DE CE ORGONE - text explicativ, la situatieAti fost crescuti, torturati si mancati aicea, exact ca niste gaini cu cap de om.

Iar acuma, dupa atata porcarie, fortele luminii au binevoit sa intervina, sa va salveze.

Iar salvarea voastra necesita si trezirea, din acest mediu (aceasta planseta) care simuleaza ca ar fi o planeta. Adica trezirea din ferma negativilor, mai pe scurt spus.

Si o componenta importanta a acestei treziri este trecerea de la energia negativa a fermei la ... energie pozitiva. Si ruperea legaturilor cu energiile negative ale fermei si cu energiile negative ale personalului si operatorilor fermei (fiintele intunecate deghizate in oameni, de prin jurul vostru).

Generatoarele Orgone, sunt convertoare pasive, cu cristal de quartz (cristal de stanca), care transmuta energiile negative in energie pozitiva. Au aparut prin ferma in 2001-2002 si de atunci, toti mai multi s-au apucat sa le asambleze si sa le promoveze.

Pentru victima pozitiva care se trezeste din acest cosmar, "planeta albastra", generatoarele orgone sunt esentiale. In locuinta, in vehicul, la locul de munca si purtate pe trup, sub forma de piesa mica cu agatatoare (medalion) sau piesa de buzunar.

Generatoarele Orgone sunt, momentan, cea mai ieftina si mai accesibila solutie pentru eliminarea negativitatii din voi si din mediul inconjurator, unde traiti si unde lucrati.

Ele schimba energia locului, din negativa in pozitiva.