ATENTIE POZITIVI ! - material pentru pozitivii care au cumparat de la mine piese orgone, din 2008 incoace, dar si pentru ceilalti pozitivi, care sunt la nivel de animale, marea majoritate.Nu e suficient sa aveti camp orgone in locuinta si sa purtati o piesa orgone 24/24, pentru a deveni mult mai pozitivi, pentru a va ridica vibratia si pentru a absorbi energie pozitiva.

Este o problema, cu alimentele si bauturile pe care le procurati din comert. De asemenea cu otravurile evidente pe care le inghititi, consumand cafea, zahar, tigari, bauturi ce contin alcool, ciocolata etc. Trebuie sa intelegeti, toate bauturile si alimentele din comert va sunt furnizate, inca, de negativi. Iar acestia, inca pun substante in ele, conform cu functionarea acestei culturi de clone, din aceasta renumita ferma de oameni. NU sunt alimente sau bauturi, asa cum credeti voi, ci sunt mijloacele prin care vi se administreaza aceste substante. Asa cum vitelor si gainilor li se mai pun in apa si furaje anumite substante, hormoni etc. Voua vi se pun aceste substante in alimentele si bauturile pe care vi le procurati din comert. Apa de la robinet, apa de dus si apa plata sau minerala din comert, de asemenea sunt mijloace prin care vi se administreaza aceste substante.

Vorbesc despre niste substante extrem de eficiente, testate indelung in crescatorii de umanoizi. Aceste substante sunt foarte cunoscute, nu sunt ceva nou sau ceva ce se gaseste doar in lumea asta. Ele sunt unul din principalele mijloace de manipulare si de tinere sub control al umanoizilor din aceasta ferma.

Substante docilizante speciale pentru prostit treptat, substante pentru accelerarea imbatranirii, substante pentru stimularea cancerului si a foarte multor alte boli, substante pentru reducerea fortei fizice, substante pentru scaderea in inaltime, substante pentru reducerea memoriei, substante pentru reducerea si inhibarea vointei, substante animalizante si de stimulare sexuala, substante pentru innebunit, substante pentru sporirea nervozitatii, substante pentru distrugerea glandelor care asigura clarviziunea, telepatia, intuitia, comunicarea interdimensionala si alte functii considerate "paranormale", substante pentru scaderea vibratiei, substante pentru inhibarea curajului si initiativei, substante de negativizare etc. Lista e lunga. E vorba de substante testate si folosite milioane de ani, in crescatorii de umanoizi. Sunt foarte eficiente.

La care se adauga drogurile si otravurile care vi se dau "pe fata", adica tigari, alcool, zahar, cafea, ciocolata etc.

Trebuie sa renuntati la toate acestea, daca vreti sa deveniti pozitivi, si sa lipiti energia pozitiva din jurul vostru. Plus la plus trage si plus pe plus lipeste. Deci trebuie sa fiti un PLUS dumneavoastra intai, pe urma sa aveti pretentia sa beneficiati de campul orgone in care stati. Da, trebuie sa renuntati urgent la astea mentionate mai sus, inclusiv la a mai manca mortaciuni.

V-am mai dat informatii, ce sa faceti, in capitolul "MANUALUL SUPRAVIETUITORULUI URBAN POZITIV", de pe pagina mea.

Ce vreau sa spun, prin 2007-2008 era prea dur subiectul cu ferma de oameni pentru multi. Am incercat sa explic la cativa si am simtit la toti ca ii imping spre sinucidere, daca continui sa le dau informatia deodata. Erau foarte speriati. Unu chiar mi-a zis ca banuia inca din copilarie ca asta e de fapt o imensa ferma de oameni. Si iata ca suntem in septembrie 2012 deja, s-a rasuflat subiectul, este informatie publica de ceva vreme, dar oamenii (pozitivii) inca nu cred ca este adevarat. Sunt obisnuiti sa creada numai minciuni, adevarul nu-l pot percepe inca. Probabil si de la substantele care li se administreaza de catre negativi pe toate caile posibile si inca din prima zi de viata (incepand cu ...injectia de "imunizare").

Si bineinteles ca tot pagina mea este prima din zona asta geografica (pe nume stravechi "tara neagra" - pe numele de azi "romania") care va explica despre acest subiect. Tot aici ati vazut primele filme cu reptilieni camuflati in oameni si care au probleme la camuflaj, tot aici ati vazut primele filme cu demoni care isi schimba forma in oameni, tot aici ati putut sa cumparati si primele voastre generatoare orgone, tot aici ati putut sa gasiti documentatie foarte importanta pentru trezirea dumneavoastra, tot aici ati citit prima data despre "lucrator spiritual" si despre "reformarea realitatii", tot aici ati vazut prima oara cum arata un manual pentru supravietuitorii urbani etc. Pe aceasta pagina ati inteles (care sunteti inteligenti) ca se reformeaza realitatea.

Tot pe pagina asta ati aflat ca sunteti considerati animale si ca sunteti Prosti (ati fost prostiti cu succes) etc.

Stiu ca va este greu, dar trebuie sa faceti cum am indicat, daca vreti sa lipiti energia pozitiva din jurul vostru. Trebuie sa deveniti pozitivi. Pe urma, merge totul destul de usor, aproape de la sine.

Dar asa cum sunteti acuma, cu cafeaua, cu tigara in coltul gurii si cu paharul de bautura in mana zilnic, nu faceti nimic. Nu atrageti si nici nu lipiti energia pozitiva. Trebuie sa renuntati la toate cele mentionate mai sus. Chiar daca ajungeti sa beti apa de ploaie, sa va spalati cu apa de ploaie si sa va cumparati hrana numai de la piata.

Va mai dau un amanunt stimulator: in unele zone chiar si 50% din populatie sunt negativi (intunecati), deci are cine sa va pregateasca "apa" si "alimentele", "bauturile". Si se vede dupa halul in care ati ajuns. Dupa gradul de dopaj pe care l-ati atins si nici nu va dati seama ca ati fost animalizati, prostiti, redusi si minimalizati. Sunteti ca niste broaste care sunt fierte de vii dar ele nu simt.

Eu stiu ca vi se pare un .."scenariu de cosmar" cam tot ce cititi pe pagina mea. Dar nu uitati ca sunt lucrator spiritual. Eu imi fac treaba. Nu ma intereseaza ce impresii au Prostii care nu ma cred. Si e problema lor ca nu ma cred si ca nu pot percepe adevarul nici cand le este servit asa cum o fac eu. Da, este problema lor, nu trebuie sa-mi fac eu griji pentru Prosti.

Care sunteti inteligenti, puteti sa asimilati deja materiale detaliate, scrise/spuse de lucratori spirituali de calitate. (Ca de exemplu creationlightship.com) O sa intelegeti ce se intampla.

Si daca vi se pare un salt prea mare in trezirea dumneavoastra, atunci renuntati intai la tigari, cafea, bauturi cu alcool, inghitirea mortaciunilor, inghitirea "alimentelor" si a "bauturilor" din comert.

Stiu ca nu aveti vointa, din cauza substantelor de redus vointa, care v-au fost administrate toata viata. Stiu ca multi ati decazut la nivel de animale. Stiu ca multi nu mai aveti memorie nici cat sa va amintiti ce ati facut ieri. Stiu ca la unii au trecut zeci de ani de cand au privit ultima data un apus de soare, sau de cand au umblat desculti in iarba ultima data.

NU SCAPATI de reformarea realitatii si de trezire. Oricine ati fi.

Iar voi cei care ati cumparat generatoare orgone dar inca nu asimilati si nu percepeti energia pozitiva, v-am explicat mai sus cum sta treaba. Adica, care este problema, cu substantele de negativizare si otravurile pe care le inghititi zilnic de o viata. Cititi saptamanal ce v-am scris mai sus, pana intelegeti. Este important. Nici macar oua nu trebuie sa mai inghititi, nu numai mortaciuni.

Etc, v-am explicat mai sus de ce sa va feriti si la ce sa renuntati.

Nu pot sa va fac bine cu sila, sa trag de voi ca sa pricepeti in sfarsit niste lucruri importante.

Succes !


P. Radu Ernest - Lucrator Spiritual si Reformator de Realitate - 03.09.2012