LENEA SI PROSTIA POZITIVILOR - material despre pozitivii prosti si lenesi. De asemenea pentru personalul galactic care s-a inrolat pentru aceasta misiune si acum plimba caini prin parcuri.Asa, ... si deci acum, cica trebuie sa cream o "natiune stelara" cu animalele de crescatorie din aceasta fosta ferma de umanoizi a reptilienilor. Sau cam asa ceva.. sa-i aducem la nivel de "natiune stelara".


_________

(In realitate, n-are "limba romana" cuvinte pentru ceea ce vreau eu sa spun. Si de aceea.. am folosit expresia "natiune stelara". Asta e cam "cel mai aproape" de ce vreau sa spun si asta e cunoscuta si spusa pe aici. Dar nu e, chiar exact, ce vreau sa spun. .....

Datorita acestei porcarii, "limba romana", care e la nivel de "limbaj de furnici - comunicare intre furnici", spui ceva.. si fiecare intelege ce vrea el.

Cam asa e si cu toata pagina asta de internet ("situl" asta), scrie ceva dar fiecare intelege ce vrea el.)


_________

Acuma, iata ca a venit si celebrul an 2012 si bineinteles ca s-a rupt filmul cu crescatoria de oameni, este sfarsitul acestei "lumi false".

Deci din nou, sa repet: reprofilam ferma cu umanoizi de crescatorie intr-o ... "natiune stelara".

Si sper ca observati din tonul meu si din materialele de pe pagina me ca am un stil de exprimare total diferit de ..."mesajele galactice" cu care probabil ca v-ati obisnuit, pana acum.

Trebuie sa spunem lucrurilor pe nume. Sa spunem pozitivilor care locuiesc in aceasta lume ca sunt animale de crescatorie, ca sunt prosti (au fost prostiti cu succes), ca nu au memorie si vointa, ca sunt clone si toate cele, care trebuie sa le fie spuse.

"Lumea" asta merge inainte, nu putem sa stam atata dupa niste Prosti. (Si apoi... ne-am plictisit sa le explicam atat unor Prosti ... cat de prosti sunt. Iar ei nu inteleg.)

Daca nu spunem lucrurilor pe nume, inseamna ca ne invartim in cerc si nu suntem in stare sa reformam realitatea din aceasta locatie. (!)

Iar despre lenea si prostia cronica a pozitivilor acestei lumi, sunt multe texte pe internet. Si multe video explicative, pe serverele publice.

Lenea asta este si motivul pentru care multi nu se pot apuca sa asambleze generatoare orgone. Sunt veseli cand afla de ele si comenteaza foarte mult despre ele ... dar din cauza lenii cronice de care sufera, nu pot sa le faca. (Vorbesc despre importantele generatoare orgone, care transforma / transmuta energia negativa dintr-un loc, in energie pozitiva.) Foarte multi au inteles cat de importante sunt dar nu au pus mana sa le faca. De ce ...? Pai fiindca sufera de aceasta lene cronica, combinata cu prostie. Sau pentru ca sunt Prosti de felul lor si ii depaseste complet asa ceva. Sau.. pentru ca sunt atat de prosti incat nu-i mai intereseaza energia pozitiva, nici nu mai stiu ce-i aia.

Lenea asta este si motivul pentru care pozitivii din zona geografica unde profesez eu nu au infiintat nici pana acum institutiile spirituale care sa se ocupe de ei si de viata lor spirituala. Ca de exemplu Clubul Luminii, Asociatia Ingerilor, Copiii Luminii sau etc.

(... Stau cu fundul pe canapea si se uita la televizor, sau stau cu fundul pe scaun la calculator si se joaca, vad filme etc. Sunt ocupati sa aiba grija de caini si sa-i plimbe prin parcuri. Sunt ocupati sa-si ia masini si case, ceasuri si telefoane mobile, parfumuri si pantofi, sa joace jocuri de noroc, sa bea si sa se uite la meciuri sportive, sa faca sex etc ...)

PROBABIL, EI CRED CA VA FACE ALTCINEVA TREABA IN LOCUL LOR.

Si cred ca nici altcineva nu va face treaba pentru ei, mai ales personalul galactic care va ateriza in curand. Fiindca toti stiu despre lenea si prostia lor, nu numai eu, sau altii de la spiritual. TOTI au aflat despre lenea si prostia pozitivilor care locuiesc in aceasta "lume" (crescatorie).

Cum sa faci o "natiune stelara" cu niste lenesi si niste ...Prosti ?

Pai, eu personal nu stiu sa fac asa ceva. Si daca nu stiu eu, inseamna ca nici ceilalti lucratori spirituali nu stiu. Ca sa faci ceva de calitate iti trebuie materiale de calitate, nu animale de crescatorie, proaste si foarte lenese. Deci vor fi opriti doar cei care corespund (adica pozitivii superiori), restul vor fi evacuati (deportati) in locatii compatibile cu nivelul lor. Daca ar fi dupa mine, ... chiar as urgenta evacuarea acestora, fiindca locatia asta este total plictisita si satula sa-i mai tina in spinare.

Au ajuns deranjanti pentru procesul de reformare a realitatii si il impiedica aproape la fel de mult ca fiintele intunecate deghizate in oameni. Sunt un stress permanent si au o participare masiva, constanta, la mersul rau al lucrurilor.

Asta am avut de spus pe subiectul "lenea si prostia pozitivilor". M-am abtinut pana acum sa-mi fac publica optica, pozitia si opinia, fiindca pana acum mai aveau "portite de scapare". Dar acum tot spiritualul este edificat in privinta situatiei si putem vorbi fara jena de asta. S

Se merge pe adevar, se spune lucrurilor pe nume.

Si, inca o idee de adaugat la cele de mai sus: se face simtit si dopajul cu substante de prostit, pe care il pun in alimente si bauturi fiintele intunecate deghizate in oameni, care lucreaza in aceasta ferma. Au reusit sa-i prosteasca si sa-i indoaie chiar si pe cei care nu erau prosti si nu sunt prosti de felul lor.

La fel si cu galacticii care s-au intrupat recent aici ca sa munceasca / lucreze. Dar se pare ca si ei s-au molipsit de lenea si prostia rezidentilor. Sau au cazut prada dopajului cu substante de prostit, programelor si implanturilor, entitatilor negative etc.

Eu personal pot confirma acest lucru, am de-a face cu astfel de specimene care imi deranjeaza activitatea. Nu numai ca sunt Prosti si nu sunt in stare sa faca nimic serios, DAR II DERANJEAZA PE CEI CARE MUNCESC SI FAC CEVA. Ataca, spun minciuni, varsa otrava ... sunt complet altceva decat "pozitivii trimisi sa munceasca si sa ajute aici". Ei mai mult incurca lucrurile si ne deranjeaza pe noi, cei care facem reformarea realitatii. O fac din prostie, din invidie (probabil) dar mai ales din disperarea ca se vede si s-a aflat cat de prosti si inutili sunt. S-au inrolat la o misiune care ii depaseste complet si este mult peste capacitatea lor. AR FI CAZUL sa se ia masuri cu toti acestia, sa mai stea in 3D si sa mai evolueze, ca se pare ca au nevoie. Sunt complet inutili si incapabili, pentru ce trebuiau sa faca aici.

Si cand te gandesti ca acesti pozitivi vor sa beneficieze de noua lume care se face cu cele mai avansate suflete de pe aici ...! Vor sa beneficieze de rezultatele muncii noastre ... doar asa, pentru ca sunt si ei pe aici ...! He he.. Cred ca am sa le spun cat de prosti si cat de inutili sunt cand am sa le dau biletul de deportare in grup, cu comunicatul video-explicativ si tot ce trebuie. Sa se invete minte sa se mai inroleze pentru misiuni care ii depasesc complet si sunt peste putinta lor ! Ce se intampla aici nu este o joaca, o aventura sau un exercitiu pe un teren de antrenament. Trebuiau sa se evalueze mai bine, inainte sa se inroleze.

BINE MACAR ca se inregistreaza tot ce se intampla aici si acestia nu vor mai avea si alte ocazii sa patrunda in astfel de proiecte pentru elita. Nu vor mai putea sa vina ei, sa incurce si sa deranjeze lucrurile. Sa deranjeze lucratorii si lucrarile. Nu li se va mai permite. Nu este de nivelul lor ceea ce facem aici. S-a vazut pana acum, foarte bine. cat de inutili sunt.

Adevarul este ca deabia astept sa-i deportez (evacuez) de aici pe multi pacalici din astia pozitivi care nu fac nimic. (Ei cica au venit sa ajute ...) OBSERVATI SITUATIA: locuitorii pozitivi ai acestei lumi au strigat disperati dupa ajutor, s-au rugat mii de ani sa le fie acordat acest ajutor, au suferit aici in chinuri groaznice aproape de nedescris pana sa vina in sfarsit momentul acesta cand sa le fie acordat ajutorul .... si ce vedem ??? Cei care au venit pentru a ii ajuta, plimba caini prin parcuri, beau cola si se uita la televizor, joaca golf si merg la pescuit, etc. Asta fac ei, IN ACESTE ZILE FOARTE IMPORTANTE, in loc sa ii ajute acum pe cei care au suferit atata in aceasta fosta lume ! Sunt foarte prosti si foarte lenesi si acestia. Nu fac nimic si nu sunt buni de nimic. Iar faptul ca nu ii ajuta pe cei care au cerut si au asteptat atat ajutorul, este o crima la fel de mare si urata ca multe dintre crimele negativilor.

Din observatiile mele personale, sunt FOARTE MULTI care se comporta ca si cand au venit aici intr-o statiune de odihna, nu fac nimic. Se comporta ca si cand au venit intr-o statiune de vacanta si se odihnesc.

Au venit aici ... si au devenit niste atarnatori pe spinarea celor care fac cu adevarat ceva. Eu nu vad nici o deosebire intre ei si parazitii acestei lumi, poate doar polaritatea. Iar cei care SIMT PERICOLUL demascarii lor si incep deabia acuma, in 2012 sa mimeze ca fac si ei cate ceva, nu pacalesc pe nimeni. Fiindca s-a vazut pana acum ca nu au facut nimic. S-a inregistrat undeva totul. Deci chiar ca nu au nici o sansa acum sa duca pe cineva de nas sau sa pacaleasca pe cineva.

Eu, vazand ce se intampla cu toti acestia, care stau si nu fac nimic, am inceput sa am idei ca poate ar fi mai bine sa ies. Eu de genul meu, nu sunt o casa de binefacere sau unul care sa faca treaba altora.

Oricum, pentru acesti pozitivi, vremea lor in care puteau sa faca ceva serios a luat sfarsit, astazi li se pun notele pentru ce au facut pana acum. INCLUSIV celor care au venit "sa ajute" aceasta lume si au ajuns cum ii vedeti: beau cola si se uita la televizor, plimba caini prin parcuri etc. In curand avem comunicatele oficiale, aterizarile in masa si totul se considera "merit colectiv", din acest punct. DOAR PANA ACUM au avut sansa sa arate de ce sunt in stare si care le este valoarea individuala.

Se merge pe adevar, se spune lucrurilor pe nume. SI ASTA SE INTAMPLA DE ACUM INCOLO: se merge pe adevar. (oricat i-ar durea asta pe Lenesii si pe Prostii pozitivi ai acestei "lumi".)

P. Radu Ernest - Lucrator Spiritual Si Reformator De Realitate - 07.08.2012


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

adaos de text, la 01.09.2012 :

Am incercat sa vorbesc cu cativa pozitivi care cica "lucreaza" si care se dau drept "treziti", dar nu se poate discuta cu ei; am impresia ca le-a sucit usor mintile, "lumea" asta. Au nevoie intai sa se trateze, dupa aia sa vorbeasca cu un lucrator spiritual.

Omenii necajiti si amarati din lumea asta, chiar aveau nevoie de ajutor. Asa cum sunt ei, marea majoritate, prosti si redusi la nivel de animale, ... aveau mare nevoie de ajutor. Nu sa le vina pe cap unii care beau cola si se uita la televizor, au numai bani si sex in cap... si sunt preocupati zilnic sa-si plimbe cainii prin parcuri. (Sper ca intelegeti ideea.)

Iar eu am treaba, reformez realitatea. Nu pot sa stau sa astept pana se trezesc pozitivii care vad filme porno la calculator, se joaca si vad filme la calculator, stau la televizor si vad meciuri sportive si emisiuni, isi plimba cainii prin parcuri, sunt preocupati sa obtina bani, isi cumpara masini si sunt foarte preocupati cu cine sa mai faca sex.

Daca stau dupa astia, ... "lucratorii astia ai luminii" care stau si nu fac nimic, probabil ca in vreo 7-10 ani se vor mai trezi dintre ei, dupa ce se plictisesc de plimbat caini si de privit la televizor. Dar eu nu vreau sa mai stau dupa ei nici macar un an. Am tot asteptat din 2007 incoace, 5 ani, sa vad ce-i cu ei si ce se mai intampla cu ei. AU AVUT PANA ACUM NENUMARATE SANSE sa se trezeasca si sa se apuce de munca pentru care au venit aici. Au fost sprijiniti si stimulati sa se trezeasca. Li s-a acordat ajutor, rabdare si multa bunavointa.

Si ii vedeti, in comparatie, pe REALII lucratori ai luminii ce bine se descurca. Cum muncesc, ... si ce realizari evidente au si ce rezultate bune au. Nu e aproape nimic, sa le fie reprosat. Am doar regrete ca nu sunt mai multi, in zona geografica pe care mi-am ales-o ca sa profesez.

Asadar s-a mai spart un mister al acestei "lumi": "lucratorii luminii" care nu fac nimic, unii chiar si-au dedicat aceasta viata pentru a plimba caini prin parcuri.

Incet incet adevarul iese la iveala, despre multe aspecte, secrete, mistere si probleme ale acestei lumi. In viziunea mea profesionala, adevarul este unul din principalele medicamente folosite la insanatosirea acestei lumi. Pacat ca nu este prea placut, nici in ceea ce-i priveste pe intunecati, nici in ceea ce-i priveste pe luminosi.

Dar este asa cum este ... si este adevarul nostru, al tuturor. Pe asta il avem si nu este altul.


P. Radu Ernest - Lucrator Spiritual Si Reformator De Realitate - 01.09.2012