ANUNTURILE OFICIALEAsta-i vremea cand Prostii acestei plansete isi dau seama ca cei de prin jurul lor ... sunt altceva decat ceea ce par a fi. Iar ce vad prin jurul lor este o fosta "lume" falsa. Iar tor ce cred ei sunt prostii. Asta-i vremea, cand isi dau seama de toate acestea. Isi dau seama si cat de Prosti sunt, unii dintre ei.

Dar chiar si azi, daca incerci sa le explici ceva, sunt multi care te considera "nebun". Te insulta, te jignesc, te ataca. La fel fac si daca le demonstrezi ca sunt Prosti, sau le explici intr-un caz sau altul ca nu au dreptate sau ca nu este bine ce fac. NU SUPORTA adevarul, Prostii acestei lumi.

Sunt... animalizati si prostiti rau de tot. Sunt si inraiti, nu numai prosti si animalizati.

FOARTE GREU se poate discuta cu aceste animale inbolnavite de prostie. Nici macar nu inteleg ce li se spune, le depaseste complet. Si este EXTREM DE GREU sa te cobori la nivelul lor si sa discuti despre adevaruri si realitate.

Se repeta mereu aceeasi situatie: cum li se arata ca gresesc, ca nu au dreptate sau ca sunt Prosti ... IMEDIAT EXPLODEAZA prostia din ei.

Ataca si jignesc persoana in mod animalic, fac pe desteptii, spun numai prostii, inventeaza minciuni pentru a acuza persoana si pentru a incerca sa se suie in capul ei, isi manifesteaza disperarea fiindca persoana nu este ca ei, au comportament de jivine turbate care nu suporta adevarul, au comportament de Prosti cronici care nu suporta sa li se arate ca nu au dreptate, se crispeaza si se crizeaza fiindca se arata in ce hal sunt, etc. Sunt si foarte inraiti, nu numai Prosti (!)

Este lunga lista de porcarii care se intampla cu aceste specimene, cand sunt sub influenta adevarului. Nu SUPORTA adevarul in ceea ce-i priveste, asta este realitatea.

EU CRED ca s-a prelungit prea mult aceasta situatie in care stam atata sa le facem bine cu sila. Muncim degeaba. Nu se poate discuta cu ei. Sunt prea Prosti.

In anii 90 am vazut cel mai bine cat de animale sunt locuitorii acestei lumi (majoritatea pozitivilor, adica). Cum incercam sa-i spun unui exemplar ca, cutare cantareata sau cutare actor este de fapt un monstru deghizat in om sau un demon .... incepea circul. Se uita la mine asa .... cu mila, ma intreba de la ce casa de nebuni am scapat si facea cu grija doi pasi inapoi ca sa se distanteze de mine, sa nu cumva sa se molipseasca de "nebunia" mea. Astia sunt Prostii acestei lumi ! (Iar in ziua de azi e aproape la fel ca in anii '90 sau chiar mai rau, cu multi dintre ei.) Chiar daca incerci sa-i ajuti, ei fac in asa fel incat sa iti para rau dupa aia. ..Iar azi ii vedeti la supt rahat pe "facebook", unde dau lectii (neintrebati) cu lumina, viata in univers, dimensiunile, creatia si tot ce vrei. Se cred profesori.

Astia sunt Prostii si animalele acestei lumi ! I-am vazut foarte bine, fiindca am intrat sa traiesc printre ei. TREBUIE sa li se spuna oficial ca sunt animale de ferma, animale de crescatorie. Nu mai merge sa le facem bine cu sila iar ei sa ne faca "nebuni" pana si in ziua de azi. CA SI CAND NOI AM FI PROBLEMA, NU EI !!!!! Este momentul sa se faca anunturile oficiale, ca sa ii putem trata legal ca pe niste animale si sa ne putem comporta cu ei ca cu niste animale. Faptul ca acum aducem la lumina locatia asta, NU INSEAMNA ca avem vreo obligatie sa le facem educatie sau sa-i saltam pe ei, cu milioane de ani galactici in evolutie.

Da, este momentul sa se faca anunturile oficiale.

Asta este acum cheia reformarii realitatii in aceasta locatie. Sa stim sa le spunem la animale ca sunt animale si la Prosti ca sunt prosti. Nu are rost sa mai staruim sa le facem bine cu sila, in conditiile in care ei nu inteleg ce li se spune si nici nu ii intereseaza.

Nu ai cum sa ii faci bine unui animal, care nu intelege ce ii spui. Si nici nu il intereseaza ce ii spui. Pe el il intereseaza sex, ce mananca, ce bea, ce lucruri are si sa priveasca la cururi goale. (Si cel mult jocuri de noroc, razboi, sporturi, filme si muzica, droguri, jocuri pe calculator si alte prostii.)

Nu ai cum sa ii faci bine unui Prost care te ataca fiindca ii explici ca este Prost.

Nu-i vina mea ca niste animale nu au capacitatea sa inteleaga ce le spun si ce facem noi aici. Prostia lor nu e problema mea. Muncesc ca sa readuc la lumina aceasta locatie si sa reformez realitatea. Atat. Nu am nici o obligatie sa fac bine cu sila unor animale inbolnavite de prostie. Nu am nici o obligatie sa fac educatie unor primitivi sau sa-i ajut fortat sa evolueze.

Mai ales ca am fost atacat, jignit si batjocorit in mod repetat, de aceste jivine cu trupuri de om. NU SUPORTA DEVARUL ! ! ! Iar in ultimii ani am fost atacat si amenintat de mai multe ori si este posibil sa incep sa umblu inarmat din cauza asta. Este legitim sa ma apar de niste animale care ma ataca fiindca sunt mai evoluat si mai destept ca ele.

In concluzie, trebuie sa facem acum anunturile oficiale, cu aceasta fosta lume falsa. Ca sa ii putem trata legal ca pe niste animale si sa ne putem comporta cu ei ca cu niste animale. Sunt o piedica pentru procesul de reformare a realitatii. Iar noi avem foarte multe treburi de facut aici, nu ne putem inpiedica de ei.

EU CRED ca s-a prelungit prea mult aceasta situatie in care stam atata sa le facem bine cu sila. Muncim degeaba. Nu se poate discuta cu ei. Sunt prea Prosti.

(Daca ar fi dupa mine, MAINE i-as deporta pe toti, acolo unde trebuie. Dar nu pot sa o fac, fiindca inca nu s-au dat anunturile oficiale.)

Ce vreti sa facem, sa mai stam 1.000 de ani dupa Prostii astia ..???


P. Radu Ernest - Lucrator Spiritual si Reformator de Realitate - - 21.07.2013