CUM MA PUTETI AJUTA (!)(NU ma deranjati, daca nu sunteti pozitivi superiori. Pagina mea (situl asta tot), se adreseaza pozitivilor superiori. Daca nu corespundeti, nu va bagati in seama.

Ca sunt satul pana peste cap de toata porcaria asta de "lume" si de gunoaiele bipede din ea.)

_______
_______

Caut grup pozitiv, la care sa cer azil, in vederea evacuarii de pe planseta. (exclus "Federatia Galactica", ca acestia m-au suparat rau de tot.)

Cine doreste/poate sa ma ajute, va rog sa ma contactati: multiplicator@yahoo.com / tel 0722 500 777.

_______
_______

Dati-mi comenzi de generatoare orgone, asamblez saptamanal piese de interior, piese de perimetru, piese de buzunar, medalioane orgone. Costa 25-45 LEI/buc. La piesele de perimetru / de teren fac reduceri, la comenzile de 10+ bucati.

Acuma, nu cred ca e o problema, sa va luati 20-30 de generatoare orgone, la cati bani ati dat pe prostii la viata voastra si nu v-ati ales cu nimic.

Ma mai puteti ajuta oferindu-mi cazare, daca aveti hotel, motel, pensiune, casa sau cabana la munte sau intr-o zona linistita. Chiar si pe litoral pot sta iarna, ca e pustiu si linistit. Caut locuri pe unde sa stau, sa dorm cat mai mult, sa ma refac si sa ma repar.

(O casa pe la munte, sau o cabana, care sta nefolosita, mi-ar place. Daca mi se pune la dispozitie asa ceva, din cand in cand, ar fi super. Eu nu ocup decat o camera, sunt o persoana foarte singuratica.)

Contacte cu persoane care vad aura, simt energii etc. Sau care pot filma si fotografia aura, etc. Imi trebuie, ca sa incercam sa filmam si sa fotografiem campul orgone, atat la piesele de interior cu fier + cupru cat si la piesele de teren, cu fier + aluminiu.

Un detector de ioni, imi trebuie. Chiar si cu imprumut, sa fac masuratori la cateva piese orgone. Si sa filmez masuratorile, sa incarc video pe site.

O autorulota, m-ar bucura sa-mi doneze cineva. Cat mai mare.

Un container tip birou, din cele de 5,5-6m lungime imi mai trebuie, sa-mi amenajez atelierul orgone. (Am foarte multe lucruri si materiale vechi, ce tin de acest hobby, stranse de-a lungul anilor. Si mi se amesteca, cu lucrurile personale, in locuinta. Vreau sa separ "serviciul".. de locuinta.)

Un spatiu la dispozitie, din cand in cand sau permanent, in Bucuresti. Sa fac "orgone workshop" cu cei interesati de acest hobby. Si sa am unde sa stau de vorba cu ei. (Am pierdut foarte multi incepatori pana acuma, fiindca nu am avut unde sa-i instruiesc.)

Un laptop imi trebuie, pentru ca al meu s-a stricat complet. Chiar si ceva mai vechi, folosit, imi prinde bine. Un monitor de calculator, mai am nevoie. Si un calculator, daca se poate.

O imprimanta color, un scanner. O tastatura alba, cu tasta enter mare, noua daca se poate. De asemenea, o unitate de scris discuri, preferabil Asus.

(Eu am tot fript calculatoare si laptopuri din 2008, de cand va tin situl asta. Acuma, ... ar fi cazul sa mai contribuiti si voi. Este singurul site din tara asta facut pentru voi, pozitivii superiori. Si pana acuma nu am primit sprijin de la nimeni. Nu mi-a dat nimeni nici macar un scaun de birou, sau sa ma ajute cu ceva.)

Un birou de marime medie, imi mai trebuie. Si cateva scaune. Un aspirator.

Coli A4 albe si galbene. Coli A3 albe. Discuri DVD Verbatim si plicuri pt discuri. Role scotch, pungi negre de gunoi si toata gama de consumabile de birou.

(Eu mai am niste carioci vechi, niste pixuri cu pasta intarita si tot felul de vechituri, sedimentate de-a lungul anilor. Vreau sa fac curatenie, sa arunc tot .. si sa-mi amenajez un birou nou, sa pot lucra, sa promovez orgone si sa stau pe internet, sa lucrez la situl asta. Sa am un birou la care sa pot sa lucrez, mai exact. Ca nu am, momentan stau pe niste improvizatii si nu am conditii de lucru.)

Un aparat foto mai performant, sa fotografiez productia orgone. (Ca eu am o camera Nikon mai modesta si invechita, din aia de 350 LEI si nu sunt multumit de pozele facute cu ea, imi pierd vremea.)

Un telefon mobil, din cele mici, cum erau acum 10-12 ani. Cu clapa sau simplu. Genul micut, de buzunar. (Nu suport telefoanele mari, cu "touch" din ziua de azi. Mai ales ca au radiatia negativa cu mult mai puternica decat cele vechi. .... Eu am un astfel de telefon, samsung sgh-x160, dar l-am scapat pe jos de cateva ori si are acum probleme de functionare, se stinge in timp ce vorbesc la el.)

Tricouri si camasi marimea L.(nu negre) Cine are fabrica sau afaceri in industria textilelor, ar putea sa-mi dea si mie cateva tricouri si camasi. ..Oricum, nu cred ca o sa le port mult, doar e sfarsit de lume.

Hartii colorate ("bani") pentru cristale, rasina, pirita si malachita, tevi de cupru, turmalina, foite de cupru si alte materiale si consumabile necesare in asamblarea generatoarelor orgone. Eu acuma nu mai am un stoc de materiale proaspete-recente, cum aveam in anii trecuti. Trebuie sa cumpar foarte multe lucruri. .... Ceea ce am.. sunt foarte multe vechituri, tot asa, sedimentate de-a lungul anilor, pe care trebuie sa le iau la mana, sa vad ce arunc si ce mai tin. Asta-i situatia. Daca pe mine, 9 ani, nu m-a ajutat nimeni ... normal ca s-a ajuns aici.

Cabluri electrice vechi, am nevoie, ca sa nu mai cumpar de noi. Ca eu tai cu foarfeca litele din cabluri, este o parte din materialul pe care il pun la generatoarele orgone pe care le asamblez saptamanal.

________
________

(ultima modificare: 15.04.2016)


P. Radu Ernest - Lucrator Spiritual si Reformator de Realitate