EU SI PROSTIMEA / CACATIIIata si momentul cand trebuie explicat neaparat "ceva" in legatura cu Prostimea acestei foste "lumi". Cum vede lucratorul spiritual problema cu Prostimea si acutizarea acestei probleme foarte grave.

Deci eu credeam ca la sfarsitul acestei "lumi" vor fi probleme numai cu anumite categorii de intunecati, fiindca e o "lume" care revine de la intuneric la lumina si asta nu le place lor. Gresit, m-am inselat. Prostimea e o problema egal de mare, poate chiar mai mare. Si am observat ca nu se vorbeste deloc despre asta.

Mai ales despre segmentul de Prostime, numit si Cacatii de Pretutindeni.

Trebuie sa muncim suplimentar acum pentru a "pune la locul ei" aceasta Prostime care acum se trezeste din cosmarul in care se credea desteapta si unde avea impresia ca ii merge bine si totul este normal. Trebuie sa le explicam acestor Prosti, care sunt o mare parte din populatia locatiei, ca ei nu sunt deloc destepti si in regula, cum se cred ei ... ci sunt Prosti.

Ei, in iluzia fostei "lumi" false, s-au obisnuit sa se complaca intr-o iluzie comoda de existenta, crezand ca sunt in regula si ca sunt destepti. Acea lume insa nu mai exista, suntem acum pe ruina ei iar adevarul inlocuieste minciuna.

O alta problema de-a lor este faptul ca ei, incet-incet, se transforma in cacati. La unii, procesul este complet.

(Mai sunt si alte categorii de populatie pe aicea, care sunt cacati de felul lor. Nu e o noutate. Fiintele intunecate, dar nu toti. --- Iar in "lumea" asta daca nu esti cacat sau cacat in devenire, nu esti considerat "normal", nu esti "in regula", nu esti "bine". Asta se intampla, daca nu esti ca ei. Si imediat iti scot vorbe ca esti "nebun", incep mancatoria si te ataca pe toate planurile ca sa iti faca rau. -- In lumea asta prost facuta, cacatii "fut" in loc sa puta.)

Unii dintre Prosti s-au prins cum stau lucrurile, altora trebuie sa li se explice, fiindca sunt inca in iluzia comoda cu care s-au obisnuit pana acuma. Lumina inseamna si ... adevar, nu numai facere de bine. Unul din mecanismele de reformare a realitatii, acum in vigoare in aceasta locatie este ... "adevarul inlocuieste minciuna". PROBLEMA este ca imensa Prostime a acestei foste lumi refuza sa perceapa adevarul privind existenta lor bazata pe iluzie si situatia lor. Cu cat creste puterea adevarului si existenta in aceasta lume revine la normal, bazata pe adevar, cu atat ei se zbarlesc, se poarta jegos, fac urat, incearca sa-i intimideze pe cei care le spun ce-i cu ei, chiar ataca sau recurg la tot felul de "tertipuri" si "solutii" pentru a "scapa" de adevarul care ii demascheaza. Am observat deja NENUMARATE CAZURI de Prosti sub influenta adevarului, ... si nici nu va pot descrie in ce hal fac, cat de oribil, scarbos si mizerabil se comporta, ce dau din ei.

Cum te vad si simt ca esti mai bun decat ei, se uita urat la tine si se gandesc cum sa-ti faca rau.

(Iar altii iti zambesc fals si intra in mascarada si actorie, cu scopul de a se conecta la tine ca sa poata sa iti faca rau. Si incearca sa stie cat mai multe despre tine, iti pun intrebarii in continuu.)

Iar o alta caracteristica comuna a lor este ca, doar daca bagi putin in seama pe unul din ei, incepe si face pe desteptul cu tine / incepe si iti spune minciuni.

Foarte multe cazuri de astfel de Prosti am apucat sa studiez detaliat, mai ales in ultimii 30 de ani terrani. (Din punct de vedere profesional face si asta parte din activitatea mea, bineinteles.) Pentru a patrunde pe nesimtite in randurile lor si in "societatea" lor, m-am prefacut ca sunt Prost. Cand vreau, sunt un actor desavarsit, imi reuseste aproape orice rol si am experienta vasta in domeniu. (Sunt ceea ce se numeste .. "on om cu multe fete".) A mers foarte bine, prostii nu m-au simtit. Sunt cunoscator in domeniu.

(Dar, desi Prostii nu m-au simtit, spre surpriza mea si cu toata experienta mea, am constatat ca sunt unii care ma simteau, ma depistau imediat ... si incercau sa se dea pe langa mine ca sa ma studieze mai bine si sa ma "distruga". Isi dadeau seama repede ca nu sunt "marfa lor" si ca sunt altfel. Si eu ii citeam pe ei, reptilieni, demoni si etc, nimica nou.)

Din cauza asta, a acestei Prostimi din aceasta "lume" suprapopulata si plina de rahati, si situatia cu ei, nu numai eu trebuie sa muncesc in plus, ci si toti lucratorii spirituali ai acestei plansete. Eu credeam ca vor fi doar probleme cu unii intunecati, dar se vor rezolva. Stiam bineinteles si de marea problema cu Prostimea, DAR NU CREDEAM ca se va acutiza in asa hal si va deveni o amenintare pentru reformarea realitatii in aceasta locatie.

Este ca un bonus profesional pentru mine, am ceva in plus de facut. Probabil ca la inceput vom incerca sa ii calmam pe toti acesti Prosti si Cacati, sa nu se mai zbarleasca atat si sa nu mai faca asa urat fiindca s-a aflat ce-i cu ei. Dupa care, ii deportam in locatii corespunzatoare vibratiilor lor inferioare si primitive. --- Exista si varianta exterminarii, pentru cacatii care au ajuns in acest stadiu sau se voteaza pentru exterminarea lor.

Trebuie sa intelegeti, astia sunt de fapt ultimele fiinte de pe fata pamantului. (Si trebuie sa va desprindeti urgent de ei, sa nu mai aiba acces la voi.)

Nu va povestesc ce urat fac ei cand dau de o persoana ca mine. Sunt disperati... Complet disperati. Mai ales daca se afla si sub influenta adevarului.

Si aici, este foarte hazlie si amuzanta situatia cu Prostii si Cacatii, care au simtit pericolul si incearca sa se ridice din porcaria si prostia in care se afla si sa "se scoata", asa deodata. De asemenea, incearca sa se transforme in niste "binefacatori" si niste "evoluati" tot ... asa deodata, ...si se dau drept cuprinsi de "griji" tot ... asa deodata. I-au apucat "gijile" asa, ... peste noapte, de chestii la care au dat cu piciorul de mult. Chiar au impresia ca pacalesc pe cineva. Unii chiar se dau drept "lucratori spirituali" sau "lucratori ai luminii", termene pe care nu le stiau si nu le foloseau .. dar le-au vazut si le-au copiat de pe internet :)) .

In "lumea" asta, pentru un pozitiv superior, chiar nu este de trait si de stat printre terminatii astia.

Trebuie sa va ganditi serios, ca nu au ce sa caute pe voi, asemenea specimene.