CRESTE DISTANTACreste distanta dintre negativi si pozitivi, creste distanta dintre sufletele avansate si primitivi. Este ca o prapastie care s-a cascat si distanta creste pe zi ce trece.

Prostilor (primitivilor) li se spune pe fata ca sunt Prosti, iar acestia nu mai au acces la anumite cercuri si grupuri ale sufletelor superioare pozitive, care au avans in fata lor ani-lumina si multe milioane de ani galactici. Sunt respinsi de catre aceste grupuri, reprezentative pentru cele mai avansate civilizatii prezente aici.

Iar la negativi, negativii superiori nu ii mai sprijina si nu ii mai tin in spinare pe negativii inferiori, fiindca incepusera sa-i paraziteze chiar si pe ei. Negativii superiori isi cunosc foarte bine "marfa" si ii resping, pe acesti inferiori.

Negativii (rasele intunecate) sunt demascati pe zi ce trece si nu le mai merge sa faca pe pozitivii si sa se strecoare printre pozitivi. Oile i-au vazut pe lupii camuflati in straie de oaie. Creste numarul de divorturi, creste expunerea negativilor, creste distanta dintre negativi si pozitivi pe zi ce trece. Creste numarul celor care parasesc orasele si se refugiaza in natura, deoarece i-au perceput si depistat in sfarsit, pe intunecatii care stapanesc si controleaza aceste orase.

Adevarul, guverneaza cresterea distantei dintre negativi si pozitivi, dintre avansati si primitivi. Si acest proces, "CRESTE DISTANTA", face parte din reformarea realitatii si revenirea la lumina a acestei lumi.

In general, se reaseaza fiecare la nivelul lui si acolo unde-i este locul. Dupa valoarea si polaritatea fiecaruia. Balul mascat a luat sfarsit.


P. Radu Ernest - Lucrator Spiritual si Reformator de Realitate - 20.11.2012