FERMA DE OAMENIDeci din nou, un aspect psihologic foarte important, la aceasta reformare de realitate: adevarul inlocuieste minciuna. Iar minciuna este unul din materialele de baza cu care a fost cladita aceasta (fosta) lume. Minciuna a fost asimilata in existenta locuitorilor acestei (foste) lumi. Minciuna a devenit realitatea, ... iar adevarul a fost considerat iluzia.

Insa acum, suntem in plin proces de reformare a realitatii, ... iar unul dintre mecanismele de reformare a realitatii este acesta: adevarul inlocuieste minciuna.

Aspect neinteles inca de multi lucratori spirituali, care inca merg pe minciuni partiale, pentru a nu-i deranja prea tare pe locuitorii acestei lumi. Le spun ca sunt zei creatori, ca sunt ingeri in forma umana, ca sunt ... si sunt ... si ca sunt si iar ca sunt. Bietii oameni au ajuns sa citeasca cu paharul de sampanie in mana "mesajele galactice", visand cu ochii deschisi si crezand ca totul este bine.

Si adevarul este ca lucrurile au inceput sa mearga spre bine, in aceasta locatie, dar chiar acum, momentan, situatia nu este deloc roza.

Trebuie sa li se spuna la oameni ca sunt ca niste animale si marea majoritate clone. Au fost crescuti pentru a fi mancati si consumati energetic, in aceasta fosta ferma de oameni a reptilienilor, de aproape 13.000 de ani terrani incoace.

Doar lucratorii spirituali au autoritatea sa promoveze adevarul asa cum este, la oamenii obisnuiti sa existe prin si numai pe baza de minciuna. Iar eu sunt unul care o face, promovez adevarul asa cum este. Justificarea mea pentru acest stil de lucru este strict profesionala: si anume, unul din mecanismele acum in functiune la aceasta reformare de realitate este "adevarul inlocuieste minciuna". Am specificat asta in capitolul MECANISME REFORMAREA REALITATII de pe pagina mea.

Deci pagina mea nu este chiar una de citit cu paharul de sampanie in mana.

Este bine sa va obisnuiti cu conceptul de "ferma de oameni", in ceea ce priveste referirile la fosta lume care a functionat aici.

(Iar oamenii au sa rada mult de ei insisi, realizand in ce hal i-au exploatat, consumat si prostit intunecatii acestei (foste) lumi.)

In aceasta zona geografica (tara), ati observat ca nu se vorbeste deloc despre astfel de subiecte. Este totul lasat la latitudinea lucratorilor spirituali. Nu va spun din astea nici mass-media, nici guvernul, nici serviciile secrete, nici armata, nici "biserica", nici crucea rosie ... nimeni.

Nu au autoritatea sa faca anumite treburi / lucrari cu profil spiritual.

Aceste subiecte sunt doar atinse si expuse usor, prin diverse personaje care ii pregatesc pe oameni pentru adevar si pentru noua realitate bazata pe adevar. Dar aceste personaje nu o sa spuna niciodata la oameni ca sunt animale de crescatorie, crescute pentru a fi mancate. (Asa cum si ei cresc pui in crescatorii, pentru a ii manca.)

Ala care va spune d-astea este lucratorul spiritual.

Este doar o situatie "de moment", fiindca in curand multi lucratori spirituali vor merge 100% pe adevar, indiferent cat ii va durea pe oameni. Deci li se va spune oficial celor care beau cola si se uita la televizor, ca sunt animale. Si celorlalti, nu numai lor. Este o treapta in reformarea realitatii pe care nu putem sa o sarim.

Le spunem la oameni ca sunt animale, ca au fost redusi la nivel de animale si alte chestii foarte serioase.

In lumea asta, cei etichetati drept "oameni", sunt animalele crescute pentru consum, aici. Sunt crescuti si pusi la vietuit, pentru a li se manca sufletele si alte parti.