DESPRE FILME - material pentru cei care inca dorm cu ochii deschisi si pentru cei care sunt Prosti de felul lorhttp://thepiratebay.se/torrent/7830978/Van_Helsing_(2004)_1080p_BrRip_x264_-_YIFY

Inca odata, pentru Prostimea care nu a inteles cum isi schimba forma fiintele intunecate in oameni. Vedeti aici, fazele de la 00:30:00 , 00:30:37 , 00:32:17 , 00:33:28 , 01:43:57 , 01:46:57 , 01:49:49 . Este ca in realitate.

Asa v-au prostit pana acuma, schimbandusi forma in oameni si dandu-se pe langa voi, facand pe oamenii, de-a lungul miilor de ani.

TOTI astia despre care stiti din vremuri stravechi: draci impielitati, strigoii vii, moroi, vampiri, demoni, licani, zombi, etc.

In ceea ce priveste toate "filmele" pe care le-ati vazut pana acuma ... sunt facute de ei. Inca detin casele de "film" si studiourile de productie a "filmelor". Prin aceste "filme" v-au aratat tot felul de "chestii", conform legii. Si tot prin ele v-au avertizat de tot felul de "chestii", conform legii. ("Filmele" au fost mijlocul principal prin care au comunicat cu voi pana acuma. Adica v-au spus ce au avut de spus. Nu au vrut sa va vorbeasca direct cu voi, pentru ca sunteti animale de crescatorie si ei nu vorbesc cu animalele. Aceasta este o fosta ferma de oameni.)

Iar despre a va arata cum isi schimba forma in oameni, cred ca nu mai incape discutie. V-au facut pana acuma sute si sute de "filme" in care v-au aratat cum isi schimba forma in oameni, cum fac pe oamenii, cum ii prostesc pe oameni si tot felul de alte "chestii". V-am dat mai sus doar un singur exemplu de astfel de "film", cu faze de schimbarea formei ca in realitate.

Eu am verificat "treaba cu filmele" personal, am lucrat cu filme 5 ani si am cautat in ele, la detaliu. Am avut pe mana 5.000 de discuri cu "filme" facute de ei, in anul 2.000 dar am vazut la viata mea si mai multe filme de atat. Deci stiu despre ce vorbesc. Si a facut parte din activitatea mea, sa verific aceste "filme". Adica partile cu aratatul de tot felul de "chestii" si partile cu avertismentele.

Si-au facut treaba bine, au muncit mult la aceste "filme". Nu se poate spune ca nu au aratat si nu au spus ceea ce trebuia, prin aceste "filme".

Puteam sa fac galagie, sa bat toba cu "filmele" inca de acum 15 ani. Adica sa spun ca ce vedeti in "filme" este real, este realitatea. (La fel si ce cititi prin "povesti", "basme", "legende" si etc. Este realitatea.) Nu am facut-o fiindca nu sunt dadaca de Prosti. Si este problema voastra ca nu percepeti realitatea.

Insa in ziua de azi nu mai scapati, in somnul vostru comod de prostie. Sunteti treziti cu forta.

V-am zis deabia acum, pentru ca am vrut sa va las sansa sa va treziti singuri. Sa intelegeti singuri ce-i cu "filmele" astea in care vi se arata tot felul de lucruri ciudate. Si la care ati belit ochii toata viata, fara ca macar sa intelegeti de ce sunt facute, aceste "filme".

Vorbesc despre toate filmele pe care le-ati vazut in viata asta. Chiar si cele de desene animate.

(Pentru un "film" important, in care vi s-au spus adevaruri importante, au mai facut 200+ "filme" de umplutura si de adormit, ca sa-l camufleze bine. Sa se piarda in multime. Asa a mers pana acuma. - - - - - Nu are rost sa mai mentionez ca tot personalul de productie si actorii, sunt fiinte intunecate deghizate in oameni.)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sper ca apreciati ca pe pagina asta se spune lucrurilor pe nume si se merge pe adevar. Nu se compara cu paginile de cretini care fac pe "spiritualii" si iau cu copy-paste ce voma le varsa demonii pe asa zisele portaluri spirituale sau retele spirituale. Ei habar nu au ce e adevar si ce e minciuna, in ce gasesc ei pe internet. Inghit tot.

Si trebuie sa explic, ei fac asta fiindca nu pot scrie un text inteligent in care sa spuna ei ceva. Sa explice niste adevaruri. Habar n-au ce-i cu lumea asta. Tot ce "stiu" ei este citit sau copiat de pe internet. Nu ca le-ar stii ei insasi.

Iar cand vorbesti cu un cretin din asta, el iti spune ce a citit el pe internet. Cu aia incearca sa ti se suie in cap. Cu aia incearca el sa se dea drept "stiutor" la tine. Am observat ca toti fac la fel.

Iar cand intrebi unul, de ce iti spune tie neintrebat, ce a citit el pe internet ... sa-l vedeti ce fata face. E deranjat ca e demascat. El crede ca nu se stie ca si le-a copiat in cap de pe internet. Si ca de fapt nu sunt lucruri pe care le stie el. Le-a citit si el pe internet acum o luna sau acum un an si acuma cauta clienti, la care sa faca pe desteptul. Dar nu stie care sunt adevarate si care sunt minciuni. Ca in prostia lui, a inghitit tot ce a gasit pe internet.

E o mare diferenta intre din astia .. si unul care stie el insusi ceva. Si explica pe pagina lui.

Noroc ca aveti pagina mea, spre comparatie.

(Sper acuma sa nu ia cu copy-paste si de la mine si sa zica ca ei le-au scris. Ca sunt foarte parazitici "spiritualii" astia, care de fapt nu stiu nimica concret. Din fericire, pagina mea este codata anti-"spirituali". Deci daca isi copiaza in cap texte de pe aici, sa se dea stiutori cu ele, o sa le explodeze capul ! Pentru ca ii depaseste complet ce se intampla in lumea asta. Sunt prea inferiori, dupa cate am observat eu. Si nu au capacitate de perceptie pentru asa ceva, ii depaseste. Adevarul in doze mari, in ceea ce priveste lumea asta, ii nauceste. Ii scoate din minti si ii face sa se comporte disperat, aratandusi adevarata fata. Eu am ras mult pana acuma, vazand niste animale de crescatorie care fac pe "spiritualii". Si ce e mai haios, este ca ei nici nu realizeaza in ce hal sunt.)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hai, spor la trezire si nu mai fiti asa de Prosti. Ca rade toata galaxia de voi !


P. Radu Ernest - Lucrator Spiritual si Reformator de Realitate - - - 22.02.2013