BISERICABiserica - Este o porcarie intunecata.

Toate bisericile sunt create de fiinte intunecate deghizate in oameni. Scopul lor este sa va controleze si sa va fure sufletele si spiritele, sa va ia. Sa va recolteze.

De aia sunt atat de multe. Fiintele intunecate au avut mare grija de asta, sa aiba cu ce sa va recolteze. Bisericile sunt ca niste aspiratoare de suflete si spirite.

Si diverse rase si grupuri intunecate, si-au deschis.. bisericile lor.

Chestia asta, numita "biserica" este unul din mijloacele de baza al acestor criminali, prin care va extermina, incetul cu incetul, unul cate unul.

Aproape toti "popii" si personalul din biserici sunt demoni, reptilieni si alte fiinte intunecate deghizate in oameni.

Crucea este un simbol negativ, pentru distrugerea oamenilor / umanitatii. Nicidecum ceva sfant. Nu va mai atarnati cruci de gat, nu mai stati cu cruci in casa, eliminati crucile din viata voastra si nu mai priviti cruci.

Omul rastignit, torturat pe cruce, vi-l tot baga in ochi si vi-l impun, ca sa va obisnuiasca cu ideea ca sunteti distrusi aici. Ar trebui sa eliminati toate aceste cruci cu omul torturat si in agonie, puse peste tot ca sa le vedeti obligatoriu.

Trupurile folosite la vietuit se incinereaza dupa folosinta, nu se lasa asa... sa genereze negativitate. Nu-i mai lasati sa puna gheara pe spiritele, pe sufletele si pe trupurile voastre.

Nu ii mai lasati sa va proceseze. Nu mai faceti ce vor ei.

Nu-i mai lasati sa va prosteasca, ca daca nu faceti cum zic ei.. o sa ajungeti in iad. Nu le mai dati atentie, nu va mai uitati in gura lor.

Si evitati culoarea: negru. Nu trebuie sa va fie bagata aceasta culoare in existenta, sub nici un pretext. In viata voastra nu aveti nevoie de negru si nu trebuie sa existe aceasta culoare. Nu-i mai lasati sa v-o impuna atat, sub orice pretext.

Au trimis si pe mine, cativa "preoti", sa imi fure spiritul, acuma ii extermin. Si pe ei si pe cei care i-au trimis pe mine.

Doar lucrez aici... :)

Si astia oricum, nu au "leac" - decat exterminarea.

Biserica este unul din cele mai criminale mijloace prin care va proceseaza astia, apoi maternitatea, spitalul, gradinita, scoala generala, liceul, facultatea etc. Sistemul include si farmacia, sala de jocuri, supermarketul, clubul de noapte, sala de cinema, cazinoul, bet cafe-ul, stadioanele, mall-urile, oficiile postale, etc.

Totul este aici impotriva voastra si creat sa functioneze pentru distrugerea voastra, bazat pe minciuna si crima.

Tot ce va fac astia e o crima continua.

Nu aveti ce sa cautati in biserica. Este o institutie criminala operata de negativi.

Nu ardeti lumanari. Este un ritual negativ / malefic. Mai ales pe langa trupul uzat din care pleaca / iese cineva care va este drag. Si nici nu este sanatos, pun substante impotriva voastra, in ceara. D-aia ard atatea lumanari in biserica, cand este lume, ca sa se asigure ca oamenii inhaleaza din plin.

Nu ardeti lumanari in casa. Nu este deloc sanatos sa trageti in plamani ce rezulta din ceara arsa, plus substantele dedicate voua, puse in ea.

Nu tineti in casa carti bisericesti si nu cititi asa ceva. Sunt mijloace de programare si au coduri in ele. Chiar si nefolosit, nu e bine deloc sa aveti un astfel de obiect in casa. Are energie negativa, e ca un convertor-amplificator-generator de energie negativa si va trage / va tine pe o linie de realitate intunecata. Sunt negre pentru ca asa functioneaza cel mai bine, alta culoare le-ar ingreuna functionalitatea si randamentul.

Nu ii primiti in casa pe acesti actori in straie negre, care fac pe sfintii cu voi. Toti acesti "popi" si personal bisericesc.

Nu ii lasati sa se apropie de voi si nu vorbiti cu ei.

Nu le permiteti sa va faca semne cu mainile de la distanta si sa va adreseze "binecuvantari". Intoarceti-le spatele. Iar daca insista, vin pe voi si va deranjeaza, aparati-va !

Aruncati toate obiectele primite de la ei, daca aveti asa ceva.


06.03.2018