EXCELENTA TREZIRE - material pentru pozitivii interesati de asa ceva

Informatia publica a inceput sa fie din ce in ce mai buna, calitativ.

La 02:25 se vede cum "soarele" se reflecta in nori si este foarte aproape de ei.

La 08:20 se vede ca "pamantul" este plat.

Si aici se vede ca "luna" e falsa si ea, la fel ca "pamantul" si "soarele".

Unele informatii publice sunt mai vechi, altele mai noi.... Important este ca prin ele se asigura conditii excelente de trezire, pentru umanoizii de cultura din aceasta ferma.

Aproape oricare victima a acestei "lumi" negative, poate vedea pe youtube video cu "flat earth", "fake sun", "fake moon" si poate intelege rapid ca pamantul, soarele si luna sunt false, la fel ca toata aceasta "lume".

Trebuie doar sa aiba acces la internet si sa vrea sa se trezeasca.

Urmatoarea treapta de trezire este realizarea ca si "banii" sunt falsi, ei sunt de fapt niste hartii colorate carora li se da importanta. Si desigur, va scadea si va disparea valoarea acestora.

Toti cei aflati in proces de trezire isi vor scoate banii din banci sau din ascunzatori si ii vor cheltui rapid pe provizii si bunuri necesare traiului.

Dupa care se inchid bancile, marile magazine si asa mai departe... Hartiile colorate nu vor mai avea nici o valoare. Adica este sfarsitul lumii.

Mai sunt pe internet si video cu "ron amitron", care explica suficient de detaliat cum se lucreaza si cam ce se intampla in aceasta ferma de umanoizi. De asemenea, este informatie publica si arhiva radio de pe pagina lui, cu multe ore de emisiuni, pentru victimele care vor si mai multe detalii, mai multa claritate.

Mai sunt pe internet si video cu "reptilian shapeshifter", din care victimele pozitive pot intelege cum se camufleaza unii negativi in oameni. Si sunt multe rase negative care sunt camuflate in oameni. In unele zone sunt jumatate din populatie.

Dupa care vor intelege ca trebuie sa paraseasca orasele, pentru ca in ele ii tin negativii sub control total si le impun negativii ce sa faca si ce sa creada (ii mint). De asemenea, ii consuma, incetul cu incetul. De asemenea ii otravesc, ii tortureaza si ii distrug lent, incetul cu incetul, putin cate putin.

Dupa care, nu vor mai da atentie la domeniile de internet ale negativilor, la canalele lor video, la canalele lor radio, la ziarele si revistele lor, la filmele produse de ei. Nu se vor mai uita in gura lor nici pe forumuri si nici in viata de zi cu zi.

Si apoi vor cere azil la grupurile pozitive si vor cere evacuarea lor de pe planseta. Si insanatosirea lor si inceperea procesului de recuperare, pe cat posibil.

Apoi, vor cere in cor exterminarea negativilor care le-au facut atata rau si in asemenea feluri. Vor afla, vor constientiza si vor intelege ce au patit aici si vor fi oripilati. Vor fi extrem de suparati, iritati si dornici de razbunare.

Toate astea se pot petrece acum, in decursul acestui an, "2016". De fapt nu este nici un an, o luna, o saptamana sau o zi a saptamanii intr-o lume falsa de acest gen. E aceeasi zi, care se repeta in continuu. (Bazata pe un moment permanent.) Iar toate astea au inceput sa se intample si se accelereaza.

Asadar, s-au atins conditii excelente de trezire a victimelor pozitive.

Si eu, prin pagina mea, subteran.ro, am sustinut acest proces, de la sfarsitul "anului" 2007 incoace. Care ati urmarit activitatea mea, poate va mai aduceti aminte. De asemenea, am lansat in zona geografica unde am ales sa lucrez, "romania", un hobby nou: generatoarele orgone. Sper ca am sa va raman o amintire placuta, sunt persoana care le-a ajutat si le-a impins pe multe victime pozitive, sa se trezeasca. Asta ca o mica parte a lucrarilor mele .. si fiindca fac parte din obiectul meu de activitate, printre altele.

Chiar si la la ora asta, dupa atatia "ani", pagina mea a ramas prima si singura care indica cu claritate, pentru pozitivi, ce este cu "lumea" asta.


Ernest - 10.04.2016


          

     

Pozele, le-am facut in rondul de la Bucur Obor, pe 12 aprilie 2016.
"pentru unii de neinteles"... sper ca nu sunteti printre aia care nu inteleg, adica cei care dorm inca. Pagina mea este, de "ani" buni, o fabrica eficienta de treziti. Produce treziti pe banda rulanta. Aici nu se doarme !


_____________________________


adaos de text la 12.01.2017

Acuma, toti Prostii care ne-au facut "nebuni" si ne-au jignit aiurea, pe noi astia cativa care ne straduiam sa le zicem ca sunt Prosti si ca trebuie sa se trezeasca ... si-au supt-o.

Si-au batut joc de noi ani si ani de zile, stanjenindu-ne si deranjandu-ne activitatea, amenintandu-ne si jignindu-ne fara motive in continuu. Si-au varsat in capul nostru toata porcaria si prostia din ei.

Doar pentru ca le spuneam adevarul.

Astazi nu le mai merge circoteca de prostie si inferioritate, cu lucratorii spirituali. Ne razbunam, pentru anii cat le-am indurat mizeriile, prostia si jignirile.

Le spunem pe fata ca sunt gaini cu cap de om, le spunem pe fata ca sunt Prosti, ca sunt animale si asa mai departe. Sa nu mai faca ei atata gura la un lucrator spiritual care le spune cum sta treaba si in ce hal sunt !

Eu unul chiar intentionez sa incep sa umblu inarmat, sa pot sa ma apar de aceste fiinte innebunite de prostie.

NU este vina mea ca ei sunt animale de crescatorie, cultivate si clonate aici de entitati negative. Nu este vina mea ca ei au in cap numai prostii cu "planeta albastra", "civilizatia umana", "suntem toti oameni", "e om si el.." etc.

Si, am mai explicat, CRESTE DISTANTA. Pozitivii superiori (extrem de rari pe aici) se despart si se distanteaza de aceste animale bipede, suferinde de prostie.

Oricum, azi le-au scazut mult sansele sa mai dea din ei, ca pana acuma. Cum scot nasul pe un server public si observa nivelul informatiei publice, isi dau seama imediat ca sunt Prosti facuti gramada. Si la fel se intampla si cand deschid o pagina de internet a unui lucrator spiritual real, incepe dezastrul in capul lor, le refuleaza prostia.

Eu, de-a lungul vietii, am fost amenintat si jignit de foarte multe ori de aceste animale, pentru ca le spuneam adevarul. Iar animalele, in prostia lor, considerau ca eu "le atac", spunandu-le adevarul. Si considerau ca trebuie sa "se apere".

Va dati seama cum m-am simtit eu in sinea mea, atacat, amenintat si jignit in continuu de cei pe care trebuia sa ii ajut sa se trezeasca. Pur si simplu mi-a iesit pe nas job-ul.

Daca ar fi dupa mine, MAINE as chema transportoarele, sa deportez de aici aceasta multime de animalizati, numita "umanitate". Sunt scarbit complet. Nu se poate lucra cu ei, nu se poate discuta cu ei. Am incercat destui ani. ... Trebuie sa zboare de aici urgent, la triere si sortare, in carantina, etc. Sa-si mai bata si altii capul cu ei ca eu sunt satul.

Am lasat situl asta in functiune, pentru putinii pozitivi superiori care mai sunt si pe care trebuie sa incerc sa ii trezesc, ... sau macar sa ii ajut, sa se trezeasca. (Neumanoizi, majoritatea.) Ei merita, munca mea.


P. Radu Ernest - Lucrator Spiritual si Reformator de Realitate - 12.01.2017