CEATA SI INTUNERIC - material pentru Prosti (dar pot citi si ceilalti)Asa, acuma despre stadiul mental al Prostimii cu trupuri de om. Dupa ce i-am descris detaliat prin materialele de pe pagina mea, acuma sa explic despre stadiul lor mental, numit in termeni de specialitate, "ceata si intuneric".

Eu nu sunt un suporter, sa incurajez omenirea (segmentul de Prosti si animalizati) sa se trezeasca si sa-i fie bine. Ati vazut ca la fotbal, suporterul incurajeaza echipa, se duce la meciurile echipei etc. Deci nu, eu sunt aici ca sa fac lucru spiritual si sa reformez realitatea. Nu sunt un suporter al celor care sunt Prosti, ignoranti, la nivel subanimalic .... si de aceea isi revin la realitate (se trezesc) foarte lent.

Ca lucrator spiritual insa, care merg pe lumina si pe adevar, le asigur conditiile cele mai bune, spunandu-le adevarul. Multi au recunoscut ca pagina mea a fost "pagina lor de trezire" si o viziteaza in continuare, considerand-o una din cele mai tari pagini romanesti, de reformare a realitatii, din 2007 incoace.

Pagina asta este o baterie de adevar, de la care se alimenteaza foarte multi nevoiasi, aflati acum in proces de trezire.

(Nici nu pot sa lucrez altfel, decat pe adevar. Eu nu am stilul ... "adevarurilor partiale", ca altii. Sau alt stil. Am mai zis, lucratorii spirituali au stiluri diferite de lucru.)

Dar marea majoritate a Prostilor, sunt scufundati mental in ceata si intuneric. La ce sa te astepti, de la niste animale de crescatorie ... clonate si ras-clonate pe aici, prin ferma asta de oameni ..? Nu au rationament nici cat sa-si puna la punct (indrepte) existenta. Ce sa mai zic .. sa inteleaga ei ce scrie pe o pagina ca a mea. Este si diferenta de ani-lumina, dintre ei si un suflet avansat ... care se traduce in multe milioane de ani galactici (nu terrani) avans. E normal sa nu inteleaga, sau sa priceapa mai greu, din ceata si intunericul in care inca traiesc ei.

De aia ziceam, ... ca eu nu sunt suporterul unora obisnuiti sa traiasca in ceata si intuneric. Din care ceata si intuneric, singurele lor sclipiri de "lumina" sunt: plata facturilor la zi, vinuri bune sau alte bauturi foarte bune, un ceas la mana cat mai scump, tigari cu marijuana si trabucuri fine, pastile de lungit penisul, parfum cat mai scump, silicoane pentru sani, o bratara de aur, mobila cat mai scumpa, lantisor de aur si alte podoabe, haine cat mai elegante si mai scumpe, automobil smecher model cat mai nou si mai de lux, sold de card cat mai gras, cocaina heroina pastilute si alte bunatati, o vila cu piscina si terasa cu bar, copii la care sa lase mostenirea, un yacht comandat dupa catalog, un elicopter, o amanta sau un amant secret, un pistol cu amortizor sau alta arma, trupul cat mai lucrat la sala si eventual muschii cat mai mari, un restaurant sau un cazino, un laptop cat mai nou, un telefon mobil de ultimul tip, o afacere care merge bine, un hotel in proprietate, etc.

Cam astea sunt... singurele lor sclipiri "de lumina" din ceata si intunericul vietii lor. Adica, ce vreau sa spun... NU II INTERESEAZA viata din punct de vedere energetic si spiritual. Nici nu se gandesc la asa ceva. ..... Iar marea lor majoritate nu au plantat un copac la viata lor, sau sa faca vreun bine acestei lumi. Ii intereseaza sa aiba ... sa aiba si iar sa aiba lucruri, obiecte. Si cu cat au mai multe si mai valoroase, cu atat se cred mai valabili, mai valorosi. Confundandu-se pe ei insisi cu obiectele pe care le detin si traind prin ele. Ei cred ca ei sunt, ceea ce sunt, prin lucrurile si obiectele pe care le au. NU II INTERESEAZA viata din punct de vedere energetic si spiritual. Nici nu se gandesc la asa ceva.

Este si motivul pentru care extraterestrii nu sunt incantati sa aterizeze pe aici public si sa intre in contact cu oceanul de Prosti al acestei ferme. Ii considera animale. Au tehnologie de sondat si de masurat constiinta ... si stiu exact care este situatia cu populatia acestei plansete.

Asta nu inseamna insa ca nu vor ateriza in masa si ca lumea asta nu revine la lumina. ... Aterizarile au loc deja, din ce in ce mai numeroase iar lumea asta se lumineaza si isi revine pe zi ce trece.

Problema este cu populatia ei, in special cu "generatia ceata si intuneric", cum li se mai spune. (Locuitorii din "La La Land", Lumea Prostilor.)

Adica, sa aprofundez putin problema: avem acuma internetul - unde aflii imediat de toate, a aparut "david icke" care se zbate sa mai inlature ceata si intunericul, s-a aflat din nou de reptilieni si de rasele negative camuflate in oameni, in Tara Neagra s-a facut "descoperirea din bucegi", nu-i seara sa te uiti pe cer si sa nu vezi macar o nava necamuflata, la noi a aparut "radu cinamar" care si el se zbate sa mai inlature ceata si intunericul, la televizor se promoveaza uriasi, ..... se simte si in aer ca se intampla ceva, ...... SI PROSTII NOSTRI TOT DUPA BANI, YACHTURI, VILE, MASINI, CEASURI SI VINURI stau. Tot dupa razboaie, afaceri, trafic, aventuri sexuale, jocuri de noroc, meciuri sportive, ceasuri rolex si alte prostii stau.

Si ce e mai rau, sunt vazuti de sus, in ce hal de prosti, ignoranti, redusi si animalizati sunt. Toata Administratia Spirituala e cu ochii pe ei, de vreme buna.

Este vestita aceasta ferma de umanoizi, ca fiind o locatie inzestrata cu o magie speciala: te prosteste in termen record, reducandu-te la nivel de animal si chiar mai jos.

TOTI lucratorii spirituali mai de valoare, au inceput acuma sa faca publice si sa explice astfel de subiecte. Fiindca nu pot lucra altfel, trebuie sa mearga pe adevar. In situatia de fata, adevar = lumina. Deci nu mai sunteti pe vremea cand va cumparati o carte de "david icke" sau de "radu cinamar" si va intrebati cine sunt animalizatii, ignorantii si decazutii la care se refera acolo .... Acuma TOTI vorbesc si vor vorbi despre asta.

In alta ordine de idei, sunt prin jurul plansetei nave 5D, de la civilizatii foarte respectabile, venite sa ii ia acasa pe ai lor. Reprezentantii acestor grupuri sunt foarte jenati si nu vor deloc sa discute situatia si ce s-a intamplat cu ai lor in sejurul pe care si l-au petrecut aici. (Cum au decazut si cum au ajuns la nivel de animale.) Pur si simplu nu vor sa comenteze, vor doar sa se termine mai repede circul de aici si sa ii ia pe ai lor acasa, sa plece de aici.

Asadar, mai Prostilor... vedeti ca pana la urma s-a spart buba. Adevarul a iesit la iveala, despre voi. Adica ati aflat pana si voi in ce hal de decadere sunteti. Si nimeni nu mai e obligat sa se abtina sa vorbeasca despre asta.

Salut Prostilor !


P. Radu Ernest - Lucrator Spiritual si Reformator de Realitate - 15.01.2013