CE AVETI DE FACUT



1. Rupeti sau limitati legatura cu fiintele intunecate deghizate in oameni, din jurul vostru. In unele zone, sunt 50% din toti cei de prin jurul vostru. La servici, printre vecini, in familie, printre prieteni etc. Sunt 50%. Sunt intr-o continua prefacatorie cu voi, aceste fiinte. Si ati simtit asta. Dar nu intelegeati de ce, fiindca nu stiati cine sunt ei si ca sunt atat de multi. Acuma ati aflat asta, de pe pagina mea.

Daca stati la oras, e grav de tot, sunt peste tot in jurul vostru. Ar trebui sa vindeti ce aveti si sa va mutati intr-o zona mai izolata, sa nu mai vedeti asemenea specimene.

E sfarsit de "lume", chiar nu trebuie sa stea ei cu botul pe voi, sa va manance pana si in aceste zile atat de importante pentru voi.

Multi dintre ei sunt.. monstrii deghizati in oameni. Altii sunt morti, adica strigoii vii, deghizati in oameni. Altii sunt vampiri, licani si tot felul de animale, lighioane si jivine intunecate deghizate in oameni. Altii sunt demoni in forma umana. Altii sunt tot felul de paraziti, deghizati in oameni. Altii sunt reptoizi, deghizati in oameni, etc.

Iata cum arata unii reptoizi, de exemplu, care fac pe oamenii cu voi, zi de zi:

https://www.youtube.com/results?search_query=reptilian+shapeshifter

https://www.youtube.com/watch?v=tq1SgXIKI3U

https://www.youtube.com/results?q=reptilian+race&sp=SADqAwA%253D

Nu va mai spun si.. cum arata si ceilalti, deghizati in oameni, de prin jurul vostru. Sunt peste tot, in jurul vostru. Sunt foarte multi.

Voi nu-i percepeti fiindca v-au obisnuit cu ei. Si se prefac foarte bine. Iar un alt motiv este ca nu puteti concepe ca ar fi asa de multi si situatia ar fi asa de groaznica. Sunteti blocati sa credeti, asa ceva.

Si nu e numai cu ei, problema. Toata aceasta "lume" este falsa. Si este folosita impotriva voastra.

NU EZITATI acuma, sa le spuneti ca a sosit momentul sa iasa din viata voastra, celor care inca va deranjeaza si va stresseaza. Respingeti-i ferm si feriti-va de ei. Detasati-va si desprindeti-va de ei.

Ei cauta sa fie mereu in contact cu voi, mereu calare pe voi. Sa stie ei tot ce faceti si ce ganditi. Sa va stie ei toate intentiile si tot ce miscati. Sa interactioneze cu voi in continuu. Sa nu va scape o zi.

Respingeti-i ferm si aparati-va sau feriti-va de ei. Nu-i mai lasati sa va zica voua ce si cum, nu le mai dati acces la fiinta voastra. Evitati-i pe cat posibil. Mai ales, nu-i mai lasati sa va caute, sa va intrebe ce faceti si sa vina pe voi, sa va deranjeze. Este foarte important sa va detasati de toti astia. Sa rupeti complet legatura cu ei. Chiar nu au ei ce sa va spuna sau sa va invete. Poate doar prostii si minciuni. ... Iar majoritatea lor va cauta ca sa va faca rau, nu bine.

Va cauta ca sa va absoarba energia.

Va cauta ca sa va incleieze, sa va tina pe linia lor de realitate, ca sa va manance incetul cu incetul. Sa va consume.

Nu le mai permiteti sa va caute, sa va intrebe ce faceti, sa se agate de voi.

________

________

2. Luati in considerare, indicatiile din MANUALUL SUPRAVIETUITORULUI URBAN POZITIV, de pe pagina mea.

Este unicul manual de acest gen care v-a fost facut si pus la dispozitie, in zona asta geografica.

Vedeti ca toti "spiritualii" astia de pe aici nu v-au facut asa ceva si era foarte important si necesar. Mai ales ca e sfarsit de "lume" si sunteti in situatia dificila in care va aflati.

Cam freaca menta aiurea, "spiritualii" astia de pe aici sau poate ca sunt si ei, fiinte intunecate deghizate in oameni.

________

________

3. Vindeti toate lucrurile in plus, toate "comorile" stranse. Nu o sa va mai trebuie. Asta e ultima voastra viata in aceasta "lume". Si pentru multi dintre voi, probabil ultima viata in forma umana. Daca asta p-aici se poate numi viata....

Trebuie sa va cresteti flexibilitatea si mobilitatea. Sa va descurcati in caz de cutremur mare, in caz ca se inchid magazinele si bancile, in caz ca nu mai e curent electric. Si in caz ca nu mai e apa de baut.

Vindeti-va urgent casa daca este veche si se poate narui la cutremur. Vindeti-va apartamentul daca este la bloc, ca oricum nu veti mai putea trai printre fiintele astea intunecate si oricum, riscati sa va prinda un cutremur mare in el.

Luati-va o rulota din aia mare, de 6-7m lungime (sunt ieftine, cele la mana a doua), sa aveti mobilitate. Si este bine sa plecati cu ea de pe acum, intr-o locatie cu apa de izvor si cat mai multa liniste.

Daca stati in oras, agatandu-va de ce casa aveti sau ce apartament aveti.. sunteti morti.

E mai sigura si o pestera la munte, decat un apartament intr-un oras.

Nu va spun ce urmeaza, dar este la mintea copiilor.

________

________

4. Faceti-va provizii de hrana, sa aveti ce manca 2-3 luni. Si mutati-va langa un izvor, sa aveti apa.

Trebuie sa va descurcati in caz de cutremur mare, in caz ca se inchid magazinele si bancile, in caz ca nu mai e curent electric.

________

________

5.Opriti-va vocea din cap. Este foarte important asta.

Si fortificati-va prezenta, claritatea, atentia.

Existati in prezent, pe linia de realitate a creatiei, in lumina.

Statul in prezent e fereastra voastra de iesire de aici. Portita de iesire, pe care o cautati demult.

Asta-i fereasta. De iesire, din gunoiul inconjurator si falsul inconjurator. De iesire din crema asta de rahati si din rahatul gros, ce este aceasta "lume".

Inca sunteti sub vraja programului care va ruleaza cuvinte prin cap, ca o voce. Este o strachina ruginita. Lasati-o sa cada din voi la gramada de fier vechi, care este toata aceasta lume. Este o parte din tot acest gunoi, din jurul vostru. Acest program, pe care vi l-au instalat fiintele intunecate. Alaturi de alte programe.

(De inhibare, de incuiere, de modestie, de prostie, de negativizare, de innebunit, de masturbare, de masochism, de indiferenta si neatentie, de supunere, de acceptare, si asa mai departe. Deviez de la subiect, daca incep sa scriu despre programele puse in voi de astia.)

Va indic sa recititi ce am scris mai sus, ca sa nu mai repet. Asta este cea mai importanta treaba, de facut, pentru voi, acum. Statul in prezent.

Daca aveti apartament la bloc sau casa in oras, e o locuinta inutila. Vindeti cat inca mai puteti.

Trebuie sa intelegeti ca una este exersatul statului in prezent cand inca esti printre fiinte intunecate deghizate in oameni... Si alta este exersatul statului in prezent cand esti intr-o locatie unde nu esti deranjat de acestia.

Daca inca nu stiti cum sa stati in prezent, vedeti ca explica foarte detaliat "ron amitron" si "eckhart tolle".


08.02.2017