ADEVARUL SI PROSTII - material pentru POZITIVII cei inteligenti si superiori, in special pentru cei care s-au saturat pana peste cap de Prostii din jurul lorExemplu de canal video care spune adevarul cu ferma de oameni de aici si in general .... adevarul teribil si foarte neplacut cu ceea ce se intampla aici: (Prostii evita astfel de informatii, fiindca pe ei ii depaseste complet un astfel de material spiritual. Nu suporta energia adevarului, ii deranjeaza din prostia lor comoda. Sunt ca niste animale.)

Numai o fiinta inteligenta, evoluata, poate viziona cele 7 ore de material video de aici.

Exemplu de pagini care spun adevarul:

Planul unora dintre membrii fotei administratii reptiliene

www.intergalactichumans.com

Asta incepe foarte bine: "Nu va place sa va ganditi la chestiile groaznice dar trebuie sa o faceti, daca vreti sa intelegeti unde sunteti si ce se petrece."

...... Vedeti, cam asa functioneaza realitatea acuma, se merge pe adevar, se spune lucrurilor pe nume. ...... Eu, cand am inceput sa arat si sa explic despre chestii groaznice, pe pagina mea, acum 5-6 ani, toti Prostii ma considerau un nebun, un lunatic. (Atata pot Prostii: daca nu esti ca ei, atunci iti zic ca esti "nebun".) ..... Anii au mai trecut si acuma cam toata lumea inteligenta si mai evoluata vorbeste despre adevarul groaznic si neplacut al acestei lumi. Adica acele ... chestii groaznice, cum zice si cel cu pagina data ca exemplu mai sus. ...... Sa-i vad acum pe Prostii acestei lumi ce or sa faca ...? Au sa zica, ca noi toti suntem "nebuni" ? ... Nu cred ca mai merge, deja le zicem noi lor cat de Prosti sunt si in ce hal au ajuns: animalele cu trup de om ale acestei plansete. Nici macar nu ii intereseaza subiectul cu realitatea si viata spirituala, in asa hal de animalizati sunt.

......... SINGURUL lucru bun pe care il putem face pentru ei si pentru noi este sa ne inasprim limbajul, sa vorbim ceva mai aspru si mai urat cu ei. Adica sa le spunem pe fata cat de Prosti sunt si cu asta gata, sa nu ne mai prefacem cu ei si sa nu ne mai facem atatea griji ca ii doare adevarul.

DA, cu asta gata, s-a spart vraja cu Prostii din jurul nostru ! Si ne putem vedea mai departe linistiti si fericiti de vietile noastre. Ca doar nu ne tin pe noi niste animalizati, sa nu spunem adevarul si sa nu ne distantam de ei.

.... Vedeti doar ca nici nu se mai poate discuta cu ei ! Au decazut la nivel de animale iar nivelul lor de Prostie, Lene, Ignoranta .... ESTE ABSOLUT INCREDIBIL. ..... Ce sa mai vorbim ca ei sa inteleaga adevarul teribil, groaznic si intunecat al acestei lumi false care a fost aici ? Pfff ..... Cu adevarat, trebuie lucratori spirituali tari de tot, ca sa le explice la astia asa ceva .... (!)

(Stiu pe cineva care a zis ca locatia asta mititica este de fapt Templul Prostiei si Casa de Nebuni. Cel mai greu test aici este sa opui rezistenta maselor de nebuni si de Prosti care incearca sa te absoarba, sa te asimileze, sa te traga la nivelul lor. ...... Asta este motivul pentru care astazi se pare ca au innebunit si s-au prostit si mai tare, de nici nu se mai poate discuta cu ei: jocul lor cu cei pe care incercau sa-i inghita si sa-i asimileze A LUAT SFARSIT. S-a rupt filmul !)

Este foarte important sa intelegeti situatia .... mergem inainte, mergem spre bine .... si nu ne subtiem portia de fericire din cauza Prostilor de prin jurul nostru. Chiar nu trebuie sa suferim din cauza lor.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Va CRESTE DISTANTA dintre ei si cei evoluati / superiori. Adica exact cum spun eu, pe pagina mea.

Au sporit si aterizarile si contactele cu straini de pe la diverse civilizatii si grupuri, in ultima vreme. Ei toti (pozitivii) merg pe ADEVAR. Adica, daca nu vezi viata din punct de vedere energetic si spiritual, ti-o spun pe fata ca esti un animal.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


P. Radu Ernest - Lucrator Spiritual si Reformator de Realitate - 11.12.2012