CURENTE ORGONE

1. ARTISTII
Sunt cei interesati mai mult de latura artistica a acestei activitati. Combinatia de cristale cu pietre semipretioase, jocul de culori, proprietatile fiecarei pietricele, asezarea cat mai artistica in forma ...etc. Pentru ei este important sa arate cat mai bine, ca sa aiba cu ce sa se mandreasca pe la toate cunostintele si prietenii, sa ia ochii la necunoscuti cu ceva "cool" si "energetic", sa fie la moda. Sa aiba ce sa fotografieze, ca sa-si incarce pozele pe site si sa aiba cu ce sa uimeasca lumea. In realitate, multi dintre ei sunt suflete primitive, neevoluate, care nu pot avea si o viziune corecta asupra functionalitatii tehnice a unui generator orgone. Pe ei ii intereseaza doar sa arate cat mai frumos, cat mai artistic.

2. COMERCIANTII
Ca bisnitarii, iau din stanga si dau in dreapta. Nu-i intereseaza ce vand, profitul sa mearga !

3. CERCETATORII
Sunt cei care pasesc pe urmele lui Wilhelm Reich. Cerceteaza si modernizeaza tehnologia orgone, dand suflu industriei orgone. Majoritatea au laboratoare bine dotate si firme mari in spate.

4. SPIRITUALII POZITIVI
Sunt in general pozitivii care au inteles ca generatoarele orgone ii pot ajuta in procesul de ascensiune. Sunt cei care se pregatesc de ascensiune si se agata de orice mijloc pentru a inlatura negativitatea din viata lor.

5. CIRIPITORII
Sunt cei pe care-i stiti deja de 3-5 ani de pe forumuri, foarte activi in discutii, sfatuitori, iau rapid in primire pe toti interesatii de orgone, nu scapa pe nimeni. Unii vorbesc de parca ei au inventat tehnologia orgone. Tot pe forumuri si pe bloguri o sa-i gasiti si peste vreo 2 ani, fiindca ei sunt doar ciripitori, nu pot sa puna mana sa asambleze generatoare orgone. Ei doar paraziteaza activitatea celor care asambleaza.

6. ECOLOGISTII (gifters)
Au ca focus salvarea din negativitate a planetei. Ies pe teren, imprastie generatoare orgone in zonele afectate de negativitate. Sunt in general suflete avansate care au inteles ca una e gargara si poezia (vorba) pe forumuri si alta e fapta / activitatea orgone.

7. LUPTATORII SPIRITUALI POZITIVI (light warriors)
Sunt cei suparati pe intunecati (negativi). Folosesc generatoarele orgone pentru a duce o "lupta" cu intunecatii, fara sa-si mai dea seama ca generatoarele orgone nu sunt nicidecum niste arme iar activitatea lor este foarte departe de a fi o "lupta" cu intunecatii. Dar ei, acolo, in forul lor interior, sunt ferm convinsi ca prin orgone se "lupta" cu intunecatii. Pe ideea asta se bazeaza toata motivatia lor, pentru asamblarea generatoarelor orgone.

8. PROSTII
Sunt sufletele neevoluate, care nu prea inteleg cum se asambleaza un generator orgone. De asemenea, nu inteleg ce face un generator orgone. Dar ei se baga in seama, fac probe ... incearca sa-i imite pe cei avansati, in speranta ca intra si ei in "lumea buna".

9. PROMOTORII
Sunt cei care "apar" primii intr-o tara si incep sa promoveze orgone. Pentru aceasta tara, ati avut orgonite.ro din primavara 2007, acum transformat in orgone.ro. (I-am cedat lui Karl Weltz domeniul orgonite.ro pentru ca-i trebuia lui). Pe la mijlocul lui 2010 am lasat-o mai incet, pentru a permite si altora sa intre pe "piata" romaneasca de orgone, pentru ca aveam deja o pozitie foarte puternica si monopolizasem efectiv o mare parte din vanzarile de piese orgone din Romania. Dar acum stam mai bine, au putut sa se ridice si altii care asambleaza, cred ca avem deja 30-40 de persoane care asambleaza in permanenta in Romania. (Si desigur, foarte multi ciripitori si prosti, care fac joc de glezne pe tusa.)

10. VRAJITORII
Constienti ca totul e energie ... pentru ei, totul este energie. Asta-i optica lor. Suflete avansate. Ei insisi mari surse de energie si mari transmutatori de energii de tot felul, nu se abtin insa de la achizitiile de generatoare orgone pentru a face probe, in felul lor.

11. INCEPATORII
Sunt in general fosti ciripitori care au inteles ca nu mai "merge" doar cu vorbe, pe bloguri si pe forumuri. Au reusit sa-si stranga primele materiale si sunt la prima turnare in forme (asamblare). Din aceasta categorie se desprind apoi cei care merg in grupele descrise mai sus.

12. MILITARII
Studiaza articolele orgone, in special cele active, pentru a vedea ce uz pot avea in armata. Mana in mana cu cercetatorii si cu guvernele. Pentru ei totul trebuie sa aiba un uz militar, altfel nu-i intereseaza. (Multi negativi, in aceasta categorie)

13. VANATORII DE FANTOME
In special tineret, folosesc generatoarele orgone ca momeala, pentru a atrage fantome, demoni, ingeri, elementali si tot felul de entitati. Acestia cauta in special zonele cele mai bantuite, scufundate in negativitate milenara, unde plaseaza la inceput de noapte un generator orgone, inconjurat de mai multe camere video (discret mascate) care filmeaza scena in infrarosu si in diverse spectre. Daca totul merge bine, dupa vreo 2 ore, timp in care piesa orgone a transmutat destul negativitatea locului in energie pozitiva ... isi fac aparitia entitatile pozitive, care sustin si continua purificarea locului. Peste inca 2 ore .... entitatile negative se intorc, mai numeroase si hotarate sa recucereasca perimetrul. Incepe lupta interdimensionala si de multe ori prabusitii "scapa" si in spectrul camerelor, realizandu-se astfel filme / secvente de colectie, destul de interesante.

14. AJUTOARELE DELFINILOR
Sunt cei care arunca in ocean generatoare orgone. (Multi telepati si in bune relatii cu Natiunea Cetaceeana) Delfinii vin, iau piesele orgone si le duc sa le amplaseze pe unde au si ei nevoie. Tot aceasta grupa mai face si activitati ecologice (gifting) in zonele terestre, dar prioritatea lor sunt delfinii.