EXPERIENTA TREZIRII - material pentru pozitivii superiori care se trezesc acumVedeti ca este plin internetul de Prosti care incearca sa va infecteze cu Prostia lor si daca reusesc, rezultatul este ca v-au alterat si v-au modificat experienta trezirii, v-au distrus (partial) experienta trezirii. Adica exact ceea ce ei doresc.

Sfatul meu: APARATI-VA acest bun de pret, experienta trezirii.

Mai ales voi, sufletele superioare, care sunteti tinta principala a acestor Prosti. Ei incearca sa va invete pe dumneavoastra acum, chestii pe care dumneavoastra le stiti de multe "milioane de ani" galactici. Chestii pe care ei le-au aflat deabia acum de pe internet, de aia sunt asa impresionati si euforizati. ... (Si multi dintre ei le-au aflat de la alti Prosti care le-au copiat si insusit la randul lor de pe paginile lucratorilor reali ai luminii.)

Experienta trezirii este unica pentru fiecare dintre voi si este un bun de pret al fiecaruia dintre dumneavoastra. Parcurgeti aceasta experienta mult asteptata, asa cum vreti voi si dupa cum va dicteaza forul vostru interior.

V-am scris, in sprijinul apararii dumneavoastra, materialul SINDROMUL "LIGHTWORKER", pe 04.07.2012 .

(Si eu m-am abtinut, in anii '90 si anii '00, sa nu va spun nimic, sa va las sa va treziti, sa mergeti pe drumul vostru, neinfluentati. Sa puteti avea alegerile proprii, dupa cum doriti.)

Pai .... cum sa va faceti voi alegerile proprii cand pe voi sar sa va calareasca toti Prostii, pe internet si prin toate mediile posibile ..??? Peste tot, apar Prostii astia care incearca sa va spuna voua ce sa faceti ... si incearca sa vi se suie in cap, folosind diverse pretexte.

Din nou va repet, sfatul meu: APARATI-VA acest bun de pret, experienta trezirii. Aparativ-o de Prostii care incearca sa v-o altereze si sa v-o distruga, dupa cum vor ei.

Ganditi-va ca toti acesti "spirituali" aparuti peste noapte, ieri-alaltaieri nici nu foloseau cuvantul "lumina". Nu stiau ce-i aia. Si acuma ... cica va dau dumneavoastra lectii si cica va spun dumneavoastra ce aveti de facut. .... Sa va explic ce este cu ei: .... ei NU sunt spirituali, NU sunt lucratori spirituali, NU sunt reformatori de realitate, NU au nici o autoritate sa va spuna dumneavoastra ce sa faceti sau sa va influenteze alegerile si deciziile. Ei sunt doar unii care au un mic avans acuma, la trezirea din aceasta locatie, in fata dumneavoastra. (Au citit mai mult pe internet, de exemplu.) Dar acest avans de trezire, este egal cu zero, fiindca aveti ani-lumina avans in fata lor. Voi sunteti sufletele superioare ale acestei (foste) lumi.

Experienta trezirii este unica pentru fiecare dintre voi si este un bun de pret al fiecaruia dintre dumneavoastra. Parcurgeti aceasta experienta mult asteptata, asa cum vreti voi si dupa cum va dicteaza forul vostru interior.

Eu ca lucrator spiritual am datoria sa va pun in garda: daca astia, toti Prostii astia, reusesc sa va intepe apararea si reusesc sa va infecteze si sa va distruga experienta trezirii, veti regreta mult dupa aia. Iar procesul este ireversibil. De aia se zbat ei asa sa va agate si sa vi se suie in cap, mai ales pe internet. ...... Fiti destepti, APARATI-VA, iar daca cineva insista sa "se bage pe dumneavoastra", respingeti persoana imediat ! (Dati-i cu Flit, cum se spune pe romaneste.) APARATI-VA in mod legitim si fara sa dati explicatii. NU va pierdeti vremea cu oceanul de Prosti din aceasta (fosta) lume. Voi, sufletele superioare sunteti vreo 6.000.000, ei sunt ... restul. E de inteles de ce sunt asa de disperati si incearca sa va influenteze pe toate caile posibile. Se zbat sa va traga la nivelul lor. Sa fiti si voi ca ei, asta vor.

Cititi numai mesaje care va sunt dedicate:

http://operationterra.com/vol_01.html http://operationterra.com/vol_02.html http://operationterra.com/vol_03.html

Si inca ceva, nu e nimic gresit sa-i spuneti unui Prost ca este Prost si sa va lase in pace. Oricat v-ar lua cu texte cu lumina si dragoste, ... si oricat ar incerca sa va impresioneze. Este legitim sa va aparati si nu trebuie sa dati vreo explicatie pentru asta. .... (Mai ales ca Prostii astia sunt aproape interminabili.) Este chiar foarte indicat sa le-o retezati de la inceput, fiindca mai devreme sau mai tarziu tot acolo veti ajunge cu ei si v-a trebui sa o faceti (ca sa va aparati de Prostia si inferioritatea lor).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ce vreau sa mai spun: chiar am vanat si "ucis" pe internet cativa astfel de Prosti, care incercau sa ma faca si pe mine. Credeau ca sunt "in trezire" si ca e loc sa se bage pe mine. :) ....... Deci va asigur ca stiu exact despre ce vorbesc in materialul SINDROMUL "LIGHTWORKER" si EXPERIENTA TREZIRII.

Trebuie sa fie calatoria dumneavoastra spirituala, pe alegerile si pe actiunile dumneavoastra PROPRII. Sper ca intelegeti de ce insist eu atat, mai ales cu voi, sufletele superioare si cu experienta trezirii dumneavoastra, acum la acest sfarsit de lume. Cam asta va spun toti care asista acuma, ... si este repetat si repetat din ce in ce mai des aspectul acesta.

Eu v-am facut doua materiale pe acest subiect: SINDROMUL "LIGHTWORKER" si EXPERIENTA TREZIRII. Imi place sa intru in detalii.

Si imi place sa repet ce este important:

Experienta trezirii este unica pentru fiecare dintre voi si este un bun de pret al fiecaruia dintre dumneavoastra. Parcurgeti aceasta experienta mult asteptata, asa cum vreti voi si dupa cum va dicteaza forul vostru interior.

Nu-i mai lasati pe toti Prostii sa va spuna voua ce sa faceti !

:)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


P. Radu Ernest - Lucrator Spiritual si Reformator de Realitate - 15.07.2012