CLARIFICARINu este "global" procesul de reformare a realitatii pe planseta, conform mecanismelor descrise in capitolul "MECANISME REFORMAREA REALITATII" de pe pagina mea. In unele zone (tari) nici nu a inceput, in unele zone este complet blocat si negativii locali se opun (tarile cu razboi si nebunie sociala), in unele zone merge foarte bine si situatia este suficient de curata (islanda, hawaii, romania), iar in alte zone deabia a inceput acum (mexic si alte tari unde au inceput primele demonstratii).

Deci mai avem, pana sa zicem ca este un proces "global", cu o aliniere si o sincronizare a tuturor lucrarilor zonale.

Noi, cu zona noastra geografica, ne aflam in grupa de varf, a tarilor care au avans si bune rezultate in procesul de reformare a realitatii. Ati observat ca "romania" a fost ferita de prabusire economica, razboi sau alt fel de izbucniri neplacute si isterie, cum ati vazut ca se intampla prin alte tari.

Administratia Spirituala a acestei plansete este extrem de prezenta in zona geografica numita "romania", tara noastra. Cei care doresc sa se informeze pot afla in ziua de azi despre Autoritatile Spirituale care au activitate aici, despre reformarea realitatii, despre grupurile si organizatiile negativilor si pozitivilor, despre facerea viitorului in aceasta tara - ceea ce afecteaza toata aceasta lume. Este o zona geografica de maxima importanta din punct de vedere spiritual si nu numai.

Despre anunturile oficiale, acum cateva clarificari. Deci nu se pot face "global", tocmai din motivele descrise mai sus. In unele zone nici macar nu a inceput reformarea realitatii, locuitorii sunt inca in intuneric si dorm cu ochii deschisi. A le face acum anunturile oficiale ar fi un soc pentru ei si ar putea impinge la haos aceste zone. Deci mergem asa cum am mers pana acum, usor-usor si cat mai linistit si civilizat cu reformarea realitatii. Tarile care au deja avans mare, arata ca se poate si sunt un bun exemplu (de urmat acum) si pentru restul lumii.

Despre aterizari, acum cateva clarificari. Deci s-au facut, se fac si se vor face aterizari de nave ... la fel cum s-au facut si pana acum. Se stie din vremuri stravechi de aterizari de nave, de la tot felul de grupuri. Nu este nimica nou. Doar ca acum, la sfarsit de lume, acestea sunt foarte multe, fiind multe cele care tin planseta in carantina si foarte multe si cele venite sa ii ia acasa pe ai lor, care au vietuit pana acum in aceasta lume. Tocmai de aceea sunt camuflate, fiind atat de multe ar fi un soc sa le vedeti deodata pe toate. Cerul este absolut arhiplin de nave la ora asta, la fel ca si imprejurimile planetei. Cele din 3D stau camuflate si aterizeaza. Cele din 4 si 5D, nu le puteti vedea oricum. Sunt si extrem de multi observatori, reformarea realitatii pe aceasta planeta este un spectacol rar, urmarit in direct de foarte multe civilizatii. Deci ... incet-incet, veti vedea din ce in ce mai multe nave pana va obisnuiti si reveniti la realitate, din basmul in care ati dormit pana acum. Si sa nu va asteptati ca toate vor ateriza pe sol, asa cum face un elicopter folosindu-si trenul de aterizare. Este suficient sa se lase mai aproape de sol si veti vedea ceva gen "scari rulante holografice" ca apar si coboara pana la nivelul solului, sau va apare brusc o "alee printre flori" care duce in sus pana la intrarea in nava respectiva. Deci nu este vorba de aterizari asa cum credeti, nu vor atinge solul. Iar alt aspect este marimea lor. Deci sunt imense, in comparatie cu avioanele si elicopterele cu care v-ati obisnuit pana acum. Sunt foarte mari si tocmai de aceea multe vor ramane mai sus, veti putea ajunge la ele cu liftul holografic. .... In tara noastra, cam tot ce a aterizat in ultima vreme a stat camuflat (invizibil). Prin aterizare intelegandu-se chiar si o apropiere la 500m de nivelul solului.

Despre asteptare, acuma cateva clarificari. Deci care ati cazut profund in boala asta a asteptarii, va sfatuiesc sa va reveniti urgent. Nu mai asteptati. Traiti-va clipa fericiti si fiti cat mai veseli si mai optimisti. Vedeti-va de existenta voastra, nu mai fiti atat cu ochii pe altii si nu mai asteptati totul de la altii. Este o boala grava. Si in zona noastra geografica, foarte multi asteapta si nu fac nimic ... findca sunt obisnuiti sa faca altii totul pentru ei.

Aveti incredere in viitor, este bine.

br<>P. Radu Ernest - Lucrator Spiritual si Reformator de Realitate - 23.10.2012