenta si dorinta de a-i organiza pe altii. Daca te indoi, ajungi ca un astfel de specimen sa-ti spuna si ce culoare trebuie sa aiba camasa pe care o porti joia. In asa hal sunt de atinsi, de suferintele lor. Boli vechi la paraziti, pe care le revedem in tot ceea ce ei fac.

Insa la noi, in "romania", nu toata lumea sta la calculator 3 ore pe zi. Nu ii intereseaza bloggeri care au impresia ca "invart" ei lumea, printr-o pagina de internet. Nu suntem o tara nordica unde e mereu urat afara si toti stau imobilizati la calculator. Inca mai sunt pozitivi nealterati mintal si neafectati de acest fenomen, "revenirea la lumina prin calculator". Dar putini de tot.

Deci pozitivi lipiti de PC-uri, intelegeti, lumina din suflet nu se sporeste stand cu nasul in calculator. Stand pe paginile unora care de multe ori paraziteaza procesul vostru de trezire si iluminare, ei traind efectiv pe spinarea voastra si pe ceea ce se intampla cu voi.

Mai lasati calculatorul, ca mai mult va izoleaza unii de altii si de natura. Si poate era interesant acum 4-5 ani, dar pe masura ce v-ati mai trezit, v-ati dat seama ca multe "creiere" cu paginile de influenta, de "formarea opiniei", sunt de fapt mai prosti decat voi sau nu sunt cu nimic deasupra voastra.

(Am mai mentionat ca este o diferenta mare de valoare intre sufletele prezente in aceasta fosta "lume". O diferenta foarte mare. Pot fi 5-10 milioane de ani galactici si avem pe strada atat 2-3D-uri cat si 6D-uri, de exemplu. Si sper sa intelegeti, in sfarsit si asta.)

Deci un suflet superior, in trezire si revenire la lumina, poate era interesat de paginile si blogurile unor mediocritati acum cativa ani. Dar in ziua de azi nu le mai inghite, si-a dat seama ca nu ii mai ofera nimic. Si-a dat seama ca este o diferenta de ani-lumina intre el si cetatenii "X" sau "Y" care se mandresc cu acele pagini si fac pe guru spirituali.

Toate aceste suflete superioare vor iesiri in natura, vor cauta intalnirile in natura, intr-un mediu cat mai pur, unde sa-i poata privi in ochi pe cei cu care discuta si sa-i poata simti energetic. Nu ii intereseaza pagini de internet unde aflii despre ceilalti "dupa datele din profil" si nu poti sa-ti faci deloc o impresie despre cine sunt si ce valoare au. Nu ii intereseaza "retele de spiritualitate" controlate de demoni bolnavi psihic, care pozeaza in maestrii spirituali si se distreaza si exista, parazitand procesul de trezire al pozitivilor mai naivi si mai putin evoluati. Nu ii intereseaza pagini de mediocritati care au impresia ca ei au "blogurile care invart lumea".

Toate aceste suflete superioare simt repede inferiorii, falsii, prefacutii, mediocritatile etc. Deja nu mai merge sa-i "organizeze" cineva prin internet, cerandu-le sa se faca membrii pe cine stie ce pagina a unuia care e cunoscut doar dupa "datele din profil" si care incearca sa se suie in cap la altii cu pagina lui de internet; de multe ori respectivul fiind un demon care se distreaza cu prostii creduli, sau o mediocritate care e cu foarte multi ani lumina sub ei, asa de mare este distanta.

Toate aceste suflete superioare vor incepe sa se intalneasca in natura, iar pe cei din orase ii veti vedea ca incep sa se stranga seara in parcuri sau anumite locuri, imbracati in alb. Ei simt si stiu ce trebuie sa faca. Nu ii poate manipula prin internet un demon cu "reteaua de trezire spirituala" sau o mediocritate cu "blogul care invarte lumea". Nu se uita ei in gura la d-astia.

Iar eu, ca lucrator spiritual, va confirm ca s-a imputit rau de tot treaba cu internetul. Si din ce in ce mai multi pozitivi au inteles ca internetul este plin de negativi care se zbat sa-i manipuleze, sa-i paraziteze si efectiv sa-si duca existenta pe spinarea lor si a ceea ce fac ei, in acest caz trezirea spirituala si revenirea la lumina. A mers o perioada, in ultimii cativa ani, acest circ de demoni care fac pe ingerii, pe internet. Pentru ei ce se intampla acum cu pozitivii, trezirea si revenirea lor la lumina, este ca un cal nou de calarit, o noua oportunitate de a-i parazita si de a-si duce existenta pe spinarea lor. Dar in cele din urma, caracteristicile parazitice ale lor i-au dat de gol. Asa este cu parazitii, mai devreme sau mai tarziu isi arata adevarata fata, prin aproape tot ceea ce fac.

ASADAR ASCULTATI SFATUL MEU: luati-va dupa sufletele superioare care cauta puritatea naturii si prefera intalnirile in acest mediu. Ii recunoasteti usor, fiindca sunt, in general, cei care nu mananca mortaciuni si nu poarta telefon mobil (il lasa acasa). Pot fi si persoane cu trupuri mai in varsta, care nici macar nu au calculator, dar simt si comunica cu natura si cu tot ce e in jur. Ei stiu mai bine ce se intampla decat voi, fara sa foloseasca, calculator si telefon mobil. (Sunt diferente de ani-lumina intre unele suflete. Si se vede clar asta.)

Purificarea, trezirea spirituala si revenirea la lumina sunt procese de fapte si integrare in natura, in energii pozitive. Nu vorbe pe internet si stat in fata calculatorului. (Nu cocleala in mediu urban, ultra negativ.) Nu stat pe scaun, intepeniti in fata calculatorului si in campul electromagnetic al acestuia. Si cu degetele tremurande pe tastatura, ca va mint si va manipuleaza demonii pe internet.

E mai bun un arbore sau un copac batran, decat calculatorul. Gasiti-va asa ceva si mergeti din cand in cand si tineti-l in brate 20 de minute. O sa vedeti, va face mai mult bine decat calculatorul.

Iar care aveti suflete superioare, ati observat ca, mai devreme sau mai tarziu, pe acest internet incep sa va irite inferiorii si mediocritatile, prin prostia si prin limitarile lor, prin felul cum incearca sa vi se suie in cap. Mai devreme sau mai tarziu aici ajungeti, la concluzia ca sunteti altfel decat ei si nici nu puteti discuta cu ei, fiindca nu va inteleg. Si ii veti respinge... E dreptul vostru sa va aparati, de cine va deranjeaza.

Alt aspect important, al intalnirilor cu alti pozitivi, este ca iesiti din izolare, nu mai stati la calculator. Nu mai aveti starea aceea de neincredere si izolare din sinea voastra, cand stati in fata calculatorului si nu stiti daca e demon sau inger, cutare sau cutare persoana care se vrea bagata in seama.

(La intalniri, ii vedeti pe cei din jur. Si, sper eu, veti depista usor fiintele intunecate deghizate in oameni. Pentru ca vor veni, sa se infiltreze, sa va observe, sa va controleze si sa va manipuleze. Sa va strecoare minciuni, sa va dezbine si sa incerce sa va prosteasca. Asa cum fac in orase, asa cum fac pe internet. Ei nu va lasa in pace, nu inceteaza sa va faca rau si nu inceteaza interactiunea cu voi, decat daca sunt exterminati.)

Eu mi-am facut treaba, v-am indicat ce aveti de facut. Si sper ca intelegeti ce am vrut sa spun prin acest material, daca sunteti de acelasi calibru cu mine sau apropiati.


P. Radu Ernest - Lucrator Spiritual si Reformator de Realitate - 28.04.2012